Hepimize güzel bir Cumartesi olsun. Kahvaltımızı yaptık sadece hafta sonları simit alıyorum ve yarısını yiyorum bu gün çok mutluyum. İnanın karnım doydu, gezen tavuk yumurtası alıyoruz bir tanıdığımızdan rengi kızarınca yavru ağzı gibi oluyor çok lezzetliydi. Mutfak toplandı bamya yemegi yapıldı. Yatak odasının çarşafları silkelendi yastıklar pohpohlandı duşumu aldım eşim ve kızımı bekliyorum dışarıya çıkıcaz deniz kenarına hem yazlığı da havalandırırız ordan da pazara uğrar eve döneriz. Birikim yapanların birikimleri bereketli olsun. Hasta olanlara acil şifalar, Alya_Şura outecat zor bir proğram ama üzülme mutlaka bir telafisi vardır ben inanıyorum eşin bir eksiğini de fark eder ve onu da tamamlayarak daha iyi bir iş çıkarır evde soguk rüzgarların esmesi iyi olmuyor zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. Kolay gelsin herkeslerime. Bu gün inşallah çok harcama olmaz kredi kartları kesimi geliyor bugün günümüzü görmeye az kaldı.

Merhaba kızlar güzel bir haftasonu olması dileğiyle

Sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım sınav görevine gittim geldim
Küçük oğluma kahvaltı hazırladım
Onunla birlikte benim de öğle yemeğim oldu

Çamaşır makinası bugün birkaç makina mesai yapacak kurutma da öyle

Akşam menümü tasarladım

Bugün de fırında patatesli köfte var
Büyük oğlan hafta içi yurtta kalıyor
O nedenle haftasonu onun hoşuna gidecek yiyecekler yapmaya çalışıyorum.

Dün nohutlu pilavı ısıttırmadılar bugüne kaldı
Erik kompostosu
Yoğurt
Tatlı olarak puding yapmayı düşünüyorum

Canim ama yapışmayan kapak belli oluyor, atiyor veya şişik duruyor bastirinca içinde hava oluyor.
Özellikle komposto ve menemen, kalvaltilik çok tüketiyoruz biz p yüzden çok yaptik yine ama çok da kaynattık.
Allah'a emanet.
kizlar merhabaa
yogun bir gün geçti.
Ek ders yattı.
2.5 gr altin aldım karamelli_turta
Bereketli olsun canım ekliyorum.
Bugün turtanın tavuk tarifinden yapıcam yanına aalata pilav yaparım vişne çıkardım meyve suyu ve ev yapımı puding yapıcam.
Kızlar yeni yılda planlarınız neler?
Umarım beğenirsiniz cnm,biz çok seviyoruz bu tarifi.

Ben geçen yil 6 aylik,yillik ve 5 yıllık maddi plân yapmıştım, kontrol edeceğim ama hedefi tutturdum 2019 için

Kizlar ya aksam konustuk
Dolaptaki domateslerimin bir kismi suyundan ayrilmis kapak atmamis hava yok ama bozulmus dimi ben ne yapayim simdi
Ayrilmayanlari yukari kaldirdim
Yazmazsam bilinki zehirlendim

Ay kızlar sinirden elim ayağım titriyor
Eşime nasıl kızgınım
Çocuğun önünde bağrıştık durduk ama böyle bağrışma görmemişti
Baxen çok ayıp ediyor
Pintilikte sınırı aştı
Yemek yaptık yiyoruz oğlum vişne suyunu döktü sildim çıktı söylenmesi meşhurdur eşimin baktım söyleniyor mutfakta topluypr mutfağı oğlan ağladı gittim öptüm sarıldım dedim boşver dökülsün halıya ağlıyor sildim ben çıktı dedim.üstüne gelmiş değiştiriyorum üstünü.
Yemek yaparkende makinayı boşalttım yerine kirlileri koydum vişne suyununda tenceresi kaldı bardaklara doldurunca onu koymamıştım. Eşim başladı sen ne dağınık kadınsın tencereyi koymamışsın gereksiz şeyleri koymuşsun ben çalışıyorum sen makina makina bulaşık çıkartıyorsun dedim orda bana ait tabak yok hepimiz yedik yemek yaptık her zaman evde yiyoruz bulaşık çok şıkıyor 3 4 çeşit şey isteme çıkmadın bu kadar bulaşık dedim 3 tabak 3 bardak var sabahtanda 2 tabak var makinada o tabaklar ne dedi tepem fena attı tabak hesabı yaptı resmen öğlen oğlana krep yaptım müsadenle bir tabakta benimdi dedim çıldırttı resmen. Pintilikten öleceksin dedim ya ben düşünmüyormuşum o düşünüyormuş hııı dedim tabi sen düşünüyorsun ben har vurup harman savuruyorum sanki. Eşim bunu bana daha önce babamın yanında yapmıştı babam kaç yıl affetmedi eşimi duysa kıyamet kopar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…