- 6 Ağustos 2010
- 40.530
- 72.548
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.141
Geçmiş olsun canımAni bir plânla istanbula gidiyoruz kızlar.
Gorumcemin eşi hastanede on gündür falan onu ziyarete.
Bu gece gorumcemde kalacağız kismetse yarin da ziyarete gideriz eve dönüş akşamı bulur muhtemelen.
Terbiyesizlik tavan yapmış kusura bakmazsın umarım bu yorumumaAy kızlar sinirden elim ayağım titriyor
Eşime nasıl kızgınım
Çocuğun önünde bağrıştık durduk ama böyle bağrışma görmemişti
Baxen çok ayıp ediyor
Pintilikte sınırı aştı
Yemek yaptık yiyoruz oğlum vişne suyunu döktü sildim çıktı söylenmesi meşhurdur eşimin baktım söyleniyor mutfakta topluypr mutfağı oğlan ağladı gittim öptüm sarıldım dedim boşver dökülsün halıya ağlıyor sildim ben çıktı dedim.üstüne gelmiş değiştiriyorum üstünü.
Yemek yaparkende makinayı boşalttım yerine kirlileri koydum vişne suyununda tenceresi kaldı bardaklara doldurunca onu koymamıştım. Eşim başladı sen ne dağınık kadınsın tencereyi koymamışsın gereksiz şeyleri koymuşsun ben çalışıyorum sen makina makina bulaşık çıkartıyorsun dedim orda bana ait tabak yok hepimiz yedik yemek yaptık her zaman evde yiyoruz bulaşık çok şıkıyor 3 4 çeşit şey isteme çıkmadın bu kadar bulaşık dedim 3 tabak 3 bardak var sabahtanda 2 tabak var makinada o tabaklar ne dedi tepem fena attı tabak hesabı yaptı resmen öğlen oğlana krep yaptım müsadenle bir tabakta benimdi dedim çıldırttı resmen. Pintilikten öleceksin dedim ya ben düşünmüyormuşum o düşünüyormuş hııı dedim tabi sen düşünüyorsun ben har vurup harman savuruyorum sanki. Eşim bunu bana daha önce babamın yanında yapmıştı babam kaç yıl affetmedi eşimi duysa kıyamet kopar
Canım ev hali, bazen eşler abartılı tepki verebiliyor maalesef.Çok nankör bu erkekler
Canım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinkaramelli_turta geçmis olsun canım
Varyemez ablacım hürmetler, tam örnek kadınsın, iyiki buradasin. Bereketli olsun.
E Esila09 ben anlamam konserveden aka bir degisiklik varsa at gitsin. Sagligimizdan önemli değil. Kaç tanesi öyle
Terbiyesizlik tavan yapmış kusura bakmazsın umarım bu yorumuma
Gerçekten çok üzücü bir durum
Lüzumsuz lüzumsuz bağırıp böğürüp hem hanımının hem de minik yavrucağın içini kaldırmanın alemi var mı
Şeytanı sevindirmekten başka işleri yok mu bunların
Allah akıl fikir versin
Eşimin söylenmesi sıktı ya banyoya girer havluya kızar ayakkabı giyer bağına söylenir yemek yer tuzuna söylenir uykusunda bile battaniyeye söylenir mır mır söylenir ne söylediği anlaşılmaz tipik kaynanam modeli. Üstelik temizlik hastası hergün temizlik yapsam bahane bulur eksik bişiy çıkarır. Bu ara işlerimi yoğun kış depresyonu mu bilmiyorum abarttı da abarttı.Canım ev hali, bazen eşler abartılı tepki verebiliyor maalesef.
Ama geneli nankör katılıyorum
ay aynı fıkırdeyım aralık cabucak bitsın ıns canımArtık Aralık ayı bitsin
Dün kredi kartı borcum 4205 tl olarak kesildi.
Benim harçlık 1139 tl 15 ocak tarihine kadar
Dün ve önceki gün biraz harcadım 1033 tl kaldı
Kredi kartı kullanmadım
Bugün de para harcamadım
Domates suyu falan mi bu cnm?
Suyu ve posasi mi ayrıldı
Maşaallah Barekellah canımay aynı fıkırdeyım aralık cabucak bitsın ıns canım
bu arada 6.günü de atlattım benzin bile aldık düşünün hani bana masAllah
Kışlık bozulunca üzülüyorum onca emek çöp oluyor dondurucu daha garanti bu konuda
Bu ara biz de arac bakiyoruz. Sifirlarin yanina bile yaklasilmiyor. Sizin arac neydi ?Turta yeni yıl planların olur inş.
Bende de çok plan var Rabbim hayır ile girmeyi nasip etsin
Araba ilanlarına bakarken sattığımız arabaya denk geldim alan kişi satmak için almıştı boyama yapacaktı yapmış öğretmenden aldım diye yazmış. Ay yok kimselere güvenmiceksin bu devirde. Tamam temiz kullandık temiz araçtı ama öğretmenden diye sallama bari
Bozulan ne?Anneme bir sene findik geliyor
Robotta kakao ile cekip bize findik ezmesi yapiyor nasil denk geldiyse komsu geliyor ayiklarken bir turlu gitmiyor annemde aklia gelsede vermiyor. Hepsi yaniyor cop oluyor
Konservelerde de dusunurum birinin hakki varmiydi da bana kismet olmadi diye
Ne yapalim hepsi bozulmadi ya, bence dolapta risk elekt kesilse dolap ile atmak lazim
Bozulan ne?
Bozulan ne?
TAdinda bir sey yoksa neden atiyorsun ki ? Bozuk konserve domates kendini hemen belli eder.Domates suyu sirken
Goruntu olarak ayrilmis su ve posa
Ama koku ve tat normal kapak tutmus ters bir sekilde buzdolabinda duruyordu oyle gorunce şok oldum bir kac tanesi oyle cevirince dogal olarak normale dondü
Aticam sanirim risk alamam
TAdinda bir sey yoksa neden atiyorsun ki ? Bozuk konserve domates kendini hemen belli eder.
Marketteki hazir urunlerde De o durum hep oluyor. Belki bu Sefer onceki yillardaki kadar kaynatip suyunu buharlastirmadiniz. Veya domates daha sulu idiSuyu ve posasi ayrilinca bozuldu bakteri uredi derler belki tadi da degisecek tam emin olamadimki
Hic basima gelmemisti bilemedim
Mis gibi yaz domatesi kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?