Terbiyesizlik tavan yapmış kusura bakmazsın umarım bu yorumuma
Gerçekten çok üzücü bir durum
Lüzumsuz lüzumsuz bağırıp böğürüp hem hanımının hem de minik yavrucağın içini kaldırmanın alemi var mı
Şeytanı sevindirmekten başka işleri yok mu bunların
Allah akıl fikir versin

Canım ev hali, bazen eşler abartılı tepki verebiliyor maalesef.
Ama geneli nankör katılıyorum
Eşimin söylenmesi sıktı ya banyoya girer havluya kızar ayakkabı giyer bağına söylenir yemek yer tuzuna söylenir uykusunda bile battaniyeye söylenir mır mır söylenir ne söylediği anlaşılmaz tipik kaynanam modeli. Üstelik temizlik hastası hergün temizlik yapsam bahane bulur eksik bişiy çıkarır. Bu ara işlerimi yoğun kış depresyonu mu bilmiyorum abarttı da abarttı.
Geldi haksızım özür dilerim diyor yap et özür dile ne güzel memleket. Çocuğum için hehe dedim tamam. Her zaman ki halin. Konuştum mutfağa girmeyeceksin makinada tabak saymak ney ya sana ne hesap mı vercem ne kadar bulaşık çıkardığımın. Söylenmeyeceksin dedim bıraksa şu acayip huyunu tartışma çıkmayacak

ay aynı fıkırdeyım aralık cabucak bitsın ıns canım
bu arada 6.günü de atlattım benzin bile aldık düşünün hani bana masAllah

Turta yeni yıl planların olur inş.
Bende de çok plan var Rabbim hayır ile girmeyi nasip etsin

Araba ilanlarına bakarken sattığımız arabaya denk geldim alan kişi satmak için almıştı boyama yapacaktı yapmış öğretmenden aldım diye yazmış. Ay yok kimselere güvenmiceksin bu devirde. Tamam temiz kullandık temiz araçtı ama öğretmenden diye sallama bari

Kışlık bozulunca üzülüyorum onca emek çöp oluyor dondurucu daha garanti bu konuda

Anneme bir sene findik geliyor
Robotta kakao ile cekip bize findik ezmesi yapiyor nasil denk geldiyse komsu geliyor ayiklarken bir turlu gitmiyor annemde aklia gelsede vermiyor. Hepsi yaniyor cop oluyor
Konservelerde de dusunurum birinin hakki varmiydi da bana kismet olmadi diye
Ne yapalim hepsi bozulmadi ya, bence dolapta risk elekt kesilse dolap ile atmak lazim

Bu ara biz de arac bakiyoruz. Sifirlarin yanina bile yaklasilmiyor. Sizin arac neydi ?

Bozulan ne?

Kızlar iyi ki varsınız valla. Hep dertlerimiz insani şeyler...
eşim ağlayasım geldi dedi haklı da ama çözümü olan şeyler için kendini yıpratma alışkanlığı var maalesef...
Allah kimseye dermansız dert vermesin...
çözümsüz bırakmasın...
ama geçim derdi de ev ortamını etkiliyor...
herkese dirlik düzen bereket diliyorum kendime de tez vakitte hayırlı evlat ... çok amin inş

Domates suyu sirken
Goruntu olarak ayrilmis su ve posa
Ama koku ve tat normal kapak tutmus ters bir sekilde buzdolabinda duruyordu oyle gorunce şok oldum bir kac tanesi oyle cevirince dogal olarak normale dondü
Aticam sanirim risk alamam
TAdinda bir sey yoksa neden atiyorsun ki ? Bozuk konserve domates kendini hemen belli eder.

TAdinda bir sey yoksa neden atiyorsun ki ? Bozuk konserve domates kendini hemen belli eder.

Suyu ve posasi ayrilinca bozuldu bakteri uredi derler belki tadi da degisecek tam emin olamadimki
Hic basima gelmemisti bilemedim
Mis gibi yaz domatesi kokuyor

Suyu ve posasi ayrilinca bozuldu bakteri uredi derler belki tadi da degisecek tam emin olamadimki
Hic basima gelmemisti bilemedim
Mis gibi yaz domatesi kokuyor
Marketteki hazir urunlerde De o durum hep oluyor. Belki bu Sefer onceki yillardaki kadar kaynatip suyunu buharlastirmadiniz. Veya domates daha sulu idi Cl. botunilum hemen cogalir aslinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…