- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.887
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.161
Marketteki hazir urunlerde De o durum hep oluyor. Belki bu Sefer onceki yillardaki kadar kaynatip suyunu buharlastirmadiniz. Veya domates daha sulu idiCl. botunilum hemen cogalir aslinda..
Eger imkanin varsa oda sicakliginda beklet bir tanesini 1 Hafta kadar sonra oyle at.O zmn bekleyeyim bakalim yrn neler olacak artacakmi kopuklenecekmi
Bana yetecek kadar var annemdende alirim yeterki emin olayim
Eger imkanin varsa oda sicakliginda beklet bir tanesini 1 Hafta kadar sonra oyle at.
Bereketli olsun canım ☺Ha bu arada kumbaraya haftanın 20tl sini attım
Ne yapalım dikkat edebildiğimiz kadar etmeye çalışalımkk dıyetını bozdum bugun kızlar mecbur kaldım birazda 215tl kk,50tl de nakit harcadım.
ama dikkat etmeye devam edıcem ıns oglumun ozel asısı var 670tl onda da mecbur kk kullancaz
Allah kolaylık versin canım hesapta olmayan harcamalar bazen bizi zorlasa da Rabbim kazancımıza bereket versinSelam kızlar
Kahvaltıdan sonra ortalığı toplayıp, hazırlanıp arkadaşıma gittim. Çocuğuna bir yaş doğumgünü partisi yaptı. Hediyem kargoda takıldı maalesef, eli boş gitmeyeyim diye hazır yelek aldim.
Eski arkadaşlarımi gördüm, keyifli vakit geçirdim. Biraz fazla yemiş olabilirim ama yarın pazartesi, diyete başlamak için ideal gün :)
Gelirken ufak çaplı market alışverişi yaptım, Kk tabiki kullanmadim.
Sehirdisinda bir akrabanın düğünü var, bana davetiye yollamamisti. Bugün aradı mecburen takı yollayacağım. Bütçeye ekstra gider demek bu da.
Ooo bir sürü iş yapmışsın ev miss olmuş ☺Selam kızlar,
Pazar kahvaltısı, sabah kahvesi,
Evi eş ile birlikte süpürme, toz alma, lavaboları temizleme,
Çay misafiri ağırlama,
Az ütü yapma,
Dünden kalan yemekleri yeme
Derken
Bu saat oldu
Alışveriş listesi yapmıştım, eşim gitti alışverişe (50tl kârdayım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?