- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.887
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.181
Kv konyaya gitmiş sen sigortası kapat git gel ev buram buram bozuk et kokuyor kurban gitmiş öylece. Olabilir tabi birinin aklı kalmış vsAnneme bir sene findik geliyor
Robotta kakao ile cekip bize findik ezmesi yapiyor nasil denk geldiyse komsu geliyor ayiklarken bir turlu gitmiyor annemde aklia gelsede vermiyor. Hepsi yaniyor cop oluyor
Konservelerde de dusunurum birinin hakki varmiydi da bana kismet olmadi diye
Ne yapalim hepsi bozulmadi ya, bence dolapta risk elekt kesilse dolap ile atmak lazim
Canım nerde 0 araç alıcaz. Paliomuz vardı. Karar veremedik palio alıp borca girmeyebiliriz stepway düşünebiliriz kararsız kaldık.çok uçmayız kendi yağımızda kavruluyoruz bizi memlekete getirip götürsün yeter diyoruzBu ara biz de arac bakiyoruz. Sifirlarin yanina bile yaklasilmiyor. Sizin arac neydi ?
Bir zamanlar böyle 2 bileziğim vardı.B Bademsekerlerim yeni yıla dair planlarımin çoğunu yaptım. Aylık, üç aylık ve altı aylık şekilde birikim ve harcama bütçeleri oluşturdum.
Buyuk umut ve beklentilerim var bu yıl ama bütçeleri gerçekçi rakamlarla yaptım.
2019 hedeflerinin çoğu gerçekleşti. En büyük hedefim ev almaktı çok şükür nasip oldu, bu ay 20. Taksidi ödeyeceğiz hatta. Umarım en kısa sürede biter borcu.
Şahsi planımin linki de aşağıda, bu yıl kendime yaptığım ayrı birikimin ustunu tamamlayip kardeşimin düğüne kadar bundan almak istiyorum
22 Ayar Altın Geniş Tasarım Bilezik
Eşsiz rengi, kaliteli ve göz kamaştırıcı ışıltısı ile tüm dikkatleri üzerinizde toplayacak 22 ayar altın bileziği günlük kullanımda takmayı seven kadınlar için şahane bir duruşa sahip 30,30 gr ağırlığında geniş tasarım bilezik.www.myragold.com
Harika olmuş yeni kumbaran cnm bereketli olsun :))Kızlar 20 tl lerim için kendime yeni kumbara yaptım
Teşekkür ederim canımHarika olmuş yeni kumbaran cnm bereketli olsun :))
Geçmiş olsun cnmÇok şükür eve döndük dusumu aldim biraz da atıştırdım bu hafta gece vardiyasindayim.
Ah istanbul ah.
Gittik çok iyi oldu eniştem ve görümceme moral oldu.
Anadolu yakasi dönüşü kaybolduk
Emononunden sonra otogara nereden gittik nereden gideceğiz derken .
Yol bilmemek ne zor ama iyi de oldu gezdik
Yarin sabah dra randevu aldım bu arada ayak baş parmagimda hafif ağrı vardi biraz önce baktım şişlik de var
Sağol canımGeçmiş olsun cnm
Çok iyi fikir.Kızlar 20 tl lerim için kendime yeni kumbara yaptım
Bunu insta da bir hanımda gordum, o günden beridir hayalim. Çok şık ve gösterişli duruyor.K kahvemsi mutluluk canım hedefine ortak olabilir miyim ben de istiyorum bunlardan. İstanbullu gelin dizisinde görmüştüm Süreyya’da . Bakalım ben hedefime ne vakit ulaşırım. (Kıyafete saçma sapan para harcamaz isem bir ihtimal )
Turtisim bir dahaki İstanbul gezinde bana bekliyorum, gezdiririm de ben seni.Çok şükür eve döndük dusumu aldim biraz da atıştırdım bu hafta gece vardiyasindayim.
Ah istanbul ah.
Yarin sabah dra randevu aldım bu arada ayak baş parmagimda hafif ağrı vardi biraz önce baktım şişlik de var
Ben de aldım ekran görüntüsünü şimdi . Bakalım inş başarırım sen benden önce alırsın benim zaman alabilir ama güzel bir hedefim oldu güzel olduBunu insta da bir hanımda gordum, o günden beridir hayalim. Çok şık ve gösterişli duruyor.
Kardeşimin düğünde abiye elbise ile takacağım diye planlıyorum. Bakalım olacak mı
Ben fotosunu kaydettim, birşey almak istediğimde önce buna bakıyorum :))
B Bademsekerlerim 30 gram 8bin TL civarı dedi kuyumcu
Olur canım benimTurtisim bir dahaki İstanbul gezinde bana bekliyorum, gezdiririm de ben seni.
Geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun canım İnşaallah iyi haberlerle gelirsinÇok şükür eve döndük dusumu aldim biraz da atıştırdım bu hafta gece vardiyasindayim.
Ah istanbul ah.
Ondan benim de varBunu insta da bir hanımda gordum, o günden beridir hayalim. Çok şık ve gösterişli duruyor.
Kardeşimin düğünde abiye elbise ile takacağım diye planlıyorum. Bakalım olacak mı
Ben fotosunu kaydettim, birşey almak istediğimde önce buna bakıyorum :))
B Bademsekerlerim 30 gram 8bin TL civarı dedi kuyumcu
Günaydın kızlar
Rabbim hepimize işlerimizde kolaylıklar versin
bana hediye etmek istersen, seve seve takarımOndan benim de var
Ama ben altın takmıyorum eskiden takardım son 6 senedir takı takmıyorum
İnşaallah hedefine ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?