Kv konyaya gitmiş sen sigortası kapat git gel ev buram buram bozuk et kokuyor kurban gitmiş öylece. Olabilir tabi birinin aklı kalmış vs
Bu ara biz de arac bakiyoruz. Sifirlarin yanina bile yaklasilmiyor. Sizin arac neydi ?
Canım nerde 0 araç alıcaz. Paliomuz vardı. Karar veremedik palio alıp borca girmeyebiliriz stepway düşünebiliriz kararsız kaldık.çok uçmayız kendi yağımızda kavruluyoruz bizi memlekete getirip götürsün yeter diyoruz
Bir zamanlar böyle 2 bileziğim vardı.
Birini ev alırken diğerini araba alırken vermiştim.eşim yapıcam yeniden diyor bakalım ne zaman artık.kaç paradır bunlar acaba şimdi. İnş. Tez vakte alırsıngönlündekini
Ben daha plan yapmadım yakın zaman planım var ama uzu vadede planım yok.

Selam kızlar
Bugün dışarı çıktık 100 tl uçtu
Kasap market gitti.
Akşam eşime kızınca kendini affettirmeye yemek yaptırmadı bugün
Akşamda kestane almıştık onu yaptık.

Çok şükür eve döndük dusumu aldim biraz da atıştırdım bu hafta gece vardiyasindayim.

Ah istanbul ah.
Gittik çok iyi oldu eniştem ve görümceme moral oldu.

Anadolu yakasi dönüşü kaybolduk
Emononunden sonra otogara nereden gittik nereden gideceğiz derken .
Yol bilmemek ne zor ama iyi de oldu gezdik

Yarin sabah dra randevu aldım bu arada ayak baş parmagimda hafif ağrı vardi biraz önce baktım şişlik de var

Geçmiş olsun cnm

Bunu insta da bir hanımda gordum, o günden beridir hayalim. Çok şık ve gösterişli duruyor.
Kardeşimin düğünde abiye elbise ile takacağım diye planlıyorum. Bakalım olacak mı
Ben fotosunu kaydettim, birşey almak istediğimde önce buna bakıyorum :))
B Bademsekerlerim 30 gram 8bin TL civarı dedi kuyumcu

Turtisim bir dahaki İstanbul gezinde bana bekliyorum, gezdiririm de ben seni.
Geçmiş olsun canim

Ben de aldım ekran görüntüsünü şimdi . Bakalım inş başarırım sen benden önce alırsın benim zaman alabilir ama güzel bir hedefim oldu güzel oldu

Geçmiş olsun canım İnşaallah iyi haberlerle gelirsin

Ondan benim de var
Ama ben altın takmıyorum eskiden takardım son 6 senedir takı takmıyorum
İnşaallah hedefine ulaşırsın

Günaydın kızlar
Rabbim hepimize işlerimizde kolaylıklar versin

Günaydııııın...

Amin canım...

Maraton başlıyor, gerçi ben haftasonlarının yoğunluğundan sonra, Pazartesi’leri iple çekiyorum, hiç Pazartesi sendromu yaşamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…