Trendyoldan aldigim urunlerin bir kismini iade etmistim fazla iade etmisler urun bende kullandik urunu iade edemem para icin aradim insallah beceripte hesap num yollarlar
Daha oncede olmustu firmayla halletmistim

Altinciklarimi aldim, biraz daha alacak param var ama bekleyecegim
Trendyol beni muhattap almiyor firma sizin yukumlulugunuzde degil diyor yinede israr ettim iban aticakti ama girisini nasil yapicak onu anlamadim siparis numarasida istemedi
Hay iadenize de paraniza da

dolap satışından gelen para ve iki haftalık kumbara param ile azıcık altın aldım, ben buraya da açılmayan kumbara alacağım yoksa dayanamıyorum
merhaba hanımlar dolaptan nasıl satış yapıyorsunuz bende düşünüyorum kargo falan sıkıntı olur diye cesaret edemedim

ben bu ay çok az para harcadım 750 civarında dışarıdan yemek yemeği bıraktım iki 3 kere dışardan yemek yedim hep evden getirdim iş yerine yemek ama gerçekten çok zorlandım 250 sini oğlum için harcadım diğeri bana ait hazirana kadar 13 bin lira biriktirmeyi düşünüyorum bakayım yapabilecek miyim ekside olduğum için 210 lira sadece faiz verdim çok üzüldüm ooackta borçlar bitiyor bir daha girmeyeceğim inşallah kredi kartım çok şükür yok

Merhaba hanımlar bende kumbara parasını sabahtan attım. Altın bilezik alacaktım ama çok yükselmiş altın biraz beklesemmi ne yapsam bilemedim. Bizim anneme gram altın borcumuz var dört aydır yapmaya çalışıyoruz ama muvaffak olamıyoruz. Altın hep yüksek. Sizin birikimleriniz bereketli olsun.

benim nişan bileziğime cok benziyor canım benimki de 35gram. 17.5,17.5 olarak iki taneydi ben bırlestırıp boyle yaptrdım ama cok az taktım bozulmak üzere kasada yatıyolar guzel duruyor ama çok begenıyorum ben de

Nasilsiniz kizlar
Sirtim cok fena agriyor ama ayaktayim
Tamamen tutuluna kadar devam
Bugun is yerinde bir kendimle ilgili baslangic yaptim insallah devamini getirecegim cok ara vermistim
2020 icin yeni planlarim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…