- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.221
Hoşgeldin canım, sağlıkla buyusun bebişSelam kızlar
Bebeğimle ilgilenmekten pek buralara gelemedim, başta kolik bebekti, epey gaz sıkıntısı çektik. Gece gündüz uyumadığı günler oldu. Aman nazar değmesin, şu 2-3 gündür iyiyiz. Kırkı çıkınca rahatladı biraz.
Bugün bebeği öğlen uyutunca birşeyler atıştırdım, akşam için yemek yaptım. Baktım halen uyanmıyor, bir de kahve keyfi yaptım. Uyanınca emzir, gazını çıkar, altını değiştir, tam değiştirdim bir daha yaptı yine değiştir derken vakit su gibi geçiyor.Neyse yine uykuya yatırdım, canım profiterol çekmişti, bir de onu yaptım, eşimi bekliyorum şimdi.
ohhh maşallah kuzum afiyet olsun maşallah bebişine rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahSelam kızlar
Bebeğimle ilgilenmekten pek buralara gelemedim, başta kolik bebekti, epey gaz sıkıntısı çektik. Gece gündüz uyumadığı günler oldu. Aman nazar değmesin, şu 2-3 gündür iyiyiz. Kırkı çıkınca rahatladı biraz.
Bugün bebeği öğlen uyutunca birşeyler atıştırdım, akşam için yemek yaptım. Baktım halen uyanmıyor, bir de kahve keyfi yaptım. Uyanınca emzir, gazını çıkar, altını değiştir, tam değiştirdim bir daha yaptı yine değiştir derken vakit su gibi geçiyor.Neyse yine uykuya yatırdım, canım profiterol çekmişti, bir de onu yaptım, eşimi bekliyorum şimdi.
selamlar pandoracımSelam kızlar
teşekkür ederim canım, sizin bebiş de sağlıkla büyüsün. Okuyorum işe başladın, Allah kolaylık versin. Seninki uyku yönünden hiç annesine çekmemiş demekselamlar pandoracım
saglıkla büyüt bebısını benım kuzu da 2aya kadar öyleydi sonra sonra uykusu arttı çok sukur gunduz hala sevmıyorum uykuyu cok az uyuyor saglıkla büyüt bebısını
Her hafta pazartesi günü en az 20 tl atıyoruz kumbarayakumbarayı daha öğrenemedim ne kumbarasaı yapıyorsunuz
Geçmiş olsun canımNasilsiniz kizlar
Sirtim cok fena agriyor ama ayaktayim
Tamamen tutuluna kadar devam
Bugun is yerinde bir kendimle ilgili baslangic yaptim insallah devamini getirecegim cok ara vermistim
2020 icin yeni planlarim var.
Her pazartesi en az 20 tlKızlar kumbara olayı nedir, günlük mü 20 atıyosunuz ☺
Benim de bi kumbaram var ama yeniyılda açılmayan alacağım.
Evdeki çok küçük bozukları biriktirdiğim dandik bişey.
Ben de siftah yokdolap satışından gelen para ve iki haftalık kumbara param ile azıcık altın aldım, ben buraya da açılmayan kumbara alacağım yoksa dayanamıyorum
Hayırlı olsun bebeğinizSelam kızlar
verginize kavuşmanız dilerimBende k.k. ile gram olarak 22 ayar isciliksiz bilezik alıyorum..
Taksitler 8e yükselince cok iyi oldu önceden 4tu..
Bu sekilde bayagi birikim yaptım tup bebek icin..
Bu şekli kesinlikle tavsiye ediyorum
Ilacsiz geçmesi zor. M ile başlayan bir ilaç. Oğlumda olmuştu o ilaç hemen geçirdi. Bence kullanın.Kizlar ya pamukcuk icin bildiginiz etkili bir yontem varmi karbonat yada ilac disinda?
Bebek cok fena gecmiyorda ne yapicaz bilmiyorum
Ilacsiz geçmesi zor. M ile başlayan bir ilaç. Oğlumda olmuştu o ilaç hemen geçirdi. Bence kullanın.
tülbenti karbonatlı suya batırıp agız ıcı sılınıyor canım yanlıs bılmıyorsam tekrar bı bakarsın senYok kullandik ama fayda etmedi o yuzden oyle yazdim
Birden dalmış gibi oldum konuya ama yazmak istedim ilk kizımda bende karbonat yapmıştım daha çok aglamisti bide geçmemişti ikincide karadut zamanıydı suyunu sıkıp parmağımla ağzına sürmüştüm hiç olmadı bile konsantresini(reçeli,petnezi)aktarda bulabilirsiniz , eczanede şurubu oluyor bir araştırın isterseniz ağız yaralarinda çok faydali diye biliyorumYok kullandik ama fayda etmedi o yuzden oyle yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?