Selam kızlar

Bebeğimle ilgilenmekten pek buralara gelemedim, başta kolik bebekti, epey gaz sıkıntısı çektik. Gece gündüz uyumadığı günler oldu. Aman nazar değmesin, şu 2-3 gündür iyiyiz. Kırkı çıkınca rahatladı biraz.

Bugün bebeği öğlen uyutunca birşeyler atıştırdım, akşam için yemek yaptım. Baktım halen uyanmıyor, bir de kahve keyfi yaptım. Uyanınca emzir, gazını çıkar, altını değiştir, tam değiştirdim bir daha yaptı yine değiştir derken vakit su gibi geçiyor. Neyse yine uykuya yatırdım, canım profiterol çekmişti, bir de onu yaptım, eşimi bekliyorum şimdi.

Hoşgeldin canım, sağlıkla buyusun bebiş

ohhh maşallah kuzum afiyet olsun maşallah bebişine rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

selamlar pandoracım
saglıkla büyüt bebısını benım kuzu da 2aya kadar öyleydi sonra sonra uykusu arttı çok sukur gunduz hala sevmıyorum uykuyu cok az uyuyor saglıkla büyüt bebısını

selamlar pandoracım
saglıkla büyüt bebısını benım kuzu da 2aya kadar öyleydi sonra sonra uykusu arttı çok sukur gunduz hala sevmıyorum uykuyu cok az uyuyor saglıkla büyüt bebısını
teşekkür ederim canım, sizin bebiş de sağlıkla büyüsün. Okuyorum işe başladın, Allah kolaylık versin. Seninki uyku yönünden hiç annesine çekmemiş demek

Hayırlı olsun bebeğiniz

Bende k.k. ile gram olarak 22 ayar isciliksiz bilezik alıyorum..
Taksitler 8e yükselince cok iyi oldu önceden 4tu..
Bu sekilde bayagi birikim yaptım tup bebek icin..

Bu şekli kesinlikle tavsiye ediyorum
verginize kavuşmanız dilerim
vade farkı alınıyor mu peki 8 taksit olunca

merhaba kizlar yogun ve yorucu bir hafta sonu geçirdik
sehor disinda cok yakin bir dostumuzun düğününe gittik. Hazırlık sonrası derken oldukca yorucu ve bir o kadar da guzel oldu.

Kumbaraya bazen 20 bazen 25 ne olursa oyle atiyorum...

Aralık maaşından sonra gelecek yılın planlamalarını yapacagiz

Yok kullandik ama fayda etmedi o yuzden oyle yazdim
Birden dalmış gibi oldum konuya ama yazmak istedim ilk kizımda bende karbonat yapmıştım daha çok aglamisti bide geçmemişti ikincide karadut zamanıydı suyunu sıkıp parmağımla ağzına sürmüştüm hiç olmadı bile konsantresini(reçeli,petnezi)aktarda bulabilirsiniz , eczanede şurubu oluyor bir araştırın isterseniz ağız yaralarinda çok faydali diye biliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…