Bu hafta Ayın 15’ine kadar 20 tl yi kendime yettirmem gerek umarım başarabilirim

Benim de akşamki menümde kıymalı ıspanak, makarna, yoğurt var. Aman ıspanağı da yıkamak ne zor yaa.

Çarşamba akşamı kuru dolma, tarhana çorba, yoğurt

Perşembe akşamı etli kuru fasulye, pirinç pilavı, salata

Cuma akşamı mercimek çorba, karnıbahar kızartması, yoğurt

Cumartesi dışardan yeriz

Pazar günü de tavuk kanat kızartırım

Menüyü önceden belirlemek kafayı da cebi de rahatlatıyor

Ooo. Oldu mu o kadar ya. Benim biri 15 gram diğeri 17 gramdı bileziklerin bu baya kalın fazlaymış.

Selam kızlar 20 tl görevimi dün tamamladım.
Bu aralar keyfim yok.
Esila pamukçuk için ılık suyla siliyordum sık sık yaz bebeği olduğu için hergün 3 4 kere yıkardım en iyisi yıkamak evin sıcaklığı iyi ise yıkayın 2 3 kere

Menüler süper ellerine sağlık afiyet olsun

Cok sagolun kizlar bugun karadut ozunu soyleyeyim karbonat iyi gelmedi mama aldigi icin oluyor sanirim ardina 1 yudum suda verdik ama bir kere oldu
Selam esila
kardeşin göğüslerini de her emzirmeden önce ve sonra karbonatlı su ile silsin. Yoksa tekrar bulaşır.

Cok sagolun kizlar bugun karadut ozunu soyleyeyim karbonat iyi gelmedi mama aldigi icin oluyor sanirim ardina 1 yudum suda verdik ama bir kere oldu
Çok geçmiş olsun karadut çok iyi geliyor ben ilk kizımda çok cagresizdim ağlıyordu üzülüyordum karbonat çok canını acıtıyordu ögrendim yıllar sonra 2. kızda daha 1 günlüktü yaptım hiç pamucak olmadı

KIZLAR BEN F..Sİ SATIŞI YAPIYORUM HEPSİNİ DE GELİŞ FİYATINA SATIYORUM. HİÇ BİR KAR GÜTMEDEN DİREK ADRESLERİNİZE GÖNDERİM YAPILACAKTIR. HATTA SİZE EKRAN FOTOSU DA ATIP GÖNDEREBİLİRİM SİTEDEN ÜRÜNLERE BAKIP KODLARI BANA YAZMANIZ KAFİ SİPARİŞ VERMEK İSTEYEN OLURSA ÖZELDEN YAZABİLİRSİNİZ

Kizlar ya pamukcuk icin bildiginiz etkili bir yontem varmi karbonat yada ilac disinda?
Bebek cok fena gecmiyorda ne yapicaz bilmiyorum
Esila karadut bire bir ama birde soda çok canını yakıyor ya annem pudra şekeri ile karışım yapıp onu sürerdi o da çok iyi gelirdi tabii ki tercih sizin. Allah acil şifalar versin. Birde gögüs ucuna doktor bir krem vermişti emzirmeden önce onu sürüyordum oda iyi geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…