- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.461
Teşekkür ederimİyi yapmışsın canım
Aldıklarını güle güle güzel günlerde kullanın
İnşallah Alya, dualarım seninleKızlarrrrrrr Günaydın
betahcg baktırdım dün değerim biraz düşük yarın gene baktıracağım inş bebeğim benimledirdua bekliyorum sizlerden
Rabbim hakkında en hayırlı olanı versin canımKızlarrrrrrr Günaydın
betahcg baktırdım dün değerim biraz düşük yarın gene baktıracağım inş bebeğim benimledirdua bekliyorum sizlerden
Gerçekten öyle herşey çok pahalı ama avmler tıklım tıklım.Selam kızlar,
Çok keyifli bir gün geçirdim, eve epey geç döndüm.
AVM de mağazalar nasıl kalabalık öyle, şaştım kaldim, ve herşey gerçekten çok çok pahalı.
Eşime iki tane kazak, bir eşofman altı aldım.
Hala kışlık ihtiyacı var, indirimleri takip edeceğim.
Geline doğum günü hediyesi elbise aldım. Çok şık bir parça, bedeni olsa kendime alacaktım, olmayınca ona aldım
Arkadaşımla yemek yedik, kahve içtik sohbet muhabbet çok iyi oldu.
Diyetimi bozmadım, hem yemek hem kk konusundaşansıma hava da güzeldi caddeye çıktık, mağazaları gezerken epey yurumus oldum.
Süpersin cnm, nakit harcama candirBen dönene kadar marketler kapanır diye alışverişin bir kısmını da aradan çıkardım.
Kahvaltılık falan aldım.
Rakam belirtmek istemiyorum ama çok param gitti bugün, nakit verince elim titredi resmenve kendime tek parça alışveriş yapmadım.
Ocak başi dogum gunum, bircok kişiden hediye gelir. Onları değiştirir ihtiyacım olan şeyleri alırım diye almadım kendime
Alya hayirlisi olsun hakkinizda inşallah..Kızlarrrrrrr Günaydın
Hoşgeldiniz aramiza.Günaydın. Aranıza katılmaya geldim. Eşimle ayrı günlere girdik. Gecen ay onun gün parasının bir kısmına altın aldım. Kızıma doğduğunda oda yapmamıştım. Simdi iki bucuk yasinda once yatağını almistik. Ona uygun dolap aldim bu ay. Gereksiz harcamaları elimden geldiğince kısmaya çalışıyorum. Araca sigorta yaptırdık. O nedenle bu ay kenara ayıramayacağım sanırım. Ocakta da aracın vergisi var. Birazdan kira, fatura ödemelerini halletmeye başlarım.
Yeni bir yıla kk borcsuz olarak gireceksin cnm500 tl gün parasını eft yaptım
Maaşın kalanını da diğer bankaya eft yaptım
Yarın kredi kartı borcundan kurtuluyorum
Allaha sonsuz kere şükürler olsun
Koton mesaj atmış 3 gün içerisinde 235 tl yi iade edeceklermiş.
Hayırlı olsun inşallah gönlünüze gore olsunKızlarrrrrrr Günaydın
Merhaba:) 33 yaşındayım. Öğretmenim. Evlendim eşim bulunduğum ile geldi. 7 yıldır aynı ildeyim. 5 yıldır evliyim. Bir kızımız var. Kenarda beş kuruşumuz yok ve kafamız ne zaman esip il dışı isteyecegimizi bilemedigim icin kenara birikim yapalım, dedik.Hoşgeldiniz aramiza.
Kendinizden bahseder misiniz biraz
Gelir gider bütçenizi yaparak baslayabilirsin ve ilk gider kalemi de birikim olmaliMerhaba:) 33 yaşındayım. Öğretmenim. Evlendim eşim bulunduğum ile geldi. 7 yıldır aynı ildeyim. 5 yıldır evliyim. Bir kızımız var. Kenarda beş kuruşumuz yok ve kafamız ne zaman esip il dışı isteyecegimizi bilemedigim icin kenara birikim yapalım, dedik.
merhaba canım aramıza hosgeldınYatağı 2800e ikeadan almıştık. Dolabını ikinci el dükkandan 450 tl sıfır aldım. Şimfi halı kaldı. Önce kızıma alacağım sonra parça parça diger halıları değiştireceğim. Kirada olduğumuz icin eskime payını dusunup cok lükse gitmemeye çalışıyorum. Halı önerilerinizi bekliyorum. Sek sek halı istiyor. Sade gözü yormayacak şekilde olmasını önemsiyorum. Internet sitesinde begendim fakat nasıl gelecegini bilemedigim icin almadım. Eki Görüntüle 2565375 Eki Görüntüle 2565375 Eki Görüntüle 2565375 Eki Görüntüle 2565384
Teşekkür ederim canim.Gerçekten öyle herşey çok pahalı ama avmler tıklım tıklım.
Gelininiz ne sanslii güle güle kullansın
Süpersin cnm, nakit harcama candir
Doğum gününü bekle
Dün bende aynısını dedim cnm millet bu kadar parayı nerden aliyo dedim bizlerde para yok bunların kaynağı ne dedimTeşekkür ederim canim.
Biz genelde evimize çok yakın bir AVM var, oraya gidiyoruz. Küçük ama işimi görüyor, bana gereken markalar var.
Dün gittigimiz AVM buranın en büyüğü. Sanki bedava veriliyor gibi her magaza da kalabalık vardı. Kasalar kuyruk. Herkesin elinde posetler. Hele yemek katlarını söylemikyorum bile.
Adım atacak yer yok.
Para yoksa bu kadar alışveriş, yeme icme kk ile yapılıyorsa vay halimize dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?