Günaydın. Aranıza katılmaya geldim. Eşimle ayrı günlere girdik. Gecen ay onun gün parasının bir kısmına altın aldım. Kızıma doğduğunda oda yapmamıştım. Simdi iki bucuk yasinda once yatağını almistik. Ona uygun dolap aldim bu ay. Gereksiz harcamaları elimden geldiğince kısmaya çalışıyorum. Araca sigorta yaptırdık. O nedenle bu ay kenara ayıramayacağım sanırım. Ocakta da aracın vergisi var. Birazdan kira, fatura ödemelerini halletmeye başlarım.

Gerçekten öyle herşey çok pahalı ama avmler tıklım tıklım.
Gelininiz ne sanslii güle güle kullansın
Süpersin cnm, nakit harcama candir
Doğum gününü bekle

Hoşgeldiniz aramiza.
Kendinizden bahseder misiniz biraz

Yeni bir yıla kk borcsuz olarak gireceksin cnm

Yatağı 2800e ikeadan almıştık. Dolabını ikinci el dükkandan 450 tl sıfır aldım. Şimfi halı kaldı. Önce kızıma alacağım sonra parça parça diger halıları değiştireceğim. Kirada olduğumuz icin eskime payını dusunup cok lükse gitmemeye çalışıyorum. Halı önerilerinizi bekliyorum. Sek sek halı istiyor. Sade gözü yormayacak şekilde olmasını önemsiyorum. Internet sitesinde begendim fakat nasıl gelecegini bilemedigim icin almadım.

Eklentiler

• 20191215_123047.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 36
Hoşgeldiniz aramiza.
Kendinizden bahseder misiniz biraz
Merhaba:) 33 yaşındayım. Öğretmenim. Evlendim eşim bulunduğum ile geldi. 7 yıldır aynı ildeyim. 5 yıldır evliyim. Bir kızımız var. Kenarda beş kuruşumuz yok ve kafamız ne zaman esip il dışı isteyecegimizi bilemedigim icin kenara birikim yapalım, dedik.

Gelir gider bütçenizi yaparak baslayabilirsin ve ilk gider kalemi de birikim olmali

Son düzenleme:
merhaba canım aramıza hosgeldın
bu hemnes divanı ben evlenırken almıstım misafirler için, sonra cocuk odasında kullanırım demıstım.sımdı oglusum oldu 4 aylık odasında kullanıyorum. halı konusunda önerim su, benim odada eski halım vardı kalın halılardan, yatak acılırken cok zorlanıyorduk halı toplanıyodu. sımdı ince halı aldım rahat acılıyor ona gore dusun bence halını

Kizlar bu arada ben ne yaptım
Yeni yıla kk borcu olmadan giremeyecegim sanırım.
Elimizde biraz USD var onu da bozup kartın tüm borcunu odeyecektim.
Usd bin kısa surede 6,50 TL olur yorumlarından sonra dedim kahvemsi dur. Epey zamandır tuttun şimdi bozma.
Maaştan Kk için ayirdigim paradan kartın asgarisini ödedim kalanını da birikime ekledim.
Borç yuksek görününce kk kullanma ihtimalinin de önüne geçerim dedim.
Şimdi ki planım şöyle; Ocak ekstresi gelince yine asgarisini maaşımdan ödeyeceğim, usdnin durumuna göre bozup dönem borcunu kapatırım.
Eşimin de onaylanan işinin parası yetişirse belki hiç usdye dokunmam onunla kapatırım.
Bu durumda da usdyi hedefledigim bilezigi almak için saklamaya devam ederim

Gerçekten öyle herşey çok pahalı ama avmler tıklım tıklım.
Gelininiz ne sanslii güle güle kullansın

Süpersin cnm, nakit harcama candir
Doğum gününü bekle
Teşekkür ederim canim.
Biz genelde evimize çok yakın bir AVM var, oraya gidiyoruz. Küçük ama işimi görüyor, bana gereken markalar var.
Dün gittigimiz AVM buranın en büyüğü. Sanki bedava veriliyor gibi her magaza da kalabalık vardı. Kasalar kuyruk. Herkesin elinde posetler. Hele yemek katlarını söylemiyorum bile.
Adım atacak yer yok.
Para yoksa bu kadar alışveriş, yeme icme kk ile yapılıyorsa vay halimize dedim.

Dün bende aynısını dedim cnm millet bu kadar parayı nerden aliyo dedim bizlerde para yok bunların kaynağı ne dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…