Siz bankadan mı aldnz

Benim altın hesabim var oradan al sat yapıyorum

Onun dışında oğlumun doğumunda gelen ve sonradan bayramda seyranda verilen tüm altınlar paralar topladım..üzerine de ben koydum. kulce altin aldım kuyumcudsn o evde.

10 gramlık 20 gramlık 50 gramlık diye külçe altınlar var kuyumcularda

Mrb cnm biraz iş biraz dinlenme modu geçiyor gun. 2019 bitse mi bitmese mi bilemedim. Yaş ilerliyor her geçen yıl.. Sen nasilsin
Ben de iyiyim bir an evvel 2020 olsun istiyorum çok güzel bir 2020 olsun hepimize güzel gelsin
Zayıfladım biraz aç karına 60.9 kiloyum aslında 60.1 i gördüm ama görünce bir gaz tatlı yedim hemen 800gr fark etmiş. kısmetse 8 ocakta Antep’e gideceğiz arkadaşlar ile . Harcamalı ve bol kilo almalı geçecek. 8 Ocak a kadar biraz incelsem güzel olabilir

GÜNAYDIN KIZLAR BEN 2000 SENESİNE GİRDİĞİMİZ GÜNÜ HİÇ UNUTMUYORUM KIYAMET KOPACAK DEMİŞLERDİ O GÜN ÇOK KORKMUŞTUM ÜSTÜNDEN 20 YIL GEÇMİŞ
Canım benim ya Kıyamam
Allah hakkımızda herşeyin en hayırlısını versin

Bizde yarin çalışıyoruz cnm,sali izinliyiz.
Ocak doğum günleri fazla sizde oğlak mi çok cnm
Bizim mart ayi doğum günleri kalabalik
Tam 5 kişiyiz
bizim de mayıs ayı eşim 2 mayıs ben 15 mayıs küçük kızım 29 mayıs büyük kızım 1 nisan

Merhaba hanimlar...
Bugun evde yarim gunluk temizlik vardi. Cok sukur temizlenip, paklandik. Yalniz 140 tl' lik bir zarari oldu bize. Kanepeyi cekerken petegin termostadli vanasini kirmis. Uzuldum, uzuldu. Yapacak bir sey yok. Cana gelecegine mala gelsin. Parami verme dedi ama, vicdanima sigmaz. Daha dikkatli ol dedim ve konuyu kapattik...

bizim basımıza da gelmıstı yzın kanepe petege dayalı vanaya kırdık esım 70e almıstı ama gecen yaz bızımkini. yazları cıkarıyor o vanayı artık cunku dayalı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…