- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.301
Siz bankadan mı aldnz
2 güzel evladın var onlar en büyük hazineYokkkk kızzzzzz hiç biley yapamadım bu zamana kadar hep yedik içtik gezdiklk
Tabini canım onlar canım benimmmm2 güzel evladın var onlar en büyük hazine
Ben de iyiyim bir an evvel 2020 olsun istiyorum çok güzel bir 2020 olsun hepimize güzel gelsinMrb cnm biraz iş biraz dinlenme modu geçiyor gun. 2019 bitse mi bitmese mi bilemedim. Yaş ilerliyor her geçen yıl.. Sen nasilsin
ocak 23 de ben de 44 üm canım44 üm ben de
Canım benim ya KıyamamGÜNAYDIN KIZLAR BEN 2000 SENESİNE GİRDİĞİMİZ GÜNÜ HİÇ UNUTMUYORUM KIYAMET KOPACAK DEMİŞLERDİ O GÜN ÇOK KORKMUŞTUM ÜSTÜNDEN 20 YIL GEÇMİŞ
bizim de mayıs ayıBizde yarin çalışıyoruz cnm,sali izinliyiz.
Ocak doğum günleri fazla sizde oğlak mi çok cnm
Bizim mart ayi doğum günleri kalabalik
Tam 5 kişiyiz
bende 89 modelimHadi bakalım kızlar 2020 de yaşlar kaç olacak ?
Benim 43 olacak 1977 modelim ben .
bizim basımıza da gelmıstı yzın kanepe petege dayalı vanaya kırdık esım 70e almıstı ama gecen yaz bızımkini. yazları cıkarıyor o vanayı artık cunku dayalı hepMerhaba hanimlar...
Bugun evde yarim gunluk temizlik vardi. Cok sukur temizlenip, paklandik. Yalniz 140 tl' lik bir zarari oldu bize. Kanepeyi cekerken petegin termostadli vanasini kirmis. Uzuldum, uzuldu. Yapacak bir sey yok. Cana gelecegine mala gelsin. Parami verme dedi ama, vicdanima sigmaz. Daha dikkatli ol dedim ve konuyu kapattik...
sen belediyedemi çalışıyodun canımEn güzeli ya bebeğin annesinin bakımı evimiz çok yakın süt izni falan derken hallederiz araba almak istiyoruz kredi cektik artık ayrılamam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?