- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.501
Evi öğrencilere kiralamak düşüncesi ile almak istiyoruz nasipse ,gelir olsun diye düşünüyoruzHayirlisi olsun. Ogrencilerin cok oldugu semtlerde, hareket fazla oluyor. Ayrica onlari memnun edecek isletmeler de cabasi. Biz sakinligi seviyoruz, sanirim almazdik...
O zaman hayirlisi...Evi öğrencilere kiralamak düşüncesi ile almak istiyoruz nasipse ,gelir olsun diye düşünüyoruz
Peki ayni semtte dukkan fiyatlariyla, daire fiyatlari arasindaki fark nasil?Evi öğrencilere kiralamak düşüncesi ile almak istiyoruz nasipse ,gelir olsun diye düşünüyoruz
Benimki hiç istemedi, tavrimi bildiği için de asla isteyemez.Erkekler maas kartini ne deyip de istiyorlar?
Benimki hiç istemedi ama kendi karti sürekli esinde duran iş arkadaşim vardi.Erkekler maas kartini ne deyip de istiyorlar?
Bizde de kendi kartı eşimde ama ona yatan her şeyi bana eft yapar :) ben seviyorum evin ekonomisini yönetmeyi, faturalar vs her şeyi zaten mobilden hallediyorum. gelen giden kalan küsuratıyla bilmezsem huzursuz olurum ben yaBenimki hiç istemedi, tavrimi bildiği için de asla isteyemez.
Kendi maaş kartını bana verdi, sen idare ediyorsun evi, çek bana ne düşüyorsa veirsin dedi.
Öyle şey olmaz, gerekirse sen bütün parayı bana havale yap ama kartın sen de kalsin istemem dedim
Ortak ev gecindirme eyvallah da, sen parayi kazan, gerisine aklin ermez der gibi, hic hos olmaz.Benimki hiç istemedi, tavrimi bildiği için de asla isteyemez.
Kendi maaş kartını bana verdi, sen idare ediyorsun evi, çek bana ne düşüyorsa veirsin dedi.
Öyle şey olmaz, gerekirse sen bütün parayı bana havale yap ama kartın sen de kalsin istemem dedim
Zaten çalışan kadinin karti neden eşinde dursun ki.Benimki hiç istemedi, tavrimi bildiği için de asla isteyemez.
Ben de aynı fikirdeyimKim olursa olsun maaş kartı verilmez.
Bir aylık emeğinin karşılığını almak, saymak hatta o paraya dokumak bile ayri bir mutluluk.
Bende yönetim konusunda esimegüvenmem.Bizde de kendi kartı eşimde ama ona yatan her şeyi bana eft yapar :) ben seviyorum evin ekonomisini yönetmeyi, faturalar vs her şeyi zaten mobilden hallediyorum. gelen giden kalan küsuratıyla bilmezsem huzursuz olurum ben ya
Benim iki kartim var. Biri sadece banka karti, digeri hem banka karti, hem kredi karti. Cift islevli olan bende, digeri esimde...Sebep de onun disariya daha fazla cikmasi sebebiyle cek yatir islerini ona yukledim. Ama kartini bana ver gibi bir sey asla demedi, dememeli de...Zaten gelirime de hic bir sekilde karismaz. Ne bileyim bize ayip gelir...Zaten çalışan kadinin karti neden eşinde dursun ki.
Herşeyi geçtim kadiniz biz.
Benimki de maaş günleri benim hesaba gönderiyor
Ortak bütçe tamamen bende.Ortak ev gecindirme eyvallah da, sen parayi kazan, gerisine aklin ermez der gibi, hic hos olmaz.
Bu isi de kim iyi beceriyorsa o yapmali. Erkek veya kadin, farketmez. Isi ehline vermeli...Ortak bütçe tamamen bende.
Ama isterse eşim de kontrol etsin ki hiç merak etmez bu konuda sorumluluğu bana vermeyi seçti o da.
Sadece harçlık ayirir kalan herşey ortak bütçede.
Uc kurusluk memur muamelesi ha? Erkekler de tuhaflasmis...Ben de aynı fikirdeyim
Ben kendi kartımı vermediğim gibi eşimin de kartını gelirininin kontrolünü istemem
İstediğim sadece 2 tarafın anlaşarak istişare ederek yatırım yapmasıydı ama karşımdaki şahıs
Bir arkadaşı erkek karısına nerde neyi var ne kadar kazanıyor söylememeli nasihatını hayata geçirmiş
Üstelik hem 3 kuruşluk memursun muamelesi yapıp bir de kazancıma tamah etmesi
Bu iki dilliliği anlaşılır bişey değil
Şimdi ne hali varsa görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?