Hayirlisi olsun. Ogrencilerin cok oldugu semtlerde, hareket fazla oluyor. Ayrica onlari memnun edecek isletmeler de cabasi. Biz sakinligi seviyoruz, sanirim almazdik...
Evi öğrencilere kiralamak düşüncesi ile almak istiyoruz nasipse ,gelir olsun diye düşünüyoruz

Erkekler maas kartini ne deyip de istiyorlar?
Benimki hiç istemedi, tavrimi bildiği için de asla isteyemez.
Kendi maaş kartını bana verdi, sen idare ediyorsun evi, çek bana ne düşüyorsa veirsin dedi.
Öyle şey olmaz, gerekirse sen bütün parayı bana havale yap ama kartın sen de kalsin istemem dedim

Erkekler maas kartini ne deyip de istiyorlar?
Benimki hiç istemedi ama kendi karti sürekli esinde duran iş arkadaşim vardi.
Nasıl almış bilmiyorum ama kadin kartinin eşinde durduğunu ve ona sadece harçlık olarak küçük miktar para verdiğini söylemişti.
Bu kadina içten içe üzülmüştüm yazik, adam onu gelir kapısı olarak görüyor bence.

Bizde de kendi kartı eşimde ama ona yatan her şeyi bana eft yapar :) ben seviyorum evin ekonomisini yönetmeyi, faturalar vs her şeyi zaten mobilden hallediyorum. gelen giden kalan küsuratıyla bilmezsem huzursuz olurum ben ya

Ortak ev gecindirme eyvallah da, sen parayi kazan, gerisine aklin ermez der gibi, hic hos olmaz.

Zaten çalışan kadinin karti neden eşinde dursun ki.
Herşeyi geçtim kadiniz biz.

Benimki de maaş günleri benim hesaba gönderiyor

Kim olursa olsun maaş kartı verilmez.
Bir aylık emeğinin karşılığını almak, saymak hatta o paraya dokumak bile ayri bir mutluluk.
Ben de aynı fikirdeyim
Ben kendi kartımı vermediğim gibi eşimin de kartını gelirininin kontrolünü istemem
İstediğim sadece 2 tarafın anlaşarak istişare ederek yatırım yapmasıydı ama karşımdaki şahıs
Bir arkadaşı erkek karısına nerde neyi var ne kadar kazanıyor söylememeli nasihatını hayata geçirmiş
Üstelik hem 3 kuruşluk memursun muamelesi yapıp bir de kazancıma tamah etmesi
Bu iki dilliliği anlaşılır bişey değil
Şimdi ne hali varsa görsün

Bizde de kendi kartı eşimde ama ona yatan her şeyi bana eft yapar :) ben seviyorum evin ekonomisini yönetmeyi, faturalar vs her şeyi zaten mobilden hallediyorum. gelen giden kalan küsuratıyla bilmezsem huzursuz olurum ben ya
Bende yönetim konusunda esimegüvenmem.
Ben bu konuda daha iyi olduğumu düşünüyorum
Geleni gideni bilmek isterim ortak bütçedeki.

Zaten çalışan kadinin karti neden eşinde dursun ki.
Herşeyi geçtim kadiniz biz.

Benimki de maaş günleri benim hesaba gönderiyor
Benim iki kartim var. Biri sadece banka karti, digeri hem banka karti, hem kredi karti. Cift islevli olan bende, digeri esimde...Sebep de onun disariya daha fazla cikmasi sebebiyle cek yatir islerini ona yukledim. Ama kartini bana ver gibi bir sey asla demedi, dememeli de...Zaten gelirime de hic bir sekilde karismaz. Ne bileyim bize ayip gelir...

Ortak ev gecindirme eyvallah da, sen parayi kazan, gerisine aklin ermez der gibi, hic hos olmaz.
Ortak bütçe tamamen bende.
Ama isterse eşim de kontrol etsin ki hiç merak etmez bu konuda sorumluluğu bana vermeyi seçti o da.
Sadece harçlık ayirir kalan herşey ortak bütçede.

Ortak bütçe tamamen bende.
Ama isterse eşim de kontrol etsin ki hiç merak etmez bu konuda sorumluluğu bana vermeyi seçti o da.
Sadece harçlık ayirir kalan herşey ortak bütçede.
Bu isi de kim iyi beceriyorsa o yapmali. Erkek veya kadin, farketmez. Isi ehline vermeli...

Uc kurusluk memur muamelesi ha? Erkekler de tuhaflasmis...

Bizde önceden giderleri biraz eş biraz ben öderdim herkes kk falan öder tatil su bu derken harcanirdi...
Ne zamanki ben birikime başladım her şey düzene girdi.. Benim hesapta toplanır sonra odemeleri yaparim aylık durumu neye nasıl dikkat edeceğimizi vs.. soylerim konu kazanır

asla net maaşımı ek dèrsimi bilmez...
Ama bu konuda erkek güvenmese vermez..Ama bir erkeğin kadının kartını alıp onu resmen maddiyat icin gormesi cok çirkin...

p_ritha bir amda o kadar yer yapılıp yurt açılması biraz şans ama hemen kiracı bulmayı zorlaştırır mi acaba bilmiyorum ki...
Üniversite hastanesi falan da varsa avantaj olabiliyor aslinda orada çalışan kitle çoğunlukta olduğu icin kiralamak kolay da olabiliyor..

I sallay size uyan en doğru kararı verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…