- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.887
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.541
Bugün tatili fırsat bilerek hiç harcama yapmadım. Yarın için de kahvaltımı ve öğle yemeğimi hazırlayacağım birazdan. Çalıştığım okulda yemek yok, maaşa yemek parası yatırıyorlar ben de çoğunlukla evde pişen yemeği ya da yoğurtlu yulaflı karışımlı alternatifler götürüyorum hem gereksiz harcamanın önüne geçiyorum hem de ev yemeğinin sağlığına bırakıyorum kendimi :)
Kızlar bir şey soracaktım bu ay nişanım olacak Allah'ın izniyle takılan bilezik ve çeyrekleri evden daha iyi bir yerde muhafaza edebilmek adına bankadan kasa kiralamak istiyorum, kasa kiralama konusunda bilgisi olan var mı süreç nasıl işliyor? Bir de kolyelerimi falan da koysam takmak istediğim özel günlerde gidip alabiliyor muyum?
topık kasa yetkılısı burda efendim buyrunBugün tatili fırsat bilerek hiç harcama yapmadım. Yarın için de kahvaltımı ve öğle yemeğimi hazırlayacağım birazdan. Çalıştığım okulda yemek yok, maaşa yemek parası yatırıyorlar ben de çoğunlukla evde pişen yemeği ya da yoğurtlu yulaflı karışımlı alternatifler götürüyorum hem gereksiz harcamanın önüne geçiyorum hem de ev yemeğinin sağlığına bırakıyorum kendimi :)
Kızlar bir şey soracaktım bu ay nişanım olacak Allah'ın izniyle takılan bilezik ve çeyrekleri evden daha iyi bir yerde muhafaza edebilmek adına bankadan kasa kiralamak istiyorum, kasa kiralama konusunda bilgisi olan var mı süreç nasıl işliyor? Bir de kolyelerimi falan da koysam takmak istediğim özel günlerde gidip alabiliyor muyum?
ev için altınları bozdurursak tek setimi saklamayı dusunuyorum esım onun içinde kasada durur diyor ben evde saklarız dıyodum amaKasa kullaniyorum dugun takilarimin neredeyse tamami kasada
Sigortasi yok icerik bilmiyorlar
Deprem yangin yada selde ne olur bilmiyorum
Nisan takisi icin evde saklamistim ne kdr taki olurki ben onlarada dokunmamistim ama kasa kirasi ve depozitosunu kurtarmaz
Ozel gunlerde alamazsiniz mesai icinde almaniz lazim oda bir is insan her zmn gidemiyor
ev için altınları bozdurursak tek setimi saklamayı dusunuyorum esım onun içinde kasada durur diyor ben evde saklarız dıyodum ama
Kasa kullaniyorum dugun takilarimin neredeyse tamami kasada
Sigortasi yok icerik bilmiyorlar
Deprem yangin yada selde ne olur bilmiyorum
Nisan takisi icin evde saklamistim ne kdr taki olurki ben onlarada dokunmamistim ama kasa kirasi ve depozitosunu kurtarmaz
Ozel gunlerde alamazsiniz mesai icinde almaniz lazim oda bir is insan her zmn gidemiyor
topık kasa yetkılısı burda efendim buyrun
ben dugunumden sonra ziraat bankasında kasa kiraladım 3 yıldır duruyorlar. acılısta depozıto alıyor bir kira bedeli. yedeklı anahtar verıyor, kaybolmazsa depozıto verdıgını cıkarken alıyorsun. bankaların kasa saati var o saatlerde indiriyor.dıger zmanlarda gıdınce de beklersen yardımcı oluyorlar.istersen her gün gidebılırsın sıkıntı yok. biz esımle ortak kullanıyoruz ıkımızde gırebılıyoruz. biri girince dıgerıne msj gıdıyor. içine koydugunu yalnızken koyuyorsun.
Canım benim koltuklar düz tek renk, acik minderlerim koyu renk. Yikadikca acilsa bile koltukla aynı renk olurcanım mınderleri yıkadım dıyınce aklıma geldi
bende de yıkama hastalıgı var malum
bızım mısafır odasındaki koltukların mınderlerinin yıkandıgını hıc dusunememıstım ben, temızlıge gelen abla siliyor sagolsun, 2ay evvel ayy dedim ben niye yıkamıyorum kılıflarıtabi 2ayda 2kere yıkadım hemen. gecen aksam halam gelınce dedim, sen de zaten yıkama hastalıgı var yıkama dedi yıkayınca koltukları silsende yıkandıkca ton farkı oluyor mınderler acık kalıyor zamanla dedi paylasmak istedim sizinle de
hakkında hayırlısı olsn canm benımEvet bencede
Bende o kdr cok islemeli varki onlari ne bozdurabilirim ne saklasam cok kullanirim
Simdi istanbulda ne yaparim hic bilmiyorum
Ay uykucu yarin ola hayrola sanirim mecliste norm kadro degistiricekler
Is yerine ne zmn soylesem
Saat ilerledi ben zıpzıp
Yrnda 13 maddeli bir toplanti ve 3ihale beni bekler
Oyy yrn arasalar
Ay cenem dustu takidan nereye geldim
ne demekÇok fazla olacağını ben de düşünmüyorum ama bizim evde hiç fiziki altın saklanmadı hep bankada altın hesabı üzerinden biriktirdim ben, o yüzden evde durması beni tedirgin eder. Düğün de zaten bir yıl içinde olacağı için düğün sonrası da kullanmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim cevap için :)
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Açılışta ortak kullanacağımız kişinin de yanımızda olması gerekiyor değil mi?
Ben karşıyım ben calışıyorum harclığım bile kalsa kartım kendimde kalıcak sanki özgürlüğümü alıyor gibi hissediyorumBenim vatandaş da çok meraklıydı benim maaş kartını ele geçirmeye ama muvaffak olamadı
Bizim evlendiğimizden beri var fiyatı hiç degişmedi şükür güvenli geliyorhakkında hayırlısı olsn canm benım
ne demek
bız esımle gıtmıstık ısterler heralde dıye dusunuyorum
ama kasayı bır kısının ustune yapılıyor kasayı kullanmak ıstemeyıp kapattırmak ıstedıgınde o kişi kapatabılıyor sadece.
küçük kasa kullanıyoruz bız hayli hayli yetıyor
410tl olmus yıllık az evvel baktım
yaa hangı banka bizim ziraat 270 le basladık 2016 da 2020de 410 olmusBizim evlendiğimizden beri var fiyatı hiç degişmedi şükür güvenli geliyor
Ben de öyle hissederimBen karşıyım ben calışıyorum harclığım bile kalsa kartım kendimde kalıcak sanki özgürlüğümü alıyor gibi hissediyorum
Dava falan açtınız mi... 3 gün sonra gelip ortak olmasin emeklerinizeBen de öyle hissederim
Bence terbiyesizlik
Yıllar içinde birkaç kez nabız yokladı benden de okkalı yanıt alınca sesi kesmek zorunda kaldı
Baktım niyeti bozuk maaşımı hiç ortaya koymadım ondan sonra
Kendim kazandım kendim harcadım
Yaklaşık 8 aydır da yolları ayırdım
Kendi evime taşındım
Kafam rahat
Ben de yıkıyorum hatta yaslanilan kısımdaki minderleri daha sık yikiyorum..Pırıl pırıl olunca cok hosuma gidiyorCanım benim koltuklar düz tek renk, acik minderlerim koyu renk. Yikadikca acilsa bile koltukla aynı renk olur
Dava açmadım ,açmaya da niyetim yok hem yıllar boyu bana haksızlık edilsin hem de şimdi kalkıp boşanıp adamın ayağının önündeki taşı çekip özgürlüğünü vereyimDava falan açtınız mi... 3 gün sonra gelip ortak olmasin emeklerinize
Dava açmadım ,açmaya da niyetim yok hem yıllar boyu bana haksızlık edilsin hem de şimdi kalkıp boşanıp adamın ayağının önündeki taşı çekip özgürlüğünü vereyim
Ne ala
Evlenme niyetim yok niye dava açayım ki
Kendisinin varsa kendi açsın hakim bir de beni dinlesin o saatten sonra
Sonra da bizim vatandaş uğraşsın dursun
Bu zamana kadar hayatını hep kolaylaştırdım
Kıymet bilinmedi bu sefer kolaylaştırmaya niyetim yok deyim yerindeyse enayiliğe gerek yok
Bendeki 1 ev 1 arabanın peşine düşmeye kalksa kendi mallarını da beni ortakçı eder otomatik olarak bay patronsanırım o yüzden totosu yemez çekişmeli boşanmaya
Dimyat pirinç bulgur misali
Öldürmeyen acı GÜÇLENDİRİRGüçlü bi kadın olmak önemli maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?