Kasa kullaniyorum dugun takilarimin neredeyse tamami kasada
Sigortasi yok icerik bilmiyorlar
Deprem yangin yada selde ne olur bilmiyorum
Nisan takisi icin evde saklamistim ne kdr taki olurki ben onlarada dokunmamistim ama kasa kirasi ve depozitosunu kurtarmaz
Ozel gunlerde alamazsiniz mesai icinde almaniz lazim oda bir is insan her zmn gidemiyor

topık kasa yetkılısı burda efendim buyrun
ben dugunumden sonra ziraat bankasında kasa kiraladım 3 yıldır duruyorlar. acılısta depozıto alıyor bir kira bedeli. yedeklı anahtar verıyor, kaybolmazsa depozıto verdıgını cıkarken alıyorsun. bankaların kasa saati var o saatlerde indiriyor.dıger zmanlarda gıdınce de beklersen yardımcı oluyorlar.istersen her gün gidebılırsın sıkıntı yok. biz esımle ortak kullanıyoruz ıkımızde gırebılıyoruz. biri girince dıgerıne msj gıdıyor. içine koydugunu yalnızken koyuyorsun.

ev için altınları bozdurursak tek setimi saklamayı dusunuyorum esım onun içinde kasada durur diyor ben evde saklarız dıyodum ama

ev için altınları bozdurursak tek setimi saklamayı dusunuyorum esım onun içinde kasada durur diyor ben evde saklarız dıyodum ama

Evet bencede
Bende o kdr cok islemeli varki onlari ne bozdurabilirim ne saklasam cok kullanirim
Simdi istanbulda ne yaparim hic bilmiyorum
Ay uykucu yarin ola hayrola sanirim mecliste norm kadro degistiricekler
Is yerine ne zmn soylesem
Saat ilerledi ben zıpzıp
Yrnda 13 maddeli bir toplanti ve 3ihale beni bekler
Oyy yrn arasalar
Ay cenem dustu takidan nereye geldim

Çok fazla olacağını ben de düşünmüyorum ama bizim evde hiç fiziki altın saklanmadı hep bankada altın hesabı üzerinden biriktirdim ben, o yüzden evde durması beni tedirgin eder. Düğün de zaten bir yıl içinde olacağı için düğün sonrası da kullanmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim cevap için :)

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Açılışta ortak kullanacağımız kişinin de yanımızda olması gerekiyor değil mi?

Canım benim koltuklar düz tek renk, acik minderlerim koyu renk. Yikadikca acilsa bile koltukla aynı renk olur

hakkında hayırlısı olsn canm benım
ne demek
bız esımle gıtmıstık ısterler heralde dıye dusunuyorum
ama kasayı bır kısının ustune yapılıyor kasayı kullanmak ıstemeyıp kapattırmak ıstedıgınde o kişi kapatabılıyor sadece.
küçük kasa kullanıyoruz bız hayli hayli yetıyor
410tl olmus yıllık az evvel baktım

Bizim evlendiğimizden beri var fiyatı hiç degişmedi şükür güvenli geliyor

Ben karşıyım ben calışıyorum harclığım bile kalsa kartım kendimde kalıcak sanki özgürlüğümü alıyor gibi hissediyorum
Ben de öyle hissederim
Bence terbiyesizlik
Yıllar içinde birkaç kez nabız yokladı benden de okkalı yanıt alınca sesi kesmek zorunda kaldı
Baktım niyeti bozuk maaşımı hiç ortaya koymadım ondan sonra
Kendim kazandım kendim harcadım
Yaklaşık 8 aydır da yolları ayırdım
Kendi evime taşındım
Kafam rahat

Dava falan açtınız mi... 3 gün sonra gelip ortak olmasin emeklerinize

Canım benim koltuklar düz tek renk, acik minderlerim koyu renk. Yikadikca acilsa bile koltukla aynı renk olur
Ben de yıkıyorum hatta yaslanilan kısımdaki minderleri daha sık yikiyorum..Pırıl pırıl olunca cok hosuma gidiyor

belki taşınınca alt minder renklerini degiatirebilirim

Dava falan açtınız mi... 3 gün sonra gelip ortak olmasin emeklerinize
Dava açmadım ,açmaya da niyetim yok hem yıllar boyu bana haksızlık edilsin hem de şimdi kalkıp boşanıp adamın ayağının önündeki taşı çekip özgürlüğünü vereyim
Ne ala
Evlenme niyetim yok niye dava açayım ki
Kendisinin varsa kendi açsın hakim bir de beni dinlesin o saatten sonra
Sonra da bizim vatandaş uğraşsın dursun
Bu zamana kadar hayatını hep kolaylaştırdım
Kıymet bilinmedi bu sefer kolaylaştırmaya niyetim yok deyim yerindeyse enayiliğe gerek yok

Bendeki 1 ev 1 arabanın peşine düşmeye kalksa kendi mallarını da beni ortakçı eder otomatik olarak bay patron sanırım o yüzden totosu yemez çekişmeli boşanmaya

Dimyat pirinç bulgur misali

Son düzenleme:
Güçlü bi kadın olmak önemli maşallah.

Bugün bana pazartesi gibi geliyor
Okulda bugün deneme sınavı var ders yok

Mtv yi ödedim

Akşam için kahvaltı sofrası kurasım var
Peksemet yaparım o zaman
Yemekten sonrası için de oğluşuma puding yaparım
Dün annem kabak tatlısı vermişti onu da cevizle birlikte ben yerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…