- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.581
Benim kizim 11.senede memleketine dondu, hem de ayni sokaktan ev aldilar. Insaallah siz de anaciginizin yakinina gidersiniz. Gurbet cok zor...ayyy ne güzel keşke annemde yakınımda olsaydı bende ona gitseydim
Malzeme varsa yemek kolay. Olmadi kahvalti turu...benim de akşama yemeğim yok
Derin dondurucu var ablacığım, her an yemek olabilecek malzemeler var elimin altında.Malzeme varsa yemek kolay. Olmadi kahvalti turu...
Üzüldüm canım ya inş düzelirsiniz ama dava süresindeyseniz birikimlerini bankada tutma çünkü mal ortaklığı var umarım borcu yoktur onada ortak oluyosun.Ben de öyle hissederim
Bence terbiyesizlik
Yıllar içinde birkaç kez nabız yokladı benden de okkalı yanıt alınca sesi kesmek zorunda kaldı
Baktım niyeti bozuk maaşımı hiç ortaya koymadım ondan sonra
Kendim kazandım kendim harcadım
Yaklaşık 8 aydır da yolları ayırdım
Kendi evime taşındım
Kafam rahat
Bugün bana da pazartesi gibi geliyorBugünü pazartesi sanarak kumbarama para attım
saatler olsun canımBen de nohut pişireceğim iki gün önceden yoğurtlu kereviz ve brokoli salatası da varkabak tatlısı ve çay tükettik az önce. Kilo yapmasın diye tatlıyı gündüz yiyorum
Saçlarımızı kestirdik eşim ile. Çok pahalı kuaföre de zam gelmiş. Baya kestirdim uzunca bir süre kuaföre gitmeyi düşünmüyorum eşimde dört ayda bir giderim pahalanmış dedi.
Türkiye finans 2017de 300tl ile basladık gene aynı tfx hesabımda var orda bakalım bu yıl arttırırlar mıyaa hangı banka bizim ziraat 270 le basladık 2016 da 2020de 410 olmus
Ne güzel cnm sadece 1 yil kalmış sonra borç sıfır.merhaba birikimci hatunlar nasılsınız yeni yıl hepimize huzur mutluluk sağlık ve bol para getirir.geçmiş maşallah iyi birikmiş oku oku bitmedi
normal de bizde de herkesin maaşı kendisiydeydi ama artık ben hepsini eşime atıyorum.Dip not: ev kredisi için para yetmediğinden 2 maaş birleşimiyle ödeme yapılıyor.Ama sonuçta yine birikim için kendi evimiz için 1 senecik sonra yine herkes özgür
Bu yıl ayda iki kitap hedefim var inşallah başarırım. Henüz start vermedim :)Kızlar kitap okuyor musunuz
Ben bu ara vakit ayıramıyorum ve rahatsiz oluyorum bu durumdan...Biraz forumları falan gezdim.. Sabah erkenden uyanınca okuyanlar varmış. Ben de denemek istiyorum umarım başarabilirim
Hiç bilmiyorum, dükkân fiatlarina bakmadık,Peki ayni semtte dukkan fiyatlariyla, daire fiyatlari arasindaki fark nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?