Malzeme varsa yemek kolay. Olmadi kahvalti turu...
Derin dondurucu var ablacığım, her an yemek olabilecek malzemeler var elimin altında.
Ama bugün hiç ugrasabilecek halim kalmadı, sanırım en pratiği köfte salata ayran olacak akşam menusu.
Akşam kahvaltı pek yapmıyoruz, kahvaltıyla çok ekmek tüketiyorum çünkü

Ben de nohut pişireceğim iki gün önceden yoğurtlu kereviz ve brokoli salatası da var kabak tatlısı ve çay tükettik az önce. Kilo yapmasın diye tatlıyı gündüz yiyorum
Saçlarımızı kestirdik eşim ile. Çok pahalı kuaföre de zam gelmiş. Baya kestirdim uzunca bir süre kuaföre gitmeyi düşünmüyorum eşimde dört ayda bir giderim pahalanmış dedi.

Üzüldüm canım ya inş düzelirsiniz ama dava süresindeyseniz birikimlerini bankada tutma çünkü mal ortaklığı var umarım borcu yoktur onada ortak oluyosun.

saatler olsun canım
Ayyyy bende 1 aydır gidecem bi türlü fırsat bulup da gidemiyorum yaaaaaaaqqqq

Ne güzel cnm sadece 1 yil kalmış sonra borç sıfır.
Darısı başımıza inşallah..

Kızlar kitap okuyor musunuz
Ben bu ara vakit ayıramıyorum ve rahatsiz oluyorum bu durumdan...Biraz forumları falan gezdim.. Sabah erkenden uyanınca okuyanlar varmış. Ben de denemek istiyorum umarım başarabilirim
Bu yıl ayda iki kitap hedefim var inşallah başarırım. Henüz start vermedim :)

T tatlu ben kitap okumak için zaman ayiriyorum. Ayda bir kitap mutlaka okurum.
Kışın daha fazla okurum.
Akşam yatmadan önce günlük en az 50 sayfa okurum.
Kışın öğlenleri yemekten sonra dışarı çıkmıyoruz. O arayı kitap okuyarak değerlendiriyorum.
Bu ara düzenli spor yapıyorum.
Bisiklet çevirirken kitap okuyorum. En az yarım saat.
Bu şekilde on günde bir kitap okumuş oluyorum.

Ben çok yogun derse giriyorum ve gelin ev cocuk ciddi anlamda halim kalmıyor... Oysa önceden ne cok okurdum.

O yuzden su an ilk aklima gelen sabah okumak..Okulda öğle arası ihtiyaçlar derken zaman geçiyor.. Sessiz ortam zaten imkansız bağrış çağrış gürültü okul..
6 tane kitabım var aldim okumadım.. Umarım başaracağım eskisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…