- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.561
Ben de öyle hissederim
Bence terbiyesizlik
Yıllar içinde birkaç kez nabız yokladı benden de okkalı yanıt alınca sesi kesmek zorunda kaldı
Baktım niyeti bozuk maaşımı hiç ortaya koymadım ondan sonra
Kendim kazandım kendim harcadım
Yaklaşık 8 aydır da yolları ayırdım
Kendi evime taşındım
Kafam rahat
Dava açmadım ,açmaya da niyetim yok hem yıllar boyu bana haksızlık edilsin hem de şimdi kalkıp boşanıp adamın ayağının önündeki taşı çekip özgürlüğünü vereyim
Ne ala
Evlenme niyetim yok niye dava açayım ki
Kendisinin varsa kendi açsın hakim bir de beni dinlesin o saatten sonra
Sonra da bizim vatandaş uğraşsın dursun
Bu zamana kadar hayatını hep kolaylaştırdım
Kıymet bilinmedi bu sefer kolaylaştırmaya niyetim yok deyim yerindeyse enayiliğe gerek yok
Bendeki 1 ev 1 arabanın peşine düşmeye kalksa kendi mallarını da beni ortakçı eder otomatik olarak bay patronsanırım o yüzden totosu yemez çekişmeli boşanmaya
Dimyat pirinç bulgur misali
Merhaba,merhaba arkadaşlar... :) herkes iyidir umarım... :)
ya bir şey soracağım, hani böyle gelir giderinizi takip ettiğiniz, güvenli programlar var mı... bu yıl, bir kaç ay, aylık gelir gider çizelgesi tutmak istiyorum... :) nereye ne gidiyor görmek açısından... :)
Merhaba,
Ben her şeyimi elektronik ortamda tutuyorum seviyorum mobilden halletmeyi ancak bu gelir gider konusunda ajanda kalemden vazgeçemiyorum:))
Ben de ben deMerhaba,
Ben her şeyimi elektronik ortamda tutuyorum seviyorum mobilden halletmeyi ancak bu gelir gider konusunda ajanda kalemden vazgeçemiyorum:))
Ben deftere ay başında bütçe yaparken, birikim, büyük harcama gibi şeyleri yazıyorum.
Telefonuma PARA YONETİMİ diye bir program kurdum.
Tüm harcama, gelir vs. Kalem kalem burdan takip ediyorum. Kendimize göre düzenleyebildigimiz güzel bir program.
Merhaba hoşgeldin canım
Benim 2020 hedefimde Allah nasip ederse
Aylık gelirimin 3500 tl sini birikime ayırmak
3500 tl nin 500 ü gün parası
3000tl si ile altın almak istiyorum
Eskiden bankadan gram altın alırdım şimdi fiziki altın alma niyetindeyim
Her ay cumhuriyet yarım çeyrek param neye yeterse onu alayım diyorum .
hoşbuldum:))merhaba hosgeldiniz.. istersen
Kendini tanıtarak başlayabilirsin...
Ben arada fiziki altin alirim. Genellikle birikim tercihim internetten bankacılığında gram almak...
para yönetimi programını kullanıyorum 2yıldır cok memnunum kırmızı ıkonu varmerhaba arkadaşlar... :) herkes iyidir umarım... :)
ya bir şey soracağım, hani böyle gelir giderinizi takip ettiğiniz, güvenli programlar var mı... bu yıl, bir kaç ay, aylık gelir gider çizelgesi tutmak istiyorum... :) nereye ne gidiyor görmek açısından... :)
sorma ya ınsan bı acıklama yapar muallakta bırakmıslar en gıcık oldugum seyKizlar ozellikle belediyeci kizlar yine telefon geldi siz bi yorum yapin ozel kalem aradi sizi aradilarmi dedi
Evet dedim ama niye arayacaklardi en son evrak istediler dedim.
Yok ben sadece aradilarmi diye aradim dedi
Dön de birime sor beni niye delirtiyosun burda
Catlayacagim ay canim kursagimda ya
ya ben daha karar veremedimBugunku yemek listem:
Domates corbasi
Patates musakkasi
Dunden az makarna
Ayran
Tursu
Kabak tatlisi...
ya ben daha karar veremedim
ayyy ne güzel keşke annemde yakınımda olsaydı bende ona gitseydimben de, anneme kaçmayı düşünüyorum yemeğe..... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?