bence de... :)
benim eşim de yıllardır ne kazandığımı, birikimimi, harcamamı vs bilmez de, sormaz da... :)

ama bir şey alınacağı zaman, yüklü bir harcama olacağı zaman ( ev, araba, eşya vs ) birlikte öderiz, senin benim olayı olmaz, kimde ne varsa verir... benimkinde birikim mantığı hiç yok zaten, harcamaya endeksli kendileri... :) evin,arabanın, benim vs bütün harcamalar onda... üç çocuk, üçü de özel okulda, servis vs, kim denk gelirse öder, artarsa verir bana... :)

benim her zaman kendi birikimim vardır bir köşede, iyi gün parası yani... :) bugünümüze sonsuz şükürler olsun...

akıllı kadınlara bayılıyorum... :)

Merhaba,
Ben her şeyimi elektronik ortamda tutuyorum seviyorum mobilden halletmeyi ancak bu gelir gider konusunda ajanda kalemden vazgeçemiyorum:))

Kizlar ozellikle belediyeci kizlar yine telefon geldi siz bi yorum yapin ozel kalem aradi sizi aradilarmi dedi
Evet dedim ama niye arayacaklardi en son evrak istediler dedim.
Yok ben sadece aradilarmi diye aradim dedi
Dön de birime sor beni niye delirtiyosun burda
Catlayacagim ay canim kursagimda ya

hemen indirip, inceledim ve kullanmaya başladım.... teşekkürler canım... :)

merhaba hosgeldiniz.. istersen
Kendini tanıtarak başlayabilirsin...

Ben arada fiziki altin alirim. Genellikle birikim tercihim internetten bankacılığında gram almak...
hoşbuldum:))
29 yaşındayım, ankarada yaşıyorum, memurum, evliyim 2,5 yaşında kızım var. kitap okumayı çok severim. temizlik yapmayı hiç sevmem evimi düzene koymak aynı zamanda paramı çarçut etmemek için birikim yapmak istiyorum. altın sizce dolar veya eurodan daha mı karlı?

merhaba birikimci hatunlar nasılsınız yeni yıl hepimize huzur mutluluk sağlık ve bol para getirir. geçmiş maşallah iyi birikmiş oku oku bitmedi
normal de bizde de herkesin maaşı kendisiydeydi ama artık ben hepsini eşime atıyorum.Dip not: ev kredisi için para yetmediğinden 2 maaş birleşimiyle ödeme yapılıyor.Ama sonuçta yine birikim için kendi evimiz için 1 senecik sonra yine herkes özgür

para yönetimi programını kullanıyorum 2yıldır cok memnunum kırmızı ıkonu var

sorma ya ınsan bı acıklama yapar muallakta bırakmıslar en gıcık oldugum sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…