Kızlar kitap okuyor musunuz
Ben bu ara vakit ayıramıyorum ve rahatsiz oluyorum bu durumdan...Biraz forumları falan gezdim.. Sabah erkenden uyanınca okuyanlar varmış. Ben de denemek istiyorum umarım başarabilirim
Ben planlama yaptım çok güzel gidiyor.işim eve 5dk öğlen ön hazırlıklarını yapıyorum yemegimin işten gelince tamamlayıp esim gelene kadar uyuyorum enerjim kalmıyor.yemrktan sonra kahve keyfi yapıyoruz bebişim duymaya baslamış doktorum sesli oku herseyi diyor kelimeleri güzel telafuz edermiş sonrasında azcık dua vs okuyorum 1 saatte kitap okuyorum yabancı dizileri severdim psikolojik midir bilmiyorum o da hareketleniyor babası şarkı söylerken hele eşek sıpası nasıl mutluazra kohenin gör beni diye bir kitabını getirdi arkadasım tavsiye ederim

Kitabı yarım bırakmak unutkanlık yapıyomuş.internette kitap eleştirmeni bir kadın var çok güzel anlatıyor ismini tam öğreniyim olumlu geliyor anlattıkları

Hiç bilmiyorum, dükkân fiatlarina bakmadık,
Neyi tercih etmeliyiz peki
Tabi ki herkesin kendi tercihi. Biz oturmadigimiz eve yatirim olarak bakamiyoruz. Kiracilar cok hasar veriyor, cok masraf cikariyor. Dukkan ise 4 duvar. Isleten kendine gore tasarliyor, duzenliyor. Dukkan sahibine bir zarari olmuyor. Saglam da bir esnafsa, piyasada itibar kaybetmeyi goze almiyor ve kirasini duzenli oduyor.

Ben torunum icin gayrimenkul yatirimi yaparsam eger, is yeri dusunuyorum.

Allah gonlunuze gore versin...

Anladım demek istediğinizi çok haklısınız aslında
80 bine 90 bine dükkan sanmıyorum
Çok teşekkür ederim fikir için yarın araştırayım..

Anladım demek istediğinizi çok haklısınız aslında
80 bine 90 bine dükkan sanmıyorum
Çok teşekkür ederim fikir için yarın araştırayım..
Gecen gun kenar sayilabilecek ama bir o kadar da sehir merkezine yakin bir semte gittim. Kuaforum orda...
Dukkanin kirasi 1300 tl imis.
Kaca satarlar dedim, 130.000 isterler dedi.
Iki ustundeki daire de satilikmis, 140.000 tl. Kira getirisi 800 tl...
Arastirmak lazim. Mal kolay edinilmiyor...

Abla gayrimenkule yatırım konusunda aynı fikri paylaşıyorum seninle
Hep bir dükkan sahibi olmak istemişimdir
Kiraya vermek için
Şu ana kadar nasip olmadı bundan sonra ne olur bilmiyorum hayırlısı

Kızlar tesekkurler kitap yorumlarınız icin..
Oğlumun hareketli ve ilgilenmem gereken cağda olmamın büyük etkisi var..Aksam en az 1 saat oyun zeka oyunlari etkinlik ya da kitap okuyorum ona...
Eee 1 de 1. sınıf öğretmeni olunca sanirim bu yıl cok yordu beni..Bunlar kesinlikle etkili. Neyseki aksam zorladım 25 sf okudum...

Şu an uyandim kendiliğinden ve kitabıma dönüyorum

Kocaman günaydın herkese

Kızlar kitap okuyor musunuz
Ben bu ara vakit ayıramıyorum ve rahatsiz oluyorum bu durumdan...Biraz forumları falan gezdim.. Sabah erkenden uyanınca okuyanlar varmış. Ben de denemek istiyorum umarım başarabilirim
Ben çok erkenkalkarsam okuyorum ya da öğleden sonra. “ Koşulsuz ebeveynlik “okuyorum tavsiye ederim

Günaydın kızlar hayırlı cumalar

Altın yükselişte ayyy yükselsin biraz daha inşallahhh bi planımız var bakalım uygulamaya geçebiliriz inşallah

Yemek olarak da
Düğün çorbası
Tavuk kızartması
Makarna
Salata

Havuç topları yapıcam

Süt aldım 5 kilo yoğurt yapıcam

Şimdi kahve keyfi

Canım mutlaka okurum. Geçen yıl ayda 2 okuyordum bu yıl 3 4 okumaya çabalıcam.
Kütüphane üyesiyim alamazsam gider ordan alıp okurum bütçe dayanmıyor çoğu zaman.
Oğlumuda bu yönde çok teşvik ediyoruz. 4.5 yaşında dergileri hariç 135 kitabı var ve bir daha ki ay yüklü kitap alışverişimiz olacak.
KitaplarımızDan oluşan insta sayfamız bile var.
Oğluma günde en az 5 kitap okuyorum kendimde 100 130 sayfa arası okuyorum.

Kızlar selamlar.
Ayy bu aralar nasıl miskinim.
Canım yemek yapmak istemiyor.
Dışarısı buzzz
Bugün misafir vardı kombiye verdim gazı.
Allah büyüktür ne yapalım.
Çok monoton geçiyor bu aralar
Şu maaşı almamış ve zammı bilmiyor olmamızda sıkıntı yaratıyor öğrensek ve paramızı alsak çok iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…