- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.601
Ben planlama yaptım çok güzel gidiyor.işim eve 5dk öğlen ön hazırlıklarını yapıyorum yemegimin işten gelince tamamlayıp esim gelene kadar uyuyorum enerjim kalmıyor.yemrktan sonra kahve keyfi yapıyoruz bebişim duymaya baslamış doktorum sesli oku herseyi diyor kelimeleri güzel telafuz edermiş sonrasında azcık dua vs okuyorum 1 saatte kitap okuyorum yabancı dizileri severdim psikolojik midir bilmiyorum o da hareketleniyor babası şarkı söylerken hele eşek sıpası nasıl mutluKızlar kitap okuyor musunuz
Ben bu ara vakit ayıramıyorum ve rahatsiz oluyorum bu durumdan...Biraz forumları falan gezdim.. Sabah erkenden uyanınca okuyanlar varmış. Ben de denemek istiyorum umarım başarabilirim
Kitabı yarım bırakmak unutkanlık yapıyomuş.internette kitap eleştirmeni bir kadın var çok güzel anlatıyor ismini tam öğreniyim olumlu geliyor anlattıklarıBende kitap alışkanlıgimi devam ettirmek istiyorum.
Konusunu beğenmediğim kitap olduğunda resmen o kitaptan soğuyorum kızlar katiyen açık okumam daha
Bana da bir çözüm lazım, çok çabuk sıkılıyorum beğenmediğim zevk almadığım şeylerden.
Tabi ki herkesin kendi tercihi. Biz oturmadigimiz eve yatirim olarak bakamiyoruz. Kiracilar cok hasar veriyor, cok masraf cikariyor. Dukkan ise 4 duvar. Isleten kendine gore tasarliyor, duzenliyor. Dukkan sahibine bir zarari olmuyor. Saglam da bir esnafsa, piyasada itibar kaybetmeyi goze almiyor ve kirasini duzenli oduyor.Hiç bilmiyorum, dükkân fiatlarina bakmadık,
Neyi tercih etmeliyiz peki
Konu beni sarmadiysa çok fena açıp okuyamiyorum bir daha.Kitabı yarım bırakmak unutkanlık yapıyomuş.internette kitap eleştirmeni bir kadın var çok güzel anlatıyor ismini tam öğreniyim olumlu geliyor anlattıkları
Anladım demek istediğinizi çok haklısınız aslındaTabi ki herkesin kendi tercihi. Biz oturmadigimiz eve yatirim olarak bakamiyoruz. Kiracilar cok hasar veriyor, cok masraf cikariyor. Dukkan ise 4 duvar. Isleten kendine gore tasarliyor, duzenliyor. Dukkan sahibine bir zarari olmuyor. Saglam da bir esnafsa, piyasada itibar kaybetmeyi goze almiyor ve kirasini duzenli oduyor.
Ben torunum icin gayrimenkul yatirimi yaparsam eger, is yeri dusunuyorum.
Allah gonlunuze gore versin...
Gecen gun kenar sayilabilecek ama bir o kadar da sehir merkezine yakin bir semte gittim. Kuaforum orda...Anladım demek istediğinizi çok haklısınız aslında
80 bine 90 bine dükkan sanmıyorum
Çok teşekkür ederim fikir için yarın araştırayım..
Abla gayrimenkule yatırım konusunda aynı fikri paylaşıyorum seninleTabi ki herkesin kendi tercihi. Biz oturmadigimiz eve yatirim olarak bakamiyoruz. Kiracilar cok hasar veriyor, cok masraf cikariyor. Dukkan ise 4 duvar. Isleten kendine gore tasarliyor, duzenliyor. Dukkan sahibine bir zarari olmuyor. Saglam da bir esnafsa, piyasada itibar kaybetmeyi goze almiyor ve kirasini duzenli oduyor.
Ben torunum icin gayrimenkul yatirimi yaparsam eger, is yeri dusunuyorum.
Allah gonlunuze gore versin...
Ben çok erkenkalkarsam okuyorum ya da öğleden sonra. “ Koşulsuz ebeveynlik “okuyorum tavsiye ederimKızlar kitap okuyor musunuz
Ben bu ara vakit ayıramıyorum ve rahatsiz oluyorum bu durumdan...Biraz forumları falan gezdim.. Sabah erkenden uyanınca okuyanlar varmış. Ben de denemek istiyorum umarım başarabilirim
Kızlar kitap okuyor musunuz
Ben bu ara vakit ayıramıyorum ve rahatsiz oluyorum bu durumdan...Biraz forumları falan gezdim.. Sabah erkenden uy6Kızlar kitap okuyor musunuz
Ben bu ara vakit ayıramıyorum ve rahatsiz oluyorum bu durumdan...Biraz forumları falan gezdim.. Sabah erkenden uyanınca okuyanlar varmış. Ben de denemek istiyorum umarım başarabilirimanınca okuyanlar varmış. Ben de denemek istiyorum umarım başarabilirimKızlar tesekkurler kitap yorumlarınız icin..
Oğlumun hareketli ve ilgilenmem gereken cağda olmamın büyük etkisi var..Aksam en az 1 saat oyun zeka oyunlari etkinlik ya da kitap okuyorum ona...
Eee 1 de 1. sınıf öğretmeni olunca sanirim bu yıl cok yordu beni..Bunlar kesinlikle etkili. Neyseki aksam zorladım 25 sf okudum...
Şu an uyandim kendiliğinden ve kitabıma dönüyorum
Kocaman günaydın herkese
Bu durumda altın daha ne kadar artar acabaUluslarası camiya karışık iranda savaş bekleniyormuş altın aldı başını gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?