Kızlar kitap okuyor musunuz
Ben bu ara vakit ayıramıyorum ve rahatsiz oluyorum bu durumdan...Biraz forumları falan gezdim.. Sabah erkenden uyanınca okuyanlar varmış. Ben de denemek istiyorum umarım başarabilirim
Ben okumayı çok seviyorum, bu sıralar bebeğimden dolayı fırsat bulamadığım için eksiklik hissediyordum, ince kitaplar aldım. Emzirirken okuyorum ya da bazen uykuya dalamazsam okuyorum.

Okuldan çıkınca annemi ziyaret ettim
Çarşıda alışveriş yaptım mutfak için
Eve geldim evi süpürdüm

Akşam yemeği olarak da

Köfte ( tavada ızgara tadında hiç yağ koymadan)
Beşamel soslu fırında havuçlu karnıbahar
Çilekli puding
hazırladım.
Yanına da yoğurt salatalık turşusu içecek koyarım

Süperdiniz ben de bütçeyi oğluma ayırıyorum ..Şu an 10 kitap begendim ona 125 tl..inst. sayfası super bence.. Ben de bazı yerleri takip ediyorum fikir oluyor bana foto atar misiniz kitaplarınızı

Süperdiniz ben de bütçeyi oğluma ayırıyorum ..Şu an 10 kitap begendim ona 125 tl..inst. sayfası super bence.. Ben de bazı yerleri takip ediyorum fikir oluyor bana foto atar misiniz kitaplarınızı
Kitap yurdundan aliyorum ben genelde kızlar.
Bir-kac aydır sinif kütüphanesinden faydalaniyor oğlum.

Bizde yemeğimiz şimdi yedik hatta aynı cümleyi bende kurdumm rabbim kimseyi aç bırakma
Şimdi nescafe tapıyorum icicem

Maaşınız bereketli olsun canım

Altinin düştüğünü hiç görmedim cnm,
Uzun vadede hep kazandiriyor.
Ben 2 yil önce atayi 1.000 tl den alıyordum.
Uzun vadede tutmayı düşünmüyoruz aslında faizler düşmüşken kredi çekip üstünü altınlarla tamamlayıp ev almayı düşünüyoruz o yüzden artsın istiyorum
Ama verdiğim borç var 42 grm bu durumda altın yükselmişken nasıl gelecek onu da bilmiyorum

Hayirli olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Birkac ay içinde alacaksan tl de dur derim ama 6ay ve sonrasında almayi düşünüyorsan altına devam et.
Borcun iadesi ne zaman yapilacak cnm kime verdiniz? Iş ciddiyete giderse isteyin.

İnşallahhhh canım
Borç aslında kaynımın 10 sene önce almıştı 35 grm 15 gramını verdi 20 gramı vermesini bekliyoruz,,,,
22 gramda babama verdim ama istememiyorum bakalım ne zaman verirse ama iş ilerlerse çıtlatırım bakalım

Ev alma niyetiniz yakin süreçte mi cnm .
Olmazsa ufaktan citlatirsiniz uygun bir şekilde.

Kızlar bu arada yeni evimizin alt kati da satılmış ve taşınmışlar bile.
Çok sevindim açıkçası.
Üst katimizdaki de şu an boş tutuyormuş dairesini.

Eşim bu yil sonuna kadar yerleşelim diyor kızlar.
Bu da demek oluyor ki salon takımı,kombi, halivs masraf. En önemlisi de çocuklar annemde kalacak, durum neyi gösterir hiç bilmiyorum.
Bende istemiyorum bu muhiti ama bazi zorunluluklarim,sorumluluklarim ağır basıyor.
Kismet diyelim.

Yaaaa çok sevindim canım inşalah huzurla oturursun evinizde

En sevdiğim yeni eşya almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…