- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.621
Ben okumayı çok seviyorum, bu sıralar bebeğimden dolayı fırsat bulamadığım için eksiklik hissediyordum, ince kitaplar aldım. Emzirirken okuyorum ya da bazen uykuya dalamazsam okuyorum.Kızlar kitap okuyor musunuz
Ben bu ara vakit ayıramıyorum ve rahatsiz oluyorum bu durumdan...Biraz forumları falan gezdim.. Sabah erkenden uyanınca okuyanlar varmış. Ben de denemek istiyorum umarım başarabilirim
Süperdiniz ben de bütçeyi oğluma ayırıyorum ..Şu an 10 kitap begendim ona 125 tl..inst. sayfası super bence.. Ben de bazı yerleri takip ediyorum fikir oluyor bana foto atar misiniz kitaplarınızıCanım mutlaka okurum. Geçen yıl ayda 2 okuyordum bu yıl 3 4 okumaya çabalıcam.
Kütüphane üyesiyim alamazsam gider ordan alıp okurum bütçe dayanmıyor çoğu zaman.
Oğlumuda bu yönde çok teşvik ediyoruz. 4.5 yaşında dergileri hariç 135 kitabı var ve bir daha ki ay yüklü kitap alışverişimiz olacak.
KitaplarımızDan oluşan insta sayfamız bile var.
Oğluma günde en az 5 kitap okuyorum kendimde 100 130 sayfa arası okuyorum.
Kızlar selamlar.
Ayy bu aralar nasıl miskinim.
Canım yemek yapmak istemiyor.
Dışarısı buzzz
Bugün misafir vardı kombiye verdim gazı.
Allah büyüktür ne yapalım.
Çok monoton geçiyor bu aralar
Şu maaşı almamış ve zammı bilmiyor olmamızda sıkıntı yaratıyor öğrensek ve paramızı alsak çok iyi olacak.
Baksana hemen hemen 300dü bugün.olaylar bugün basladıBu durumda altın daha ne kadar artar acaba
Evet canım takip ediyorumBaksana hemen hemen 300dü bugün.olaylar bugün basladı
Kitap yurdundan aliyorum ben genelde kızlar.Süperdiniz ben de bütçeyi oğluma ayırıyorum ..Şu an 10 kitap begendim ona 125 tl..inst. sayfası super bence.. Ben de bazı yerleri takip ediyorum fikir oluyor bana foto atar misiniz kitaplarınızı
Bizde yemeğimiz şimdi yedik hatta aynı cümleyi bende kurdumm rabbim kimseyi aç bırakmaSelâm kızlar,
Yemeğimizi yedik çok şükür rabbim olmayanlara da versin.
Maaş yatmış hesaba, bu ay haftasonuna geliyor diye. Eşim de göndermiş hesabima
Bugün zenginim hahha
Hepinize benden kahve altın kızlar
Bütçeyi yapacağım bakalım elde birşey kalacak mı.
Âmin canım.Bizde yemeğimiz şimdi yedik hatta aynı cümleyi bende kurdumm rabbim kimseyi aç bırakma
Şimdi nescafe tapıyorum icicem
Maaşınız bereketli olsun canım
Altinin düştüğünü hiç görmedim cnm,Bu durumda altın daha ne kadar artar acaba
Uzun vadede tutmayı düşünmüyoruz aslında faizler düşmüşken kredi çekip üstünü altınlarla tamamlayıp ev almayı düşünüyoruz o yüzden artsın istiyorumAltinin düştüğünü hiç görmedim cnm,
Uzun vadede hep kazandiriyor.
Ben 2 yil önce atayi 1.000 tl den alıyordum.
Hayirli olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.Uzun vadede tutmayı düşünmüyoruz aslında faizler düşmüşken kredi çekip üstünü altınlarla tamamlayıp ev almayı düşünüyoruz o yüzden artsın istiyorum
Ama verdiğim borç var 42 grm bu durumda altın yükselmişken nasıl gelecek onu da bilmiyorum
İnşallahhhh canımHayirli olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Birkac ay içinde alacaksan tl de dur derim ama 6ay ve sonrasında almayi düşünüyorsan altına devam et.
Borcun iadesi ne zaman yapilacak cnm kime verdiniz? Iş ciddiyete giderse isteyin.
Ev alma niyetiniz yakin süreçte mi cnm .İnşallahhhh canım
Borç aslında kaynımın 10 sene önce almıştı 35 grm 15 gramını verdi 20 gramı vermesini bekliyoruz,,,,
22 gramda babama verdim ama istememiyorum bakalım ne zaman verirse ama iş ilerlerse çıtlatırım bakalım
Canım aslında altınları toplarsak elimizde 40 bin civarında oluyor ondan sonrasında bankaya başvuracaz işte bakalım nasip de ne varsaEv alma niyetiniz yakin süreçte mi cnm .
Olmazsa ufaktan citlatirsiniz uygun bir şekilde.
Şu an almak istediğiniz evi seçtiniz o zamanCanım aslında altınları toplarsak elimizde 40 bin civarında oluyor ondan sonrasında bankaya başvuracaz işte bakalım nasip de ne varsa
Yaaaa çok sevindim canım inşalah huzurla oturursun evinizdeKızlar bu arada yeni evimizin alt kati da satılmış ve taşınmışlar bile.
Çok sevindim açıkçası.
Üst katimizdaki de şu an boş tutuyormuş dairesini.
Eşim bu yil sonuna kadar yerleşelim diyor kızlar.
Bu da demek oluyor ki salon takımı,kombi, halivs masraf. En önemlisi de çocuklar annemde kalacak, durum neyi gösterir hiç bilmiyorum.
Bende istemiyorum bu muhiti ama bazi zorunluluklarim,sorumluluklarim ağır basıyor.
Kismet diyelim.
Yokkkl canım bakıyoruz ama ortalama 200 bin civarıŞu an almak istediğiniz evi seçtiniz o zaman
Fiyati nedir?
Âmin canım inşallah.Yaaaa çok sevindim canım inşalah huzurla oturursun evinizde
En sevdiğim yeni eşya almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?