- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.641
Özlem denizmenin videolarini izle cnm çok güzel fikirleri var.Yokkkl canım bakıyoruz ama ortalama 200 bin civarı
Yaaaa aslında banka olayı beni korkutuyor bi de kredi 10 yıllık olursa daha çok korkuyorum ama borç olmadan da ev olmuyor bakacağım canım teşekkürlerÖzlem denizmenin videolarini izle cnm çok güzel fikirleri var.
Evin aylik borcu aylik gelirin yüzde 35/40ini geçmesin diyor.
7 ay önce bana da 10 yil çok uzun geliyordu ama yili kisaltinca aylik ödeme bizi zorlayacakti.Yaaaa aslında banka olayı beni korkutuyor bi de kredi 10 yıllık olursa daha çok korkuyorum ama borç olmadan da ev olmuyor bakacağım canım teşekkürler
İnşallah en kısa zamanda bitirirsiniz canım rabbim bana da nasip eder inşallah7 ay önce bana da 10 yil çok uzun geliyordu ama yili kisaltinca aylik ödeme bizi zorlayacakti.
10 yillik başvurdum ama elimizde para biriktikçe ara ödeme yapiyorum, böyle uydu bana.
Kaldı 7,5 yil.
Sağol canım inşallah.İnşallah en kısa zamanda bitirirsiniz canım rabbim bana da nasip eder inşallah
Bende 4 farklı sitede sepete attim en uygun kitap yurdu oldu ordan aldim.Kitap yurdundan aliyorum ben genelde kızlar.
Bir-kac aydır sinif kütüphanesinden faydalaniyor oğlum.
Harikasın bereketli olsunOcak ayi birikimime 2bin tl ayirdim
Kütüphaneyi zenginlestirdiler bu yil cnm.Bende 4 farklı sitede sepete attim en uygun kitap yurdu oldu ordan aldim.
ins okula baslayinca sınıf kütüphanesinden yararlanır.
Ben de sınıfıma kitaplar alıyorum her yıl ortalama 100 tane isteyen istediğini okuyor
Kaliteli kitap almak gercektten ciddi butce ıstiyor... Bayağı kitap aldim. 100 e yakin olmuştur..Hep aynı geliyor okudukça.. Neyse okumaya geçince bir de kendisi okurKütüphaneyi zenginlestirdiler bu yil cnm.
Çok da iyi oldu bütçemiz için.
Oğlum hepsini okuyana kadar almiyoruz şu an.
Çocuklar şu an annemdeler cnm buyugumun okulu annemin semtinde zaten.Harikasın bereketli olsun
Cnm bence çocukların icin nasil uygunsa oyle yapın ev işini..Ne bileyim çocuklar zorluk yaşamasın anne sikintilanmasin bunlar onemli
Bizim işyeri maas konusunda hiç aksatma yasatmiyor ama esimin çalıştığı yer onlarin cani ne zaman isterse yatiriyorEşim ayın ilk haftası maas alırdı. Henüz almadı. Inş pazartesiye alır hesaba atar. gerci piyasalar cok hareketli bakalim
Canimm ya gerçekten zor işiniz...Ben de küçükken oyle zorlandım ki günü birlik sehirdisina biraktigim olurdu. Ya da rica minnet cagirmalarim...Heralde en zoru da vu yuzden cocuk büyütmek zor allah saglik versin hepsine...Çocuklar şu an annemdeler cnm buyugumun okulu annemin semtinde zaten.
Küçüğüm şu an oturduğumuz semtteki ilkokulda babam araba ile götürüp getiriyor.
Kv dem yakin zamanda eve dönecek gibi görünmüyor. Gorumcemin esi hastanede ,görümcem onun yanında,kv ise çocugunun yaninda istanbulda.
Ama hiç hoş değil bu durum. Alin teri zamanında ödenmeli. Benim esime 1ayin 1 i ile 7 si arası.. Artık ne gun olursa...Bizim işyeri maas konusunda hiç aksatma yasatmiyor ama esimin çalıştığı yer onlarin cani ne zaman isterse yatiriyorsorun olmamasina rağmen.
Gerçekten zor ama hiç değilse ikisini birbirinden ayirmadim ve anneme aracla 6 7 dk uzaktayim.Canimm ya gerçekten zor işiniz...Ben de küçükken oyle zorlandım ki günü birlik sehirdisina biraktigim olurdu. Ya da rica minnet cagirmalarim...Heralde en zoru da vu yuzden cocuk büyütmek zor allah saglik versin hepsine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?