- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.661
Evet canım öyle.Canım birkaç yıl daha gecti mi küçük de kendini idare eder..Neyse yakin sayılırsın annene..Bir de anne başka yaa ben isterdim bir nebze yakin olmak..
Bereketli olsun canımKızlar biz de bugün maaşları ödedik.
Benim alacağım bir miktar daha kaldı, pazartesi hesabıma geçer o da.
Eşim de bugün ilk maasini aldı. Çok şükür daim olur umarım.
Yüzde on kendine ayırıp kalanını bana yollamış.
Ödemeler haftaya benim ama kk kapatacağım için elimizde pek birsey kalmayacak gibi görünüyor.
Şimdi sana ve herkese benden karışık bir soru :))Özlem denizmenin videolarini izle cnm çok güzel fikirleri var.
Evin aylik borcu aylik gelirin yüzde 35/40ini geçmesin diyor.
Şu an bebek de bekliyorsun cnm.Şimdi sana ve herkese benden karışık bir soru :))
Aylık gelirimiz 11. Aylık borcumuz 6.
Ev alırsak aylık borcumuz 9’a çıkacak.
Ama bir yıl sonra aylık toplam borcumuz 4.5’e inecek.
Bir yıl kemer sıkmayı göze alarak böyle bir borca girer miydiniz ev almak için :)
Yok, 1 yıl sonra aylık borcum 9’dan 4.5’e inecek.Şu an bebek de bekliyorsun cnm.
Peşinat durumu da önemli.
Bir yil sonra aylık borç toplami 7,5 olacak sanırım.
Ben olsam1 yil sonrayi bekleyebilirdim sanki.
Kirada misin?
Eğer baban destek olurum derse alabilirsin ama böyle bir destek kimseden gelmeyecekse alınmaz.Yok, 1 yıl sonra aylık borcum 9’dan 4.5’e inecek.
Kiradayım evim satılıyor. Evim lojman, devlet beklemez :) makul bir fiyata satılıyorken almayı düşünüyoruz peşinatsız ödeyebileceğiz.
Babam ben de destek olurum gerektiğinde dedi. Artı aylık gelirde eşimin ek dersi de var onu katmadım her ay değiştiği için ve yazın 2 ay kesildiği için.
Özetle bu ev bir fırsat ve hayırlısıyla değerlendirmeyi düşünüyoruz bakalım nasip.❤❤
Bir yıl boyunca kalan 2 ile idare ederdim ben.Şimdi sana ve herkese benden karışık bir soru :))
Aylık gelirimiz 11. Aylık borcumuz 6.
Ev alırsak aylık borcumuz 9’a çıkacak.
Ama bir yıl sonra aylık toplam borcumuz 4.5’e inecek.
Bir yıl kemer sıkmayı göze alarak böyle bir borca girer miydiniz ev almak için :)
Canım sen çalışıyor Muş’un yoksa tek maaaş mı giriyor evinize bi de sen çalışıyorsan Doğumda izine ayrılacaksın zorlanabilirsiniz ama tek maaşsa bende bir yıl dişimi sıkar alırdım eline böyle bir fırsat bir daha geçmeyebilirYok, 1 yıl sonra aylık borcum 9’dan 4.5’e inecek.
Kiradayım evim satılıyor. Evim lojman, devlet beklemez :) makul bir fiyata satılıyorken almayı düşünüyoruz peşinatsız ödeyebileceğiz.
Babam ben de destek olurum gerektiğinde dedi. Artı aylık gelirde eşimin ek dersi de var onu katmadım her ay değiştiği için ve yazın 2 ay kesildiği için.
Özetle bu ev bir fırsat ve hayırlısıyla değerlendirmeyi düşünüyoruz bakalım nasip.❤❤
Bazen bana da bi özgüven geliyo bazense nasıl olur olacak mı filan diyorum. Ama şöyle bir gerçek var ki 1 yıl ciddi bir zaman dilimi değil. Bu ev konusu ciddi bir fırsat, yakın zamanda ihalemiz var ihalede fiyat yükselmezse alacağız. Yükselirse kiraya devam bir müddet daha.Bir yıl boyunca kalan 2 ile idare ederdim ben.
Doğru bir planlama ve idare ile olmayacak iş değil.
Mutlaka kisilacak bir gider olacaktır.
Ben olsam alırdım.
Çalışıyorum ama ücretsiz izne ayrılmayacağım. Yavrucan 4 aylıkken anneanne yöntemine geçeceğiz mecburen :) bu tabloda çalışmama lüksüm zaten yok.Canım sen çalışıyor Muş’un yoksa tek maaaş mı giriyor evinize bi de sen çalışıyorsan Doğumda izine ayrılacaksın zorlanabilirsiniz ama tek maaşsa bende bir yıl dişimi sıkar alırdım eline böyle bir fırsat bir daha geçmeyebilir
Canım buranın kütüphanesine de bakın çok güzel kitaplar var. Havalar düzelsin gidicez yine bu ayazda oğlumla zor oluyor oraya yürümek.Kitap yurdundan aliyorum ben genelde kızlar.
Bir-kac aydır sinif kütüphanesinden faydalaniyor oğlum.
Ev kredisine girmek için illâ bir şey sebep oluyor ama sonucu güzel,ev sahibi oluyorsun.Bazen bana da bi özgüven geliyo bazense nasıl olur olacak mı filan diyorum. Ama şöyle bir gerçek var ki 1 yıl ciddi bir zaman dilimi değil. Bu ev konusu ciddi bir fırsat, yakın zamanda ihalemiz var ihalede fiyat yükselmezse alacağız. Yükselirse kiraya devam bir müddet daha.
Çalışıyorum ama ücretsiz izne ayrılmayacağım. Yavrucan 4 aylıkken anneanne yöntemine geçeceğiz mecburen :) bu tabloda çalışmama lüksüm zaten yok.
Havalar biraz ısınsın da geleceğiz cnm :)Canım buranın kütüphanesine de bakın çok güzel kitaplar var. Havalar düzelsin gidicez yine bu ayazda oğlumla zor oluyor oraya yürümek.
T tatlu yarın sevdiğim kitapları yazayım sana
Bir göz atarsın. Buradan foto göndermeyi beceremiyorum
Bu arada bende kitapyurdu ndan alıyorum kitapları öok fiyat farkı oluyor diğer yerlere göre
Altın, sarı kuş oldu yineKızlar altini gördünüz mü.
Resmen uçuyor.
Gram neredeyse 300,
Çeyrek 500,
Ata 2 bini geçti.
Canım çok sevinirim fikir olur bana da. Piyasada öyle cok kitap var ki hepsini incelemek mümkün değil...Canım buranın kütüphanesine de bakın çok güzel kitaplar var. Havalar düzelsin gidicez yine bu ayazda oğlumla zor oluyor oraya yürümek.
T tatlu yarın sevdiğim kitapları yazayım sana
Bir göz atarsın. Buradan foto göndermeyi beceremiyorum
Bu arada bende kitapyurdu ndan alıyorum kitapları öok fiyat farkı oluyor diğer yerlere göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?