- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.681
Bereketli olsun cnm sen al sat yapıyor musun272 tl ortalamalı altında bugün 2300 tl kar vardı
Ben al sat yapıyordumBereketli olsun cnm sen al sat yapıyor musun
Ben ara sira yapiyordum ama uzun süredir pek yapmiyorum..Ben al sat yapıyordum
Ama para lazım olmayınca al yat yapmak daha mantıklı geliyor bana
Erkeklere tam birikim miktarını söylemek gerekiyor adamlar rahatlıyor.gecen yıl ben tüm sorumluluğu üstüme aldım fatura ev kirası vs bir baktım esim benden habersiz kaynanama kredi kartı ç7karmış her ay 1000tl üzeri harcama ayıp ya kavga kavga gittik utabmadan alya istiyor dedi kaynanamda lütüf gibi verdi biliyorumki şu anda yardım yapıyor ama o günden sonra akıllandım şimdi ilk bana baksın sonra anasına kiraları var utanmadan para bekliyor ev alcaktı güya evlenirken yanlış anlamışız galiba ev parasını tırtıklıyor.kendime kızıma birikim yapıyorum kredi çektik şimdi onu 2 2 ödeyip ücretsiz alıcam brn mi düşüncem kac yasındaki adamı sesini çıkaramıyor çemkirince neden para bende düğün takılarından tut yatırıma kadar.hatta yılbasında doğum günüydü kaynanamın çok hastaydım gene gittim hediye aldık kayınpederimede aldık köyde büyümüş dogumgününü bilmiyor onada aldık pasra kestik kalkalım dedim evde kedi var astımım artıyor.sonra eşime aranızı bozmayın gelmek istemiyor galiba demiş eşim diyince onada gıcık oldum bişey demedim ama tüm gece agladım terbiyesizlik yapmadım benim bir kere dogum günüme gelmemiş zira eşiminkindede öyle elimizden geleni yapıyoruz karnım burnımda ben hastayım diyorum surat asıyomuşum rabbimin adaletine bıraktım artık.anneme fiziki yatırım götürcem artık bıktım kanımızı emmelerinden ben oğlundan çok kazanıyorum enayi miyim aileme destek olurumGerçi biraz gerildim bu akşam. Ve bir kez daha bir kadının gizli birikimi olması gerektiğine kanaat getirdim... Sanki ben birikimi bu kadar çabayı kendime yapıyorum
Ben de buna benzer sebeplerden ücretsiz izin aldım, hamile iken kv ile bir tartışmamız oldu. Kadın içinde ne varsa hemen döküldü. Neymiş ben şükür etmiyormuşum oğlunun parasına. Bu arada konu para değildi. Bebek bakımı ile ilgili kendi bildiklerini saymasından bir şeyden atışmıştık. O yüzden şok oldum. Ben yıllardır çalışıyorum, eşimle herşeyi biz kendimiz yaptık. Sanırım ben onlara para yedirmesine biraz karıştığım için kavga anında pat böyle dedi.Erkeklere tam birikim miktarını söylemek gerekiyor adamlar rahatlıyor.gecen yıl ben tüm sorumluluğu üstüme aldım fatura ev kirası vs bir baktım esim benden habersiz kaynanama kredi kartı ç7karmış her ay 1000tl üzeri harcama ayıp ya kavga kavga gittik utabmadan alya istiyor dedi kaynanamda lütüf gibi verdi biliyorumki şu anda yardım yapıyor ama o günden sonra akıllandım şimdi ilk bana baksın sonra anasına kiraları var utanmadan para bekliyor ev alcaktı güya evlenirken yanlış anlamışız galiba ev parasını tırtıklıyor.kendime kızıma birikim yapıyorum kredi çektik şimdi onu 2 2 ödeyip ücretsiz alıcam brn mi düşüncem kac yasındaki adamı sesini çıkaramıyor çemkirince neden para bende düğün takılarından tut yatırıma kadar.hatta yılbasında doğum günüydü kaynanamın çok hastaydım gene gittim hediye aldık kayınpederimede aldık köyde büyümüş dogumgününü bilmiyor onada aldık pasra kestik kalkalım dedim evde kedi var astımım artıyor.sonra eşime aranızı bozmayın gelmek istemiyor galiba demiş eşim diyince onada gıcık oldum bişey demedim ama tüm gece agladım terbiyesizlik yapmadım benim bir kere dogum günüme gelmemiş zira eşiminkindede öyle elimizden geleni yapıyoruz karnım burnımda ben hastayım diyorum surat asıyomuşum rabbimin adaletine bıraktım artık.anneme fiziki yatırım götürcem artık bıktım kanımızı emmelerinden ben oğlundan çok kazanıyorum enayi miyim aileme destek olurum
Tek kelimeyle bu yaptıkları "iğrenç "Ben de buna benzer sebeplerden ücretsiz izin aldım, hamile iken kv ile bir tartışmamız oldu. Kadın içinde ne varsa hemen döküldü. Neymiş ben şükür etmiyormuşum oğlunun parasına. Bu arada konu para değildi. Bebek bakımı ile ilgili kendi bildiklerini saymasından bir şeyden atışmıştık. O yüzden şok oldum. Ben yıllardır çalışıyorum, eşimle herşeyi biz kendimiz yaptık. Sanırım ben onlara para yedirmesine biraz karıştığım için kavga anında pat böyle dedi.
İşimi çok seviyordum, ayrıldım diye şu an bile çok eksiklik hissediyorum ama bu olay üstüne hemen ücretsize karar verdim. Oturur bebeğime bakarım, çalışıp çalışıp bunlara mı yedireceğim. Benim annemlerin durumu onlardan daha kötü, daha 1 kere borç istemedi bizimkiler. Kv uzakta oturduğu halde taa ordan herşeye karışıyor. Ben de akıllandım artık, aklıma ne geliyorsa eşime aldırıyorum şimdi. Eve ayda 1 temizlikçi gelirdi, şu an bebekle yapamıyorum diye haftada 1e çıkardım. Kız kardeşim nişanlanacak ona epey bir çeyizlik almayı düşünüyorum, harcadığımız tam yetiyor şu an artık isteyemez. Hava ısınsın orayı gezelim, burayı gezelim yapacağım. Benim korkum eşim bebeğe altın hesabı açtığımızı söylemiş, ona da göz dikebilir. Görüntülü konuşurken senin şimdiden hesabın mı var oğluşum falan diye bebek sevdibakalım ne zaman gözünü o paraya dikecek.
Ya bu erkekler r çenelerini bir tutsa zaten sorun çıkmaz. Bu günlerin bir daha geri gelmez temizlik ütü yemek bebek bakımı uykusuzluk vs yorar yıpratır gençliğin gider tabiki haftada bir evin temizlenecek etrafımda maaşlı kadın alan var evine. Prenses gibi loğusalık geçiriyorlar. Önce bebeğini ve kendini düşün bebeğine kendin bakacak kadar ücretsiz izin alabilmek lüks imkanın varsa tadını çıkar canım.Ben de buna benzer sebeplerden ücretsiz izin aldım, hamile iken kv ile bir tartışmamız oldu. Kadın içinde ne varsa hemen döküldü. Neymiş ben şükür etmiyormuşum oğlunun parasına. Bu arada konu para değildi. Bebek bakımı ile ilgili kendi bildiklerini saymasından bir şeyden atışmıştık. O yüzden şok oldum. Ben yıllardır çalışıyorum, eşimle herşeyi biz kendimiz yaptık. Sanırım ben onlara para yedirmesine biraz karıştığım için kavga anında pat böyle dedi.
İşimi çok seviyordum, ayrıldım diye şu an bile çok eksiklik hissediyorum ama bu olay üstüne hemen ücretsize karar verdim. Oturur bebeğime bakarım, çalışıp çalışıp bunlara mı yedireceğim. Benim annemlerin durumu onlardan daha kötü, daha 1 kere borç istemedi bizimkiler. Kv uzakta oturduğu halde taa ordan herşeye karışıyor. Ben de akıllandım artık, aklıma ne geliyorsa eşime aldırıyorum şimdi. Eve ayda 1 temizlikçi gelirdi, şu an bebekle yapamıyorum diye haftada 1e çıkardım. Kız kardeşim nişanlanacak ona epey bir çeyizlik almayı düşünüyorum, harcadığımız tam yetiyor şu an artık isteyemez. Hava ısınsın orayı gezelim, burayı gezelim yapacağım. Benim korkum eşim bebeğe altın hesabı açtığımızı söylemiş, ona da göz dikebilir. Görüntülü konuşurken senin şimdiden hesabın mı var oğluşum falan diye bebek sevdibakalım ne zaman gözünü o paraya dikecek.
Nice mutlu seneler canımSelam kızlar
Bugün doğum günüm ama Sindirella olacağım yerde külkedisi gibiyim ya
Bütün evi sildim supurdum, halıları yikamistim onları serdim.
Şimdi de mutfak dolaplarını siliyorum.
Akşam yemeğe çıkacağız.
İşlerimi bitirip duş alıp kuaföre gitmem lazım.
Saol canım, bundan sonra öyle olacak.Ya bu erkekler r çenelerini bir tutsa zaten sorun çıkmaz. Bu günlerin bir daha geri gelmez temizlik ütü yemek bebek bakımı uykusuzluk vs yorar yıpratır gençliğin gider tabiki haftada bir evin temizlenecek etrafımda maaşlı kadın alan var evine. Prenses gibi loğusalık geçiriyorlar. Önce bebeğini ve kendini düşün bebeğine kendin bakacak kadar ücretsiz izin alabilmek lüks imkanın varsa tadını çıkar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?