Mutlu huzurlu nice senelere

Kahvemsiiim
Iyiki doğdun canim benim
Yeni yaşın sana uğur getirsin kuzum

Geçmiş olsun canım,
Çocuklar hasta olunca biz daha çok hasta oluyoruz bir an önce toparlasin Göktürk paşamız

Geçmiş olsun Allah şifalar versin

Sabah eve geldikten sonra bölüp bölük uyudum,
Eşim ufak bir iş kazasi geçirmiş bugün 12 de eve geldi ben o şaşkınlıkla şok oldum çok şükür ciddi bir durum yok verilmiş sadakamiz varmış, vermem de lazım yine.
Sonra annem ve babama gittik kahvaltı ettik çocukları aldik eve geldik.
Köfte ve çorba yapacağım biraz da pilâv yaparim.
Dün akşam bütçeyi yaptım elde kalan harçlık 15ine kadar 350tl. Bitsin artik kesintiler, zamlari da geçtim kesintisiz maaş alsam yeter. 5 aydir zamli çalışıyoruz ama zamlari geçtim ben maaş bile eridi.
Pazartesi bankaya gidip 8. taksidi öderim kismet olursa.
Mayista senesi geliyor çok şükür.

Saglikli ve huzurlu daha nice yaslariniz olsun...

Cok gecmis olsun.

Kayinvalidenizin kira geliri disinda maasi yok mu?

Geçmiş olsun canım

Selam K kahvemsi mutluluk bugün benim de dogum günüm nice mutlu yillara Ben de evde pinekliyorum cocuklari uyutttum.

Gecmis olsun canim.

Bugun temizlikle gun gecti. 15 gunde bir yardimci geliyor, bir hafta da ben yapiyorum. Tabi ki onun kadar detayli degil. O geldiginde, kapi, dolap, avize de siliyor. Ben dip kose sil-supur, banyo, bir de mutfak dolaplarinin erisebildigim yerlerini yapiyorum. Haftada bir alsam olur da, bu sefer cok hareketsiz kalirim. Boyle de kolum, elim agriyor. Bilemedim...

Oglum geldi ziyarete. Bol ekonomi, altin, dolar konustuk. En sevdigi konular. Sonra da odasinda yatti uyudu. Kizimin da oglumun da ev giysileri var burda. Yerlerini degistirmistim bulamayinca, evden cikardim zannetmis bozulmus. Odasini bozmama asla rizasi yok. Ah evlatlar. Koca adam, koca kadin da olsalar, baba ocaginda her daim yerlerinin oldugunu bilmek istiyorlar.
Canlari sag, huzurlari yerinde olsun.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım,
Çocuklar hasta olunca biz daha çok hasta oluyoruz bir an önce toparlasin Göktürk paşamız
Geçmiş olsun Allah şifalar versin
çok tsk ederim kızlar yarın tatil eşimde ılgılenır sagolsun dınlenırım ıns kulaklarım bıle zonkluyor dogumdan sonra ilk defa hastalandım
anneyken hasta olmak daha zormus normalde az hasta olurum ama nazlı nazlı yatardım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…