- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.701
Mutlu huzurlu nice senelereSelam kızlar
Bugün doğum günüm ama Sindirella olacağım yerde külkedisi gibiyim ya
Bütün evi sildim supurdum, halıları yikamistim onları serdim.
Şimdi de mutfak dolaplarını siliyorum.
Akşam yemeğe çıkacağız.
İşlerimi bitirip duş alıp kuaföre gitmem lazım.
KahvemsiiimSelam kızlar
Akşam yemeğe çıkacağız.
Geçmiş olsun canım,K kahvemsi mutluluk ıyıkı dogdun canım hayırlı bir önür diliyorum
selam kızlar
dünden beri oglus hasta burnu genzı tıkalı
doktora goturduk baska bıse yokmus sukur
oksıjenlı su yapım burnuna dedı bol bol
ben de hastalandım aksi gibi baya rahatsızım
annem ılgılendı uyudum bıraz ama halim yok
oglusum ilk defa hasta oldu epey uzuldum Rabbim baska keder vermesın ck sukur içten usutmemıs gecer ınsAllah
Geçmiş olsun Allah şifalar versinK kahvemsi mutluluk ıyıkı dogdun canım hayırlı bir önür diliyorum
selam kızlar
dünden beri oglus hasta burnu genzı tıkalı
doktora goturduk baska bıse yokmus sukur
oksıjenlı su yapım burnuna dedı bol bol
ben de hastalandım aksi gibi baya rahatsızım
annem ılgılendı uyudum bıraz ama halim yok
oglusum ilk defa hasta oldu epey uzuldum Rabbim baska keder vermesın ck sukur içten usutmemıs gecer ınsAllah
Saglikli ve huzurlu daha nice yaslariniz olsun...Selam kızlar
Akşam yemeğe çıkacağız.
Cok gecmis olsun.Sabah eve geldikten sonra bölüp bölük uyudum,
Eşim ufak bir iş kazasi geçirmiş bugün 12 de eve geldi ben o şaşkınlıkla şok oldum çok şükür ciddi bir durum yok verilmiş sadakamiz varmış, vermem de lazım yine.
Sonra annem ve babama gittik kahvaltı ettik çocukları aldik eve geldik.
Köfte ve çorba yapacağım biraz da pilâv yaparim.
Dün akşam bütçeyi yaptım elde kalan harçlık 15ine kadar 350tl. Bitsin artik kesintiler, zamlari da geçtim kesintisiz maaş alsam yeter. 5 aydir zamli çalışıyoruz ama zamlari geçtim ben maaş bile eridi.
Pazartesi bankaya gidip 8. taksidi öderim kismet olursa.
Mayista senesi geliyor çok şükür.
Kayinvalidenizin kira geliri disinda maasi yok mu?Erkeklere tam birikim miktarını söylemek gerekiyor adamlar rahatlıyor.gecen yıl ben tüm sorumluluğu üstüme aldım fatura ev kirası vs bir baktım esim benden habersiz kaynanama kredi kartı ç7karmış her ay 1000tl üzeri harcama ayıp ya kavga kavga gittik utabmadan alya istiyor dedi kaynanamda lütüf gibi verdi biliyorumki şu anda yardım yapıyor ama o günden sonra akıllandım şimdi ilk bana baksın sonra anasına kiraları var utanmadan para bekliyor ev alcaktı güya evlenirken yanlış anlamışız galiba ev parasını tırtıklıyor.kendime kızıma birikim yapıyorum kredi çektik şimdi onu 2 2 ödeyip ücretsiz alıcam brn mi düşüncem kac yasındaki adamı sesini çıkaramıyor çemkirince neden para bende düğün takılarından tut yatırıma kadar.hatta yılbasında doğum günüydü kaynanamın çok hastaydım gene gittim hediye aldık kayınpederimede aldık köyde büyümüş dogumgününü bilmiyor onada aldık pasra kestik kalkalım dedim evde kedi var astımım artıyor.sonra eşime aranızı bozmayın gelmek istemiyor galiba demiş eşim diyince onada gıcık oldum bişey demedim ama tüm gece agladım terbiyesizlik yapmadım benim bir kere dogum günüme gelmemiş zira eşiminkindede öyle elimizden geleni yapıyoruz karnım burnımda ben hastayım diyorum surat asıyomuşum rabbimin adaletine bıraktım artık.anneme fiziki yatırım götürcem artık bıktım kanımızı emmelerinden ben oğlundan çok kazanıyorum enayi miyim aileme destek olurum
Geçmiş olsun canımSabah eve geldikten sonra bölüp bölük uyudum,
Eşim ufak bir iş kazasi geçirmiş bugün 12 de eve geldi ben o şaşkınlıkla şok oldum çok şükür ciddi bir durum yok verilmiş sadakamiz varmış, vermem de lazım yine.
Dün akşam bütçeyi yaptım elde kalan harçlık 15ine kadar 350tl. Bitsin artik kesintiler, zamlari da geçtim kesintisiz maaş alsam yeter. 5 aydir zamli çalışıyoruz ama zamlari geçtim ben maaş bile eridi.
Selam K kahvemsi mutluluk bugün benim de dogum günümSelam kızlar
Akşam yemeğe çıkacağız.
Gecmis olsun canim.Sabah eve geldikten sonra bölüp bölük uyudum,
Sizin de dogum gununuz kutlu olsun, saglik ce huzurla daha nicelerine erin insaallah.Selam K kahvemsi mutluluk bugün benim de dogum günümnice mutlu yillara ♥ Ben de evde pinekliyorum cocuklari uyutttum.
Geçmiş olsun canım,
Çocuklar hasta olunca biz daha çok hasta oluyoruz bir an önce toparlasin Göktürk paşamız
çok tsk ederim kızlar yarın tatil eşimde ılgılenır sagolsun dınlenırım ıns kulaklarım bıle zonkluyor dogumdan sonra ilk defa hastalandımGeçmiş olsun Allah şifalar versin
Valla cok doğru söz. normalde mümkün olduğunca sakinimdir yapıcı olmaya çalışıyorum ama yokkHani diyorlar ya erkegin iki kasigi varsa birini mutlaka kiracaksin Ona bolluk gostermeyeceksin anca kendi gecimini dusunebilecek.. Cok dogru soz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?