Anne eci gibisi yok..Benim de solanum kıyafet ve bazı eşyalarım halâ durur. Gidince giyerim cok bozuma gider.Ama uzun zaman oldu ailemin evine gidemedim. Memleketteler su an. Gelseler de gitsem diye bakıyorum... Ben hala cok Özlüyorum canları sağolsun

Valla cok doğru söz. normalde mümkün olduğunca sakinimdir yapıcı olmaya çalışıyorum ama yokk
Yıllarca geçimli olayım uyumlu olayım kötülük olmasın idareci olayım zulmeden olmayayım diye tamamen iyi niyetle başladığım evlilik
Sonunda fossss çıktı
Tek tarafın iyi niyetli ve geçimli olması hiçbir ilişkide çözüm değil
Zulmedenler utansın Allah zulmedenlerden mazlumların hakkını dünyada ve ahirette acilen sorsun.

Anne evi gibisi yok..Benim de kıyafet ve bazı eşyalarım halâ durur. Gidince giyerim cok bozuma gider.Ama uzun zaman oldu ailemin evine gidemedim. Memleketteler su an. Gelseler de gitsem diye bakıyorum... Ben hala cok Özlüyorum canları sağolsun

Ayy zulmeden zaten hayatı zindan edense bence dünya da o hakkin bedeli sorulsun hemen.. Ne demektir bir ömrü bir kadını hayatı mahvetmek...

Benim sinirim geçmedi.. Hoslanmadigim birisinin lafini dinleyip is yapiyor.. O kisiye de gereken cevabi verdim bugün. Bu sinirle dünkü aldığı maaşın 500 tl sini kendime oğluma harcadım bugun...Çok da güzel oldu uzun süredir kendimize almak istediğimiz şeyleri aldik...Birikime atmadın mi diye sordu
Evet birikime artik oğlumla kendime yedik içtik bir seyler aldik. Bundan güzel birikim mi olur

Selam kızlar
Sözde bugün doğum günüm ama full temizlik yaptım.
Eşim dalga geçiyor en sevdiğin şey ile meşgul olmuşsun daha ne olsun diyor.
Ama evim gerçekten misss gibi oldu, özellikle mutfak parlıyor. Maşallah bana.
Banyo kaldı, o da üst kattan şu almış yine tavan.
Tadilat olacak, akıntı olur yine diye hafta içi yaparım dedim.
Pazar ve marketleri gezdim, ekiskleri aldım.
Esimin eve gelmesi gec saate kalınca yemeğe çıkma planından vazgeçtik. Parasını istedim
Yarın çıkıp gezeceğiz.

Ben de temizligi cok ama cok severim. Ohh misler gibi oturun simdi.

Dogurup buyuttugun, para yonetimini ve tasarrufu ogrettigin evlat, gun geliyor sana tavsiyede bulunuyor ya, coook guzel bir duygu...
Oglum torunun okul parasini nakit verme, nakit indirimi altinin getirecegini karsilayamaz dedi. Taksitle odeme yap, ola ki o ay odeyemeyecek gibi bir sey oldu, hesabindan takviye yaparsin dedi.Ki gerek de kalmaz, dukkandan destek veririz, cocugun altinlarina dokunma dedi...
Bu konuda zaten ikilemdeydim, artik kafamda netlesti...
Eylul ayina kadar koyabildigimi kenari koyacagim. Eylul itibariyla, oglumun oturdugu evin taksidi, torunun okul taksidi, sabit odemem 3750 tl olacak. Kalandan da olabildigince birikime atmaya devam...
Allah odeme kolayligi versin.
Niyet hayir, akibet hayir insaallah...

Havalar biraz ısınsın da geleceğiz cnm :)
Hava buz turta dışarı çıkılmıyor.

Aa çok güzel.
Böyle bie yerde çalışmak şahane olur valla kitap masrafım 0 olurdu. Zira eşim yıldı. Ama o da uyuyor bana akşamları beraber okuyoruz artık.
T tatlu özelden yazıcam bugün anneme gittim erken yazamadım kitapyurfu fazla sürmez tedarik günleri erkense 3 4 güne geliyor

Aynısı resmen taksitle esyalarımızı aldık ödedik.çeyizime ailemi karıştırmasım herseyimi almıştım baktım insanların gözü ac resat altın alıyodum calışmaya basladıgımdan beri anneme senin olsun dedim esimin 5 kurus birikimi yoktu düğünümüzde deli gibi altın takıldı onlardan bile almış kavga cıkarmadım birde esimi dolduruyor bize harcamış ne almış bilmiyorum artık ev alınmazsa ben 2 yasına kadar ücrersize cıkıcam süt iznim biter baslarım onlarda ne istiyorsa yapsınlar bıktım resmen utanmadan para konusunda akıl veriyor arazileri satıp satıp yemişsiniz ben dönüp bişey demiyırum kendi babamın evi arsası var tek maasla alındı herseyin bereketi olucak işte

Daha önce ev baktığınla ilgili mesajlarını hatırlıyorum biraz bütçenizi aşan evlere bakmıştınız sanki. Benim sana tavsiyem şu an faizler de düşmüşken elinizdeki miktara göre üzümün çekirdeği incirin sapı demeden az çok içinize sinen bir eve girin alın, sonra ödeniyor gidiyor. Doğuma kadar alamazsanız ücretsizi düşün gerçekten, yoksa yıprandığımızla kalıyoruz, baksana kadın lükse düşkünmüş.

iyiniyetli arkadaşım nasilsin ne yapiyorsun görüşemiyoruz bu aralar ins her şey yolundadır
Canım iyiyim şükür. Bu aralar biraz telaşlıyım
Eşim yurtdışı görevine gidecek. Ona lazim olan şeyleri aldık bugün. Ben de onların yanina birşeyler _ufak tefek_sokusturdum eşime odettim erkeklere pek acimayacaksin.

Ya denkte gelmiyor sanki oturdugumuz yerde pahalı bende çok uzaklaşmak istemiyorum süt iznini yollarda harcamak istemiyorum peşinatımız iyi inş dediğin gibi buluruz bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…