Nasil icine sindigini bir turlu anlayamiyorum. Verilen para kiraya, faturaya, saglik giderlerine gitmiyor, tamamen keyfe gidiyor. Ucretsiz izin alip, cocugunuza kendiniz bakin. Belki silkelenip kendilerine gelirler...
Ev almazsak bende öyle düşünüyorum çünkü çocuga bakma meseleside var annemin bakmasını istiyorum onuda sorun eder çok seviyor çocukları ama çok seviyesiz yetiştiriyor sınır yok resmen neyse eşimle halletcem artık çovuga kıyamıyor çok şükür

Herkesin genelde ev sahibi olmaya sebep olan taraf/kişiler koca tarafi mi

Benim ne benim taraf ne de eşimin taraf hiiiç karismadi ev konusuna

Eşim de çok korkar borçtan

Ben olmasam zor alırdık valla ev

Ama ne Güzel şimdi kendi evimiz. Başkasına her ay her ay para vermektense:)

Herkesin genelde ev sahibi olmaya sebep olan taraf/kişiler koca tarafi mi
Rabbim herkese nasip etsin kiraya verilen paraya acıyorum birde baba evimiz kendimizindi zoruma gidiyor şükür kredi gücümüz var birde çocugumdan ayrı kalıcam ona ne diycem gelecekte en azından ev almak için katlandım derim yoksa bir maas bana yeter erkek tarafı alevlendiriyor o da bir gercek

Ben bu forumda oyle konular okuyorum ki, agzim acik kaliyor. Bir anne sirf disarida rahat yiyip icmek icin, oglundan 1000 tl nasil alir yahu! Boyle analik mi olur?
Daha neler oldu bunlar cerez parası düşük yaptıgım gün yengesi kredi kartından 10000tl kullanalım mı telefon alcakmış taksit taksit alalım dedi hiç unutmuyorum arattırmasın beni dedim bir daha çeki düzen verdi kendine

Biz de koca tarafı yok, çok şükür diyeceğim üzülerek.
Varken hep eşimi ATM gibi gördüler ve para bitince gerçek yüzleri çıktı ortaya. Ben yıllarca o zaman sevgiliydik eşime çok anlatmaya çalıştım ama anlamak istemedi. Uygulamalı gördü.
Bu onun için daha iyi oldu, daha uzuciydu belki ama omur boyu dersini aldı diye düşünüyorum.
Bizim ev sahibi olmamizda onca Rabbim binlerce kez razı olsun annem ve kötü evsahibimiz büyük pay sahibi.
Çok şükür kafamizi soktuk da ödüyoruz.
İsteyen herkese de nasip olur dilerim

Âmin canım.
Kiraya vereceğin miktarı iki kati ödeyip ev sahibi olmak en doğrusu bence.
Erkek tarafi gerçekten fisekleyen taraf.
Bizim şu an oturduğumuz ev aile apartmani, müstakil Kp in.
13 yildir buradayiz ve uzun yillar daha oturacağız diye düşünüyorduk ama gecen yil nisan ayında eşim ile babasi arasında birseyler oldu ve ev sahibi olamamiza sebep Kp oldu, hiç olmazsa gözlerimiz açıldı.
Bir baba evladına nasil der bilmiyorum dilim de varmiyor;
Ev benim demiş.
Alevlendiren onun lafi oldu.
Eşim alsin evini başına çalsin diyor o gün bugündür.

Bu zihniyeti anlamama imkan yok.

Kızlar esim sürpriz yaptı bana.
Evimize çok yakın büyük güzel bir otel var.
Ornanin spa salonundan masaj ve hamam almış bana.
Akşam yürüyelim,hava alalım diye çıkardı. Otele götürdü. Ayyy nasil iyi geldi anlatamam.
Pamuk gibi oldum resmen.
O kadar temizlikten sonra bütün yorgunlugum gitti.
Ne güzel uyurum şimdi

Evladini ATM gibi goren anne babayi..
Anne babasini yolunacak kaz gibi goren evladi da anlamam...
Eşimin anne ve babası o çok küçükken ayrılmış. Anneyi uzun yıllar görmemiş.
Eli ekmek tutunca amca ve yenge evladımız diye birlikte yaşamaya başlamışlar.
Eşim de az saf değil, birlikte yaşıyoruz diye evin tüm ihtiyaçlarını görüyor, amcaya araba alıyor, yengeye bilezikler diziyor.
Birikim yapiyorum diye aldıklarını yengeye veriyor.
Düğün zamanı geldi bir kurus vermediler eşime.
Takıyı bile eşim alıp veriyor ayıp olmasın insan içinde diye.
Anne zaten sonradan ortaya çıkıyor.
Maddi durumu iyi olmasına rağmen gizli gizli bir bekelenti onda da var.
Aman neyseki artık hiçbiri hayatimizda yok, umarım ki bir daha da hiç olmazlar.
Ben hakkımı hiçbirine helal etmiyorum çünkü.
Eşim o kadar zor zamanlar geçirdi ki, birisi bile arayıp gelip ne oldu demedi.
Parasizligi geçtim,sağlık sorunu vardı.
İki koca yıl birinden bir ilgi alaka görmedik.
O zaman da onların paraları vardı, durumları iyiydi.
Herşeyiyle tek başıma ilgilendim.
Çok şükür Anlimin akıyla o günleri geçtim, sınavını verdim.
Ama bir daha asla yüzlerini görmek, seslerini duymak istemiyorum hiçbirinin

Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yılların olsun

Binlerce kez razı olsun ailemden işim gücüm var en azından istediğimi alıp harcayabiliyorum.dilin kemiği yok benim kuzenimin kayınvalidesi evinde yangın çıktı kira istedi zaten esya gitmiş gözünde problem çıktı kist olustu cam göz takıldı oğlum boşan bundan bir an önce demiş nasıl bakıyor hala suratına bilmiyorum merhametsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…