- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.741
Nasil icine sindigini bir turlu anlayamiyorum. Verilen para kiraya, faturaya, saglik giderlerine gitmiyor, tamamen keyfe gidiyor. Ucretsiz izin alip, cocugunuza kendiniz bakin. Belki silkelenip kendilerine gelirler...Evet kendi evi var artı kira geliri
Ev almazsak bende öyle düşünüyorum çünkü çocuga bakma meseleside var annemin bakmasını istiyorum onuda sorun eder çok seviyor çocukları ama çok seviyesiz yetiştiriyor sınır yok resmen neyse eşimle halletcem artık çovuga kıyamıyor çok şükürNasil icine sindigini bir turlu anlayamiyorum. Verilen para kiraya, faturaya, saglik giderlerine gitmiyor, tamamen keyfe gidiyor. Ucretsiz izin alip, cocugunuza kendiniz bakin. Belki silkelenip kendilerine gelirler...
Herkesin genelde ev sahibi olmaya sebep olan taraf/kişiler koca tarafi mi
Ben bu forumda oyle konular okuyorum ki, agzim acik kaliyor. Bir anne sirf disarida rahat yiyip icmek icin, oglundan 1000 tl nasil alir yahu! Boyle analik mi olur?Herkesin genelde ev sahibi olmaya sebep olan taraf/kişiler koca tarafi mi
Rabbim herkese nasip etsin kiraya verilen paraya acıyorum birde baba evimiz kendimizindi zoruma gidiyor şükür kredi gücümüz var birde çocugumdan ayrı kalıcam ona ne diycem gelecekte en azından ev almak için katlandım derim yoksa bir maas bana yeter erkek tarafı alevlendiriyor o da bir gercekHerkesin genelde ev sahibi olmaya sebep olan taraf/kişiler koca tarafi mi
Daha neler oldu bunlar cerez parası düşük yaptıgım gün yengesi kredi kartından 10000tl kullanalım mı telefon alcakmış taksit taksit alalım dedi hiç unutmuyorum arattırmasın beni dedim bir daha çeki düzen verdi kendineBen bu forumda oyle konular okuyorum ki, agzim acik kaliyor. Bir anne sirf disarida rahat yiyip icmek icin, oglundan 1000 tl nasil alir yahu! Boyle analik mi olur?
Âmin canım.Rabbim herkese nasip etsin kiraya verilen paraya acıyorum birde baba evimiz kendimizindi zoruma gidiyor şükür kredi gücümüz var birde çocugumdan ayrı kalıcam ona ne diycem gelecekte en azından ev almak için katlandım derim yoksa bir maas bana yeter erkek tarafı alevlendiriyor o da bir gercek
Bu zihniyeti anlamama imkan yok.Biz de koca tarafı yok, çok şükür diyeceğim üzülerek.
Varken hep eşimi ATM gibi gördüler ve para bitince gerçek yüzleri çıktı ortaya. Ben yıllarca o zaman sevgiliydik eşime çok anlatmaya çalıştım ama anlamak istemedi. Uygulamalı gördü.
Bu onun için daha iyi oldu, daha uzuciydu belki ama omur boyu dersini aldı diye düşünüyorum.
Bizim ev sahibi olmamizda onca Rabbim binlerce kez razı olsun annem ve kötü evsahibimiz büyük pay sahibi.
Çok şükür kafamizi soktuk da ödüyoruz.
İsteyen herkese de nasip olur dilerim
Beni değil umarım?Bu zihniyeti anlamama imkan yok.
Beni değil umarım?
Ne zaman bu mevzuu geçse annem beni sustururYok esinizi atm gibi görmelerini demek istedi :)
Evladini ATM gibi goren anne babayi..Beni değil umarım?
Eşimin anne ve babası o çok küçükken ayrılmış. Anneyi uzun yıllar görmemiş.Evladini ATM gibi goren anne babayi..
Anne babasini yolunacak kaz gibi goren evladi da anlamam...
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yılların olsunSelam kızlar
Sözde bugün doğum günüm ama full temizlik yaptım.
Eşim dalga geçiyor en sevdiğin şey ile meşgul olmuşsun daha ne olsun diyor.
Ama evim gerçekten misss gibi oldu, özellikle mutfak parlıyor. Maşallah bana.
Banyo kaldı, o da üst kattan şu almış yine tavan.
Tadilat olacak, akıntı olur yine diye hafta içi yaparım dedim.
Pazar ve marketleri gezdim, ekiskleri aldım.
Esimin eve gelmesi gec saate kalınca yemeğe çıkma planından vazgeçtik. Parasını istedim
Yarın çıkıp gezeceğiz.
Binlerce kez razı olsun ailemden işim gücüm var en azından istediğimi alıp harcayabiliyorum.dilin kemiği yok benim kuzenimin kayınvalidesi evinde yangın çıktı kira istedi zaten esya gitmiş gözünde problem çıktı kist olustu cam göz takıldı oğlum boşan bundan bir an önce demiş nasıl bakıyor hala suratına bilmiyorum merhametsizÂmin canım.
Kiraya vereceğin miktarı iki kati ödeyip ev sahibi olmak en doğrusu bence.
Erkek tarafi gerçekten fisekleyen taraf.
Bizim şu an oturduğumuz ev aile apartmani, müstakil Kp in.
13 yildir buradayiz ve uzun yillar daha oturacağız diye düşünüyorduk ama gecen yil nisan ayında eşim ile babasi arasında birseyler oldu ve ev sahibi olamamiza sebep Kp oldu, hiç olmazsa gözlerimiz açıldı.
Bir baba evladına nasil der bilmiyorum dilim de varmiyor;
Ev benim demiş.
Alevlendiren onun lafi oldu.
Eşim alsin evini başına çalsin diyor o gün bugündür.
Sağol canımDoğum günün kutlu olsun canım nice güzel yılların olsun
Dogum günün kutlu olsun canımDoğum günün kutlu olsun canım nice güzel yılların olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?