- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.761
Allah islah etsin. Sizin icin de mutlaka zordur ama, esiniz kendisini cok degersiz hissetmis olmali. Cok incitici, cok kirici bir durum...Eşimin anne ve babası o çok küçükken ayrılmış. Anneyi uzun yıllar görmemiş.
Eli ekmek tutunca amca ve yenge evladımız diye birlikte yaşamaya başlamışlar.
Eşim de az saf değil, birlikte yaşıyoruz diye evin tüm ihtiyaçlarını görüyor, amcaya araba alıyor, yengeye bilezikler diziyor.
Birikim yapiyorum diye aldıklarını yengeye veriyor.
Düğün zamanı geldi bir kurus vermediler eşime.
Takıyı bile eşim alıp veriyor ayıp olmasın insan içinde diye.
Anne zaten sonradan ortaya çıkıyor.
Maddi durumu iyi olmasına rağmen gizli gizli bir bekelenti onda da var.
Aman neyseki artık hiçbiri hayatimizda yok, umarım ki bir daha da hiç olmazlar.
Ben hakkımı hiçbirine helal etmiyorum çünkü.
Eşim o kadar zor zamanlar geçirdi ki, birisi bile arayıp gelip ne oldu demedi.
Parasizligi geçtim,sağlık sorunu vardı.
İki koca yıl birinden bir ilgi alaka görmedik.
O zaman da onların paraları vardı, durumları iyiydi.
Herşeyiyle tek başıma ilgilendim.
Çok şükür Anlimin akıyla o günleri geçtim, sınavını verdim.
Ama bir daha asla yüzlerini görmek, seslerini duymak istemiyorum hiçbirinin
Rabbim birbirinize baglasın güvenip yola cıkmak çok önemli yasadıklarından tecrübe ediyosun para bulunuyor ama affedilmeyen çok şey varEşimin anne ve babası o çok küçükken ayrılmış. Anneyi uzun yıllar görmemiş.
Eşim de az saf değil, birlikte yaşıyoruz diye evin tüm ihtiyaçlarını görüyor, amcaya araba alıyor, yengeye bilezikler diziyor.
Ablacım daha neler neler var da Allah'a havale ettim.Allah islah etsin. Sizin icin de mutlaka zordur ama, esiniz kendisini cok degersiz hissetmis olmali. Cok incitici, cok kirici bir durum...
Herşeye rağmen onları affetmeye hazırdım aslında, eşim için. Ama son şanslarını da kullanamadilar.Rabbim birbirinize baglasın güvenip yola cıkmak çok önemli yasadıklarından tecrübe ediyosun para bulunuyor ama affedilmeyen çok şey var
Ogrendikleriniz yaniniza kâr kalmis. Nasil amca yenge, nasil anne baba olunmamasi gerektigini de ogrenmissiniz. Allah evinizin huzurunu, agzinizin tadini daim etsin...Yasadiklarimdan çok ders çıkardım ama ben.
Maddi manevi asla kimseden beklentim yok artık mesela.
Sağlık olduktan sonra para da bulunuyor, iş de bulunuyor, ev de alınıyor.
Ben ki prensen gibi yetistirildim, o kadar şeyin üstesinden geldiysem Rabbim güç kuvvet versin ölüm olmadıktan sonra hiçbir şeye zor, imkansız demem.
Çok şükür bugunumuze.
Borçlar ödendi, kötü günler geçti, kendi evimizi aldık. Bir de borcunu odersek bu dünya da bizden iyisi yok k
Amin ablacığım, teşekkür ederim.Ogrendikleriniz yaniniza kâr kalmis. Nasil amca yenge, nasil anne baba olunmamasi gerektigini de ogrenmissiniz. Allah evinizin huzurunu, agzinizin tadini daim etsin...
Yaaa çok kötüEşimin anne ve babası o çok küçükken ayrılmış. Anneyi uzun yıllar görmemiş.
Sağlıkla gitsin gelsin... Ooo iyi yapmissin güle güle kullan arkadasim..Canım iyiyim şükür. Bu aralar biraz telaşlıyım
Eşim yurtdışı görevine gidecek. Ona lazim olan şeyleri aldık bugün. Ben de onların yanina birşeyler _ufak tefek_sokusturdum eşime odettimerkeklere pek acimayacaksin.
Size hayirli bir eş yaşam vermemiş. Bari az buçuk babalık yapsa çocuklarına...Kızlar en azından eşleriniz ailelerinin gerçek yüzünü görüp kabullenmişler
Bizimkin de o da yoktu
Ailesinin ne mal olduğunu bildiği halde görmezlikten geldi durdu
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
kahvemsim sabrına gücüne esıne destegıne hayran kaldım güçlü bagınız hep devam etsın ınsAllah yerinde ben olsam becerebılırmıydım bılmıyorum ama ben de elımden gelenı yapardımAmin ablacığım, teşekkür ederim.
Biri bana deseydi ki bunları yaşayacaksın ve sabredeceksin hayatta yapamam derdim.kahvemsim sabrına gücüne esıne destegıne hayran kaldım güçlü bagınız hep devam etsın ınsAllah yerinde ben olsam becerebılırmıydım bılmıyorum ama ben de elımden gelenı yapardım
bısey sormak ıstıyorum çocuk dusunmeme kararınız bu yasadıgınız zorluklar maddi manevı yorgunluklar neticesındemı ortaya cıktı ozel bi konu canım cevap vermek ıstemeyebılırsın sohbet esnasında sormak ıstedım
Öyle deyince zaten gün geliyor devran dönüyor mis gibi hediyesini alıyorsun sabrınınSıkıntılar başlayınca bu da benim sınavım dedim, kabulum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?