Allah islah etsin. Sizin icin de mutlaka zordur ama, esiniz kendisini cok degersiz hissetmis olmali. Cok incitici, cok kirici bir durum...

Rabbim birbirinize baglasın güvenip yola cıkmak çok önemli yasadıklarından tecrübe ediyosun para bulunuyor ama affedilmeyen çok şey var

Allah islah etsin. Sizin icin de mutlaka zordur ama, esiniz kendisini cok degersiz hissetmis olmali. Cok incitici, cok kirici bir durum...
Ablacım daha neler neler var da Allah'a havale ettim.
Eşim çok üzüldü tabi, en çok da bunca yil birlikte yaşadığı insanları taniyamadigina, ama en azından geçte olsa gerçek yüzlerini gördü diye teselli oluyor.

Oglum bugun baba evindeki ev giysilerini her zamanki yerinde bulamayinca, birilerine verdim zannedip bozulmus. Evli barkli adam kendini bir an icin köksüz hissettigini soyledi. Vermis olsam ciddi ciddi gucenecek, artik bizde yerin yok gibi algilayacak. Bir de zorda kaldiginda ilgilenmeyecegim, copten mi bulduk biz evlatlarimizi yahu!

Rabbim birbirinize baglasın güvenip yola cıkmak çok önemli yasadıklarından tecrübe ediyosun para bulunuyor ama affedilmeyen çok şey var
Herşeye rağmen onları affetmeye hazırdım aslında, eşim için. Ama son şanslarını da kullanamadilar.
Eşimin çok kötü olduğu zamanlar bir telefon geldi, İstanbul'dayız diye amcası aradı.
Sanıyoruz ki hasta ziyaretine gelecekler.
Yemek hazırladım buyur ettik.
Kendi yeni yasamlarindan bahsedip durdular. Biz evlendikten kısa süre sonra sahil kasabasına yerleştiler.
Ne geçmiş olsun, ne hastalığın nedir, ne de nasıl geciniyorsunuz hicbirsey yok.
Hava atmaya gelmişler sadece.
El gibi geldiler, insan bir meyve suyu bir bisküvi alır adettendir diye o da yok.
Benim de o gün sakarligim tuttu adamin araba anahtarı sehpanin üstündeyken çay döktüm

Yasadiklarimdan çok ders çıkardım ama ben.
Maddi manevi asla kimseden beklentim yok artık mesela.
Sağlık olduktan sonra para da bulunuyor, iş de bulunuyor, ev de alınıyor.
Ben ki prensen gibi yetistirildim, o kadar şeyin üstesinden geldiysem Rabbim güç kuvvet versin ölüm olmadıktan sonra hiçbir şeye zor, imkansız demem.
Çok şükür bugunumuze.
Borçlar ödendi, kötü günler geçti, kendi evimizi aldık. Bir de borcunu odersek bu dünya da bizden iyisi yok k

Ogrendikleriniz yaniniza kâr kalmis. Nasil amca yenge, nasil anne baba olunmamasi gerektigini de ogrenmissiniz. Allah evinizin huzurunu, agzinizin tadini daim etsin...

Yaaa çok kötü nankörlük en korktuğum şeylerden biri, bana yapılan iyiliğe karşı nankör olmaktan Allaha sığınırım.

Sağlıkla gitsin gelsin... Ooo iyi yapmissin güle güle kullan arkadasim..

Kızlar en azından eşleriniz ailelerinin gerçek yüzünü görüp kabullenmişler
Bizimkin de o da yoktu
Ailesinin ne mal olduğunu bildiği halde görmezlikten geldi durdu
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Size hayirli bir eş yaşam vermemiş. Bari az buçuk babalık yapsa çocuklarına...

Dün dışarı çıktık dolaştık.. Akşam eve geldik yemek yapmamıştım...Böyle zamanlarda hicbir şey yapmak içimden gelmiyor...
Ben şunu goruyorum...Erkek ve ailesi eve maddi ve manevi calisan köle aldıklarını düşünüyor..
Çok uzun zaman oldu kv Birikim yapmışsınız ne kadar var dedi.. Ufak ufak koyuyoruz olunca dedim. Ben ne kadar oldu onu soruyorum dedi. Net bilmiyorum diye kapattım konuyu...Ben hoşlanmıyorum bazı şeyleri ince ayrıntısına kadar söylemeyi

Amin ablacığım, teşekkür ederim.
kahvemsim sabrına gücüne esıne destegıne hayran kaldım güçlü bagınız hep devam etsın ınsAllah yerinde ben olsam becerebılırmıydım bılmıyorum ama ben de elımden gelenı yapardım
bısey sormak ıstıyorum çocuk dusunmeme kararınız bu yasadıgınız zorluklar maddi manevı yorgunluklar neticesındemı ortaya cıktı ozel bi konu canım cevap vermek ıstemeyebılırsın sohbet esnasında sormak ıstedım

Biri bana deseydi ki bunları yaşayacaksın ve sabredeceksin hayatta yapamam derdim.
Hayatım boyunca hiç sıkıntı görmedim ben, maddi manevi hep bolluk içinde yaşadım.
Sıkıntılar başlayınca bu da benim sınavım dedim, kabulum. Elimden gelenin fazlasi için çabaladım hep. Çok şükür Rabbim yardım etti de kimseye muhtaç olmadan, yarı yolda kalmadan ilerledim.
Bu yaşadığımız zorluklar eşimle bizi birbirimize daha çok bağladı, zaten zor bir evlilik karariydi. Çevrem gönül rizasiyla olur dememisti. Ama eşim Allah razı olsun bir kere bile acaba dedirtip yanıltmadı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…