- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.161
ceyrek degıl gram bırıktırıyorum ben de normalde canım ama kuyumcuya gıtmek baya zorlastı bebegım varya gıdemıyorum bı yere ha dıyınce bozduramam sımdı net bı para degıl ıcınden alma durumum varya ondan altına yonelemedm cok degıl zaten bin tlcikCanım ben altında çeyrek de biriktirmeyi düşünüyorum bozdurmak zorunda kalsam küçük miktarlarda bozdurmuş olurum diye
Benim bir tanıdığım resmini çekiyormuşCumhuriyet 4 çeyreğe eşit
Kasa işi de sakat geldi bana
Sebebi şu kasaya ne konduğu bankanın bilgisi dahilinde değil
Bankada aksi bir durum olsa nasıl hak iddia edebileceğiz o zaman onu anlayamadım
Bilen biri varsa aydınlatabilir mi ?
HoşgeldinizKumbara olayı nedir arkadaşlar bende katılmak istiyorum
Allah'a emanet canımBenim bir tanıdığım resmini çekiyormuş
Hatta kasası açık kalmış gittiğinde farketmiş güzel kapatamamış
Fotoğraflarına bakıp eksik var mı diye hesap etmişler.
Yani evde bulunduruyorsan o çok daha sakat be canım Rabbim korusun zar zkr kazanıyoruz Allahım yazdıysa bozsun. Ben birikim yaparken yanıma alıp çıkıyordum çapraz çanta hep. Bizim burda kapkaç falan olmaz da eve güvenmem. Bir zamanlar evde iken kapım açılmıştı çok korkarım o günden beri
Sefan olsun canımSlm kızlar komşularla Antep’e gidiyoruz yarın sabah uçak var. Harcamalı ama eğlenceli geçer kısmetse
Bime kumtelin geliyor uygun fiyatları bir bakın istersenizDavlumbazin motoru degisecekmis, 460 tl...Bu ne yahu! Yenisi de 1700 civari. Beyaz esya da almis basini gitmis...
Benim yerime katmer ve içli kofte ye olur muSlm kızlar komşularla Antep’e gidiyoruz yarın sabah uçak var. Harcamalı ama eğlenceli geçer kısmetse
Tesekkur ederim, maalesef esim ocak, firin, davlumbaz uyumlu diye degistirmek istemiyor.Bime kumtelin geliyor uygun fiyatları bir bakın isterseniz
1 dolardan başlıyor canım 5 10 20 100 200 500 belki daha yukarısıda vardır ben bozukluklardan biriktirip fiziki alıyodum şimdi bankaya attım kredi notlarında birikim hesapları etki ediyomuş dedi arkadasımHanımlar fiziksel dolar almak istesem döviz bürosundan, kaç dolarlık banknotlar mevcut?
Neyse beyaz eşya önemli geçmiş olsun yaTesekkur ederim, maalesef esim ocak, firin, davlumbaz uyumlu diye degistirmek istemiyor.
Hem de cok onemli. 6 yilda ariza veriyor artik, dusunun ne kadar zayif uretiliyorlar. Digerleri de pes pese bozulmaz insaallah.Neyse beyaz eşya önemli geçmiş olsun ya
Tesekkürler size yetişmeye çalışacağımHoşgeldiniz
Her hafta pazartesi en az 20 TL atıyoruz
6 hafta oldu başlayalı
1martta açmayı planlıyoruz
Garanti süresi bitince bozuluyor annemin eski buzdolabı kac yıl dayanmıştı ben üniversiteyken degişmiştiHem de cok onemli. 6 yilda ariza veriyor artik, dusunun ne kadar zayif uretiliyorlar. Digerleri de pes pese bozulmaz insaallah.
oha hepsini canım çektiBenim yerime katmer ve içli kofte ye olur mu
Eve gelirken fıstık, salça ve pulbiber almayı unutma
Bakırcılar çarşısında gezersiniz zaten
Ben çok beğenmiştim, kebapları ve özellikle tatlıları çok iyiydi. Fıstıklı sarma birşeyleri vardı Allah'ım nasıl guzel birseydi öyle hem fıstık hem tatlı hem yumuşacık hem de hiç baymiyor
Ayyyy benim de diyet bitsin de günübirlik gidelim
Ayyyy çok özür dilerim canımoha hepsini canım çekti
benim yerimede ye kız
Benimde canim çekti vallaAyyyy çok özür dilerim canım
Hamileleri unuttum
Turtis sana ne oluyor kuzuBenimde canim çekti valla
Beybi ben istahliyim zaten biliyorsunTurtis sana ne oluyor kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?