Kasada içinde nolduğu gizlidir koyan kişiden başka kimse bilemez. Haliyle bir şey olursa hak iddia edemiyorsunuz bu konu biraz açık. Ancak kasa seçerken biz kamu bankasını seçmiştik, özel banka değil. Daha güvenilir olur diye. Görevli bile kapağı açınca dışarı çıkar o odada bulunmaz. Kilitlerken de birarada kilitlenir ve kullanıcıdan kilitlenmiş mi diye kontrol etmesini ister. Birisinin kasası nasıl açık kalmış ben anlayamadım.

Hedef süper canim
Bende altin alirken hep cumhuriyet olarak aldim param yetmezse meselâ, öteki ay eksik kalani tamamlayip aliyordum.
Ata alinca değeri yüksek olduğu için bozmayi hiç düşünmedim kiyamadim ev alana kadar.
Altin altini çekiyor cnm ayni para gibi
Madem borcunu ödemek istiyorsun 2500u direkt ayir bence uykucum,
Yetmediği yerde ek hesabina başvur.
Elde para varken ayirmayi tercihedebilirdim sanki ben olsam.

Evin hayırlı olsun canım Rabbim sağlık huzur içinde yaşatsın evinde.
Aynen söylediğin gibi kuyumcudaki çekim alanınına girince insan ne yaptığını sonradan farkediyor
Ne yapalım içkimiz yok sigaramız yok
Bizim de altınımız olsun bari

canım 2500 yok toplam 1500 tl falan var harcayacagımız dahil 1000i ayırdım gözümü karartıp

ayy aylar sonra ilk bırıkımımı yaptım bakalım tırtıklamazsam 1000 tl lik usd aldım yaz beni de turtişim camianın uykucusu geri geldi
usd alma sebebim hesaptan rahat bozarım lazım olunca diye tekrar bırıkım yapınca ekleyıp altına cevırcem ınsAllah

Boş saatimde vergi dairesine gittim
Ehliyet yenileme harcı olarak 2 defa ödediğim harcın geri ödemesini istedim
Gerekli işlemleri yaptırdım

Sonra markete gittim hindi butlarını görünce dayanamadım 2 incik aldım
Anneme telefon açtım
Öğleyin sana geleceğim pişirip yanına da bulgur pilavı yapalım yiyelim dedim
Anacığımla o yedim mi bana hem öğle hem de akşam yemeği olur
Akşama da zaten misafir gelecek yemekten sonraki vakit için
Meyve çerez tatlı vs yer geçerim

sanırım ben bu ay kenara birikim koyamacağım allah büyük bakalım 15 ine daha var inşallah hesapta bi değişiklik olur da yapabilirim.Çünkü 300 tl ekleme yapmam lazm birikim yaptığım paranın içinden almıştım geri koyunca bi gr parası daha alıp kenara koyarsam sıkışıcaz gibi görünüyor ya hayırlısı bakalım

Canim üzülme bazen oluyor öyle, kış geldi herşey masraf zaten. Kumbaraya devam

Allah'a emanet canım
18 senedir evde saklıyorum bazı şeyleri
Rabbim korusun.
Ben paranoyak oluyordum evde diye artık öyle derdim kalmadı. Yine birikir inş.
Ben onların yalancısıyım canım.
Kasa muhabbetini anlamam
Yaşlı kadın biraz oğlu ile beraber gittiklerinde oğlu farketmiş kasanın açık olduğunu.

Selam kızlar.
Hesap kitap yapmaktan beynim durdu iyice.

Kizlar kullanmadığınız odalarin peteklerini kapatiyor musunuz?
Biraz önce kullanmadığım 4 tane petek kapattim da.
Hayır
Geçen okulda da konuştuk
Kombi yoğuşmalı olunca hepsinin yanması gerekliymiş ekonomik açıdan

Hayır
Geçen okulda da konuştuk
Kombi yoğuşmalı olunca hepsinin yanması gerekliymiş ekonomik açıdan
bizimki merkezi sistem olduğu içn bende mutfağı ve namaz kıldığımız + çamaşırları asmak için kullandığım odayı açmıyorum kapalıdır yani

Kizlar kullanmadığınız odalarin peteklerini kapatiyor musunuz?
Biraz önce kullanmadığım 4 tane petek kapattim da.
Ben salonu kullanmadığım için sürekli kapalı orası.
Onun haricinde her yer yanıyor.
Çocuk odasını daha önceki yıllarda 1 ay kapattım, ısı derecesini hiç değiştirmedim ve hemen hemen aynı metreküp geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…