- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.181
Hedef süper canimOcak 15 te 5101 tl hesaba yatacak para
Faturalar toplamına 800 tl diyorum
500 tl de gün parası
658 tl de kk
Böylelikle gelir 5101 tl Gider 1958 tl
Kalan 3143 tl bu paradan 1 adet Cumhuriyet altını alıp gerisini harçlık olarak ayırmayı düşünüyorum.
Artık hedef nasip olursa 2020 yılı içerisinde 20 21 cumhuriyet altını ya da o değerde birikim yapmak
Altin altini çekiyor cnm ayni para gibiMaaşa 8 gün var ben bugün kuyumcuya gidince
Aralık faturalarından artan 289 tl yi ve harçlık olarak ayırdığım 1548 tlden yanımda olan 700 tl yi ve 50 euroyu birleştirip neye yeterse onu alırım diye düşünüyordum bugüne kadar
Bugün sarrafta bana 1 yarım altın vermesini istedim o da Cumhuriyet çıkardı bu sefer de dayanamadım tamam o olsun nasipte demek o varmış deyip onu aldım
Dünkü alışverişimde de arta kalan parayı bana verirken üzerine ekledim bir de 1 çeyrek olsun diye düşündüm.
Fiziki birikim işi bana hiç hesapta olmadık şekilde birikim yaptıracak gibi duruyor
Madem borcunu ödemek istiyorsun 2500u direkt ayir bence uykucum,kızlar bılıyorsunuz aylardır bırıkım yok bızde oglusa gelen tl leri harcadım yerıne koymak ıstıyorum artık altına cevirip, toplam borcum 2820 tlbu ay1000 tl sini kenara atma nıyetındeyım. ama ayırdıgım harclıgımız bıterse bu bin tl nin içinden harcıyacagım karta bulasmamak ıcın.o yuzden alsammı bıse kararsız kaldım. alırsam da en uygun usd yada euro. cunku altın hesabı kullanmıyorum, fiziki alirsam da parcalı bozduramam atıyorum usd olunca 100t,100 tl bozabılırım,belkide hıc bozmam.
Evin hayırlı olsun canım Rabbim sağlık huzur içinde yaşatsın evinde.Hedef süper canim
Bende altin alirken hep cumhuriyet olarak aldim param yetmezse meselâ, öteki ay eksik kalani tamamlayip aliyordum.
Ata alinca değeri yüksek olduğu için bozmayi hiç düşünmedim kiyamadim ev alana kadar.
Altin altini çekiyor cnm ayni para gibi
Âmin inşallah canım..Evin hayırlı olsun canım Rabbim sağlık huzur içinde yaşatsın evinde.
Aynen söylediğin gibi kuyumcudaki çekim alanınına girince insan ne yaptığını sonradan farkediyor
Ne yapalım içkimiz yok sigaramız yok
Bizim de altınımız olsun bari
canım 2500 yok toplam 1500 tl falan var harcayacagımız dahil 1000i ayırdım gözümü karartıpHedef süper canim
Bende altin alirken hep cumhuriyet olarak aldim param yetmezse meselâ, öteki ay eksik kalani tamamlayip aliyordum.
Ata alinca değeri yüksek olduğu için bozmayi hiç düşünmedim kiyamadim ev alana kadar.
Altin altini çekiyor cnm ayni para gibi
Madem borcunu ödemek istiyorsun 2500u direkt ayir bence uykucum,
Yetmediği yerde ek hesabina başvur.
Elde para varken ayirmayi tercihedebilirdim sanki ben olsam.
Canim üzülme bazen oluyor öyle, kış geldi herşey masraf zaten. Kumbaraya devamsanırım ben bu ay kenara birikim koyamacağımallah büyük bakalım 15 ine daha var inşallah hesapta bi değişiklik olur da yapabilirim.Çünkü 300 tl ekleme yapmam lazm birikim yaptığım paranın içinden almıştım geri koyunca bi gr parası daha alıp kenara koyarsam sıkışıcaz gibi görünüyor ya hayırlısı bakalım
Rabbim korusun.Allah'a emanet canım
18 senedir evde saklıyorum bazı şeyleri
Ben onların yalancısıyım canım.Kasada içinde nolduğu gizlidir koyan kişiden başka kimse bilemez. Haliyle bir şey olursa hak iddia edemiyorsunuz bu konu biraz açık. Ancak kasa seçerken biz kamu bankasını seçmiştik, özel banka değil. Daha güvenilir olur diye. Görevli bile kapağı açınca dışarı çıkar o odada bulunmaz. Kilitlerken de birarada kilitlenir ve kullanıcıdan kilitlenmiş mi diye kontrol etmesini ister. Birisinin kasası nasıl açık kalmış ben anlayamadım.
aynen öyle canım ya herşey masraf olmaya başladı hayat git gide zorlaşama bizleri zora sokmaya devam ediyor.Kesinlikle kumbaraya devamCanim üzülme bazen oluyor öyle, kış geldi herşey masraf zaten. Kumbaraya devam
HayırKizlar kullanmadığınız odalarin peteklerini kapatiyor musunuz?
Biraz önce kullanmadığım 4 tane petek kapattim da.
bizimki merkezi sistem olduğu içn bende mutfağı ve namaz kıldığımız + çamaşırları asmak için kullandığım odayı açmıyorum kapalıdır yaniHayır
Geçen okulda da konuştuk
Kombi yoğuşmalı olunca hepsinin yanması gerekliymiş ekonomik açıdan
Ben salonu kullanmadığım için sürekli kapalı orası.Kizlar kullanmadığınız odalarin peteklerini kapatiyor musunuz?
Biraz önce kullanmadığım 4 tane petek kapattim da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?