- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.201
Ben kapatıyorum cnm merkezi sistem üstelik.. Sonuçta boş oda kullanmadığım seyler var yakma gereği duymuyorumKizlar kullanmadığınız odalarin peteklerini kapatiyor musunuz?
Biraz önce kullanmadığım 4 tane petek kapattim da.
Eşinle olduğun her anın tadını çıkar, bırak evi işi
Birde doktordan selam gonderdim cok iyiyiz yeni baskan cok iyi bir insan biz eskiden cok sey ogrendik aynen devam ediyoruz dedim ay kapida kimler varmis biz gorusemeyiz siz selam soyleyin dedim
Bu ara agzimi acmasam iyi olacak
Son 2 gun sonra 1 hafta izin aldim esimde 2 hafta izne cikicak bize biraz guc olur bari
Her ne kdr evi toplama hayali kursamda en iyisi isten kurtulduguma sevineyim
Eşinle olduğun her anın tadını çıkar, bırak evi işi
Güzel bir plan yap, ayrı olduğunuz zamanların acısını çıkartınTasinmaktan kurtuldum ya onu diyorum
Ah sen bunu esime soylemelisin o benden katkat telasli ve titiz
Birde ona telefon alalim artik ikna edeyim cok ihtiyaci var..
Flashlara film attirayim
Kapatıyorum turtaKizlar kullanmadığınız odalarin peteklerini kapatiyor musunuz?
Biraz önce kullanmadığım 4 tane petek kapattim da.
Kombi 63 dereceKapatıyorum turta
Salonda 2 peteğim var kış boyu kapalı 3 petek 1 havlupan yanıyor
Kızlar kaçta yakıyorsunuz. 50 de yakıyorum ben ama yerler buz. Alt kat hiç yakmıyor mu acaba diye düşündüm
Apartman güne kalkmış
Ne alaka kimse selam vermez birini görse yolda görmemezliğe gelir kaç kez başıma geldi 10 kişi artı çocuklar yok dedim ben katılmam. Günüm var zaten kaynasın dedikodu kazanı flaş flaş güne katılmıyor kendini dışlıyor. Hıı dışlıyorum selam vermeyin gün yapın nasıl iş ki bu çok tuhaf oldu bu millet
HoşgeldinizMeraba bende katilabilirmiyim
Güle güle güzel günlerde kullan canımNetten sipariş ettiğin kazaklarim geldi. Aldığım kazaklar bana yeterli..2 tane de bot sipariş verdim. Hangisini beğenirsem onu kullanacağım diğerini iade edeceğim...
2 tane de pantolon ihtiyacim var. Çok yıprandı kullandıklarım..
teşekkür ederim canimGüle güle güzel günlerde kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?