- 28 Haziran 2019
- 604
- 1.536
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.221
Kaç derece bilmiyorum ama hiç kapatmadan 50 derecede çalışıyorKombi 63 derece
Ev termostatı yatarken 22 ta ki ben okuldan gelinceye kadar ben okuldan gelince 23 ya da 24 ama bu aralar hava oldukça soğuk o nedenle 24 derece yatana kadar
Kısacası saat olarak söyle saat 00:00 -17:00 arası 22 derece
17:00 -00: 00 arası 24 derece
Masallayım var ellerine saglik..Her şey hazır ev temiz olunca ne güzel oluyor.. Sanki hafiflik olusuyorİyi geceler kızlar bi türlü fırsat bulup giremedim
Hava biraz güzeldi kızlarla biraz market yapıp geldik
Levrek,,, çorba,,, salata yaptım yedik tabi kızlar biraz önce yine acıktılar birer tane de tost yaptım yedik çayda demledim
Yarın kayınvalidem ve annesi gelecek
Yemek olarak
Tavuk köftesi yaptım dolaba koydum zeytinyağlı kereviz ve gelin pastası da yaptım,,, yarın bulgur pilavı ,, mercimek çorbası,,, köz patlıcan salatası yaptım mı tamamdır menüm
Salon perdddemi yıkadım astım
Evi süpürdüm sildim,,, WC banyo yıkadım kendim yıkandım,,, daha tozları alamadım uyumadan tozu da alsam sabaha rahat olur geç kalkıyoruz çünkü
Benimde 20 tl ama soyle dusun.Tl de olsa belki daha fazlasını bekleyelim derken harcayacaktık.. Bereketli olsun2020 ilk birikimimden veto yedım heralde kızlar sabah aldıgım doların daha 24 saati dolmadan 13 lira zararda
Bereketli olsun
Sağol canımMasallayım var ellerine saglik..Her şey hazır ev temiz olunca ne güzel oluyor.. Sanki hafiflik olusuyor
Kesinlikle haklısın.. Ben de oglum yatınca genel olarak her yeri düzenleyip yatıyorum sabah rahat ediyorumSağol canım❤❤
Tozumu da aldım evet küçük çocuğum olduğu için herşeyi akşamdan ayarlamak iyi oluyor yoksa sabah bebeğimle ilgilenemiyorumşimdi yatağa girdim azıcık takılıp yatacağım
Herkese iyi geceler
Bizim durum karışık ev alma niyeti var benim okul değişmeden olmayacak gibi..O yuzden beklemedeyiz...Ama dediğin gibi yakin zamanda bozmayacak gibi düşünüp almak mantıklı..Kızlar birikimleriniz bereketli olsun
Bence zarar filan değil
Hiç canınızı sıkmayın
Yatırımın özü sabırdır
Yatırım yapacağımız parayı en az 6 ay 1 yıl hatta 3 5 yıl lazım olmayacakmış gibi düşünürsek ve ona göre birşey alırsak daha isabetli olur sanırım.
Kısa vadede lazım olacak para ile uzun vadeli yatırıma girişmemek lazım bence .
40 ile 55 arası kullanıyorum cnm.Kapatıyorum turta
Salonda 2 peteğim var kış boyu kapalı 3 petek 1 havlupan yanıyor
Kızlar kaçta yakıyorsunuz. 50 de yakıyorum ben ama yerler buz. Alt kat hiç yakmıyor mu acaba diye düşündüm
Apartman güne kalkmış
Ne alaka kimse selam vermez birini görse yolda görmemezliğe gelir kaç kez başıma geldi 10 kişi artı çocuklar yok dedim ben katılmam. Günüm var zaten kaynasın dedikodu kazanı flaş flaş güne katılmıyor kendini dışlıyor. Hıı dışlıyorum selam vermeyin gün yapın nasıl iş ki bu çok tuhaf oldu bu millet
Hoşgeldiniz katilabilirsiniz:)Meraba bende katilabilirmiyim
Güle güle kullan canım:)Netten sipariş ettiğin kazaklarim geldi. Aldığım kazaklar bana yeterli..2 tane de bot sipariş verdim. Hangisini beğenirsem onu kullanacağım diğerini iade edeceğim...
2 tane de pantolon ihtiyacim var. Çok yıprandı kullandıklarım..
1 haftadır aldim alacagim derken bugun aldim gramı ve aksam bir anda düştübu kadar şans olur.. Neyse alınmış alınmıştır diyelim
Kizlar alınmış alınmıştır hiç zararda değilsiniz yarin hemen bozdurmazsaniz.2020 ilk birikimimden veto yedım heralde kızlar sabah aldıgım doların daha 24 saati dolmadan 13 lira zararda
Öğren cnm zira tekirdağ soğuğu malûm.Kaç derece bilmiyorum ama hiç kapatmadan 50 derecede çalışıyor
Valla kombime göre 50 de iyi 60 üstüne getirsem can dayanmaz. Yerler soğuk ve ben terlikle gezmeyi bir türlü öğrenemedim.
Evde yüz bakım işlemlerimi hallettim. 20 tl olsa kardayım.
Bu ara birikim 0 ama bari böyle şeylerle kara geçeyim.
Oh şimdi dinlen cnmMisafirlerim geldiler ve de gittiler hemen mutfağı topladım ortalığı çeki düzen verdim
Birazcık dinlenme moduna geçtim
Misafirlerime yaş pasta yaptım
Türk Kahvesi
Çay çerez mısır patlattım
Meyve faslı ile bitirdim.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Esim sehirdisina gitti, onu uğurlamak için erken kalktım ben de.
Yeşil mercimek haşladim, yarın için yemegim olacak.
Çamaşır astım, akşam yikamistim.
Hava yagmur, banyo akıyor mecbur bos odaya attım camasirligi. Valla her camasirda evrene enerji yolluyorum Allah'ım beni beklemeden bir kurutma makinası ya da parasını yolla diye
Kahvaltımı hazirlayip paket yaptım.
Yine uyumaya çalışırım çok erken ve buz gibi
kızlar günaydın geriden Okuyarak geliyorum. K kahvemsi mutluluk Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın keşke dediğin her şeyi getirsin sana.Kiyasiya kapışır cnm senin gazla benim gaz
Bu ay en az 500 bekliyorum ayin 22sinden sonra geliyor.
Bugün yeni evimize gittik
Gün geçtikçe yuva gibi görünmeye başladı gözüme, sıcacık geldi..
Suraya büyük oğlumuzun yatağı buraya küçük oğlumuzun diyor eşim,plânlar plânlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?