Ben 40 da yakıyorum.
Evin mantoloması iyi olduğu için ısınıyoruz biz.
Alt kat nasıl yakıyor bende anlamıyorum. Her defasında benden düşük geliyor faturası. Birde onun altı dükkan.

Bende evrene mesaj gönderiyorum öyleyse,
En hayirli zamanda kendi evimize geçelim.

Bu yıl için koç burcuna her yerde ev,yer değişikliği çıkıyor bakalım kısmet.
enişte bey büyüğün yayağı buraya, küçügünkü şuraya dedi, yazdığın gün dedim ben eylülde turtiş yolcu :)

enişte bey büyüğün yayağı buraya, küçügünkü şuraya dedi, yazdığın gün dedim ben eylülde turtiş yolcu :)
Ah kuzucum bende çok istiyorum gerçekten.
Evi alırken en erken 1,5 yil sonra taşınırız demiştim eşime bu plânı bozmak yok.
Ama eylülde 1,5 yil dolacak kısmetse

Taşınma durumu olursa eğer bazı eşyaları yenileyemeyiz üst üste borç yapmam ben.

Gunaydin kizlar
Kahvemsi insallah kurutma makineni alir hic anlamadan ödersin
Biz haftaici evde yokuz, ben ust katima cok uzuluyorum
Binam 4 daire benim karsimdaki dolu ustu bos 2 dolu 2 bos ( yurt disindalar)
Cok uzuluyorum ısınmak icin dunya masraf yapiyolardir ben eve gittigimde ev 17 19 derece arasi oluyor bir kac saatte 21 22 ye cikiyor

ben de üstümdeki için üzgünüm,
kiracı ve yeni evliler dubleks dairede oturuyorlar.
ısınamadıkları için tüm gün açık geçen ay 350 TL fatura gelmişti
benim alt katımda ufak çocuk var ve sürekli yanıyor, evin içi çok sıcak olduğu için yüksek ısıda açmıyorum ben de haliyle

Geçen sene 22-23 derecede sabitti, üst kat serin gibi olursa polarla oturuyorduk.
Bu sene bebek olunca 24 dereceye sabitledik. Doğalgaz kartlı olduğu için tam ne kadar gidiyor bilmiyorum ama hesabımıza göre kasım aralıkta günde 10 metreküp gitmiş, metreküpü 1.69 lira, 510 liraya tekabül ediyor. Bu ay kar yağdı daha çok gider, 700-750 gibi.
Ama 2 kat ev için iyi yine. Yazın petekleri yeniledik, camlara silikon ve fitil çektik o da epey fayda etti. Evde kısa kollu ile geziyoruz.

Gezimiz Çok güzel geçti canım her yere gittik yedik içtik hava da gitmeden önce yağmur kar gösteriyordu ama çok şükür rahat oldu . En çok katmeri beğendik katmerci Zekeriya muhteşemdi sabah tartıldım 1 kilo almışım bu hafta dikkat ederim sorun kalmaz Hediyelik müze ye iç ulaşım derken uçtu paracıklar

Herkese günaydın hanımlarrrrrr
Nasılsınız?
Antep’i gezip geldim dün biraz yorucu oldu ama çok mutlu oldum.Ocak ayı itibari ile no alışveriş günlerim başlamıştı ama azıcık kaçamak oldu.
nisana kadar temkinli olup nisandan Sonra birikime geçeceğim belki nisan da da birikim olabilir

Günaydın...

biz de 15 tatilde bi Akdeniz turu düşünüyoruz, öncesinde Antep, Urfa gezmek istiyoruz, arkadaşlarla... bütün Türkiyeyi gezdim neredeyse ama, Antep ve Urfa ya hiç gitmedim.... gezilecek, görülecek yerler ve yenilecekler hakkında tavsiye alabilirim... :) tevafuk oldu... :)

senin için sevindim
o katmeri kaç yerde yedim ama Zekeriya'nın yaptığı gibi hiçbiri değil

Yıllar önce bir Gap turumuz olmuştu
Mersin yedi uyurlar mağarasi Danyal peygamber kabri
Lokman ve yanılmıyorsam Şit peygamber kabri idi
Adana
Antep Urfa Adıyaman Mardin vs vs
Urfa'da balıklı göl Eyüp peygamber Urfa'da makamı Viranşehirde kabri
Sıra gecesi
Antepte bakircilar çarşısı
Baklavalar
Kebaplar
Mardin'de Konaklar giderseniz Deyrulzeferan
Ulu camii

teşekkür ederim canım...
eşim Mersin li, ashab-ı kehf, danyal peygamber kabrini her yıl ziyaret ediyorum... :)

Urfa, Antep tarafına ilk kez geçeceğim inşallah... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…