- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.261
Baklava Koçak’tanGünaydın...
biz de 15 tatilde bi Akdeniz turu düşünüyoruz, öncesinde Antep, Urfa gezmek istiyoruz, arkadaşlarla... bütün Türkiyeyi gezdim neredeyse ama, Antep ve Urfa ya hiç gitmedim.... gezilecek, görülecek yerler ve yenilecekler hakkında tavsiye alabilirim... :) tevafuk oldu... :)
Baklava Koçak’tan
Katmer zekeriyadan
Mozaik müzesi güzel
Hamam müzesinde pek bir şey yok mutfak sanatları müzesi var biz gitmedik kaleye çıkmadık soğuktu üşendik resim çektik uzaktan küşlemeci Halil usta ve inam çağdaşa yemeğe gittik bakırcılar çarşısı, hışvahan,zincirli bedesten gezip alışveriş yapılacak yerler bir iki yerde mağara kafe vardı indik ama kahveyi tahmis kahvecisinde iç muhteşemdi
Abla sabahtan beridir hesap kitap yapıyorumBugün altın alacaklar için ne güzel bir gün
Ben de dolarlarin hepsini bozup altına geçtim hayırlı bereketli olsunkızlar elimdeki usdlerin bir kısmını bozup altına geçtim
Bereketli olsunBen de dolarlarin hepsini bozup altına geçtim hayırlı bereketli olsunhepimizin yatırımları da
Tesekkur ederiz senin de birikimlerin bereketli olsunKızlar yatırımlarınız birikimleriniz hayırlı olsun
Allah bereketli kılsın
Antep bir günde gezip bitiriliyor bileğiniz olsun cnmteşekkürler...
bir kaç gün kalmayı planlıyoruz, umarım güzel geçer... :)
elektrık canım dogalgazla orantılı o ne kadar yuksek gelırse o da artıyor
İnsan kar yapacam diye heveslenince morali bozuluyor dimi ama hiç canını sıkma uzun vadede bozdurmayacaksan illa ki karlı olursunayy 998 e aldıgım dolar 978 e inmiş
alınmıs alınmıstır zaten bırıkımın seyi olmaz da bi heves aldım diye canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?