Baklava Koçak’tan
Katmer zekeriyadan
Mozaik müzesi güzel
Hamam müzesinde pek bir şey yok mutfak sanatları müzesi var biz gitmedik kaleye çıkmadık soğuktu üşendik resim çektik uzaktan küşlemeci Halil usta ve inam çağdaşa yemeğe gittik bakırcılar çarşısı, hışvahan,zincirli bedesten gezip alışveriş yapılacak yerler bir iki yerde mağara kafe vardı indik ama kahveyi tahmis kahvecisinde iç muhteşemdi

teşekkürler...

bir kaç gün kalmayı planlıyoruz, umarım güzel geçer... :)

Merhaba hanimlar.
Dun dogalgaz faturasi geldi, 159.50 krs. 14 gun tatildeydik. Havalar boyle soguk giderse onumuzdeki ay 300+ gelir.
Mutfak, oglumun odasi, ebeveyn banyosu kapali. Salon gunduz tek, bu saatlerden sonra 3 petek yaniyor. Annemin odasi, banyo her zaman yaniyor. Gece 23 gibi de kapatiyoruz.
Evimiz dogu ve guney cephe, ara kat...

Bugun isten biraz erken ciktim, bu yeni duzeni sevmeye basladim.
Birlikte geldigimiz arkadasın isi vardi, yonetime soylemis, diger arkadaslar nasil olacak gec gelmeyin ama erken cikin sizin icinde iyi olur ztn yoruluyorsunuz demis
Insan oldugumuzu anliyoruz galiba
( koyunun olmadigi yerde keciye herturlu ovguyu yagdirma calismalari volume1495747484)
Birseyler yiyip uyumak istiyorum
5 defa wcye gitmeye kalkip geri oturdum oyle bir yogunluk..
A101 e saat gelicekti almayi unuttum
1 tane bulabildim anneanneminkide bozulmus kiyamadim verdim nasil sevindi 2 haftadir unutuyoruz
Bebege kitap aldim cok guzeller
Gecen bir cingirak aldim butun aksam ona bakip guldu oyle uyuyakaldi
Oyle masum ve kararli bi tarafi varki simdiden otoritesini hissettiriyo el kadar bebekten cok korkuyorum

ayy 998 e aldıgım dolar 978 e inmiş
alınmıs alınmıstır zaten bırıkımın seyi olmaz da bi heves aldım diye canım sıkıldı
İnsan kar yapacam diye heveslenince morali bozuluyor dimi ama hiç canını sıkma uzun vadede bozdurmayacaksan illa ki karlı olursun

Oylariniza talibiz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…