- 7 Ocak 2018
- 27.583
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.281
İnşallahhhhhh mesajın ulaşmıştır canım aminBende evrene mesaj gönderiyorum öyleyse,
En hayirli zamanda kendi evimize geçelim.
Bu yıl için koç burcuna her yerde ev,yer değişikliği çıkıyor bakalım kısmet.
sen dr benim gibisin ben de sinir oldum neredeyse 40 tl zarar 4 gr altin da..Neyse artik unutmak gerekliayy 998 e aldıgım dolar 978 e inmiş
alınmıs alınmıstır zaten bırıkımın seyi olmaz da bi heves aldım diye canım sıkıldı
Bugün üzücü bir gündü. Uzun zamandır olmasını istediğim bir şey vardı. olumsuz sonuçlandı...Çok da yorgun ve bitkin hissediyorum..
Uyuyup dinlenmek ve yeni planlar yaparak hayata devam etmeliyim
kızlar elimdeki usdlerin bir kısmını bozup altına geçtim
Ben de dün elimdeki bir miktar doları bozdum, gündemden dolayı daha yükselebilir diye hepsini bozmamıştım, keşke bozsaydım. Neyse ki yüksekken bozdum, kara geçtim.
Kizlarrr hayirli bereketli olsunBen de dolarlarin hepsini bozup altına geçtim hayırlı bereketli olsunhepimizin yatırımları da
Canim üzülme vardır bir hayır ...Bugün üzücü bir gündü. Uzun zamandır olmasını istediğim bir şey vardı. olumsuz sonuçlandı...Çok da yorgun ve bitkin hissediyorum..
Uyuyup dinlenmek ve yeni planlar yaparak hayata devam etmeliyim
ayy ne güzel maşallah paşaya şuan ondan mutlusu yoktur kuzum benimEvi süpürüp sildim, banyo wc ovdum, çamaşırlar vardi onlari hallettim.
Eşim hesabima bir miktar daha göndermiş
Ee evi tek başıma almadım mecbur o da ödün verecek .
Büyük oğlum çok mutlu takdir alabilmek için çok çalıştı, kuzum benimçok istedi gerçekten, sizinle de paylaşmak istedim çok mutlu oluyorum onun adına çünkü.
Bende onlara bir sürpriz düşünüyorum bakalım ablamdan gelecek cevaba bağlı.
Günübirlik bursa turuna katılabiliriz.
O kadar mutlu ki anlatamamayy ne güzel maşallah paşaya şuan ondan mutlusu yoktur kuzum beniminşallah gidersiniz canım oğlana da güzel bir süpriz olur
Evet abla haklısınHayirli gunler, hayirli cumalar.
Kisin isinma ciddi bir kalem oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?