Bugün üzücü bir gündü. Uzun zamandır olmasını istediğim bir şey vardı. olumsuz sonuçlandı...Çok da yorgun ve bitkin hissediyorum..

Uyuyup dinlenmek ve yeni planlar yaparak hayata devam etmeliyim

2 gun once bende cok kotuydum ama geciyor bu aksam uzulme izni ver ama yarina iyi uyanmaya soz ver

kızlar elimdeki usdlerin bir kısmını bozup altına geçtim
Ben de dün elimdeki bir miktar doları bozdum, gündemden dolayı daha yükselebilir diye hepsini bozmamıştım, keşke bozsaydım. Neyse ki yüksekken bozdum, kara geçtim.

Ben de dolarlarin hepsini bozup altına geçtim hayırlı bereketli olsun hepimizin yatırımları da
Kizlarrr hayirli bereketli olsun
Bugün üzücü bir gündü. Uzun zamandır olmasını istediğim bir şey vardı. olumsuz sonuçlandı...Çok da yorgun ve bitkin hissediyorum..

Uyuyup dinlenmek ve yeni planlar yaparak hayata devam etmeliyim
Canim üzülme vardır bir hayır ...

günaydınlar güzellikler... kronikuykucu deyince hoşuma gidiyor, ben de diyim dedim:)
A Alya_sura88 ne güzel gezmişsiniz... bol enerji iyi gelmiştir:) biz Zekeriya ustaya gittik dedik birer porsiyon istiyoruz katmer, adamcağız güldü, dedi siz birini iki kişi yiyin bir de:)) onun dediği gibi oldu zaten, zor bitirdik:) hiç görmemişiz ama napalım dimi
kızlar herkes iyidir inşallah... fırsat oldukça okumaya çalışıyorum. hayatınıza bir yönden dahil olmak çok keyifli... teşekkür ediyorum yazılarınız için siz hep yazın...
dün denk geldim bir hesapta. hm mağazaları 1 poşet eski kıyafet karşılığında yüzde 15 hediye çeki veriyormuş. yıpranmış da olsa oluyormuş. belki alışveriş yaparken işinize yarar...
Alya86 doktorun doğru demiş, bebekler 4. aydan itibaren duymaya başlıyor anne karnında. kelimelerin önemini anlamak için 30 milyon kelime kitabı var, okumadıysan onu okumanı tavsiye ederim mutlaka.
hayırlı bir gün, hayırlı bir cuma olsun hepiniz için...

Evi süpürüp sildim, banyo wc ovdum, çamaşırlar vardi onlari hallettim.
Eşim hesabima bir miktar daha göndermiş
Ee evi tek başıma almadım mecbur o da ödün verecek .

Büyük oğlum çok mutlu takdir alabilmek için çok çalıştı, kuzum benim çok istedi gerçekten, sizinle de paylaşmak istedim çok mutlu oluyorum onun adına çünkü.
Bende onlara bir sürpriz düşünüyorum bakalım ablamdan gelecek cevaba bağlı.
Günübirlik bursa turuna katılabiliriz.

ayy ne güzel maşallah paşaya şuan ondan mutlusu yoktur kuzum benim inşallah gidersiniz canım oğlana da güzel bir süpriz olur

ayy ne güzel maşallah paşaya şuan ondan mutlusu yoktur kuzum benim inşallah gidersiniz canım oğlana da güzel bir süpriz olur
O kadar mutlu ki anlatamam
7. Sinif öğrencisi paşam
Büyüdü artik ablasi, ne kadar mutlu olacak bu tura da kimbilir, bir kesinlestirelim de söyleyeceğim.

Hayirli gunler, hayirli cumalar.
Kisin isinma ciddi bir kalem oldu...
Evet abla haklısın
Benim memleketime bu sene kış geç geldi ama tam geldi
Rakamlar -7 ve daha fazlası
Neyse hasta olmayalım da yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…