- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.301
Güle güle kullan canım. Ben de oğluşa pijama takımı aldım. Kumaşı da kalınca güzel 24.90 almak isteyenlereBu haftayı bitirdim çok şükür
Bugün akşam menüde
Tarhana çorbası
Fırında patatesli köfte
Kaşarlı mantar
Puding
Yaş pasta
Var
Okuldan gelirken bime uğramıştım 2 tane silikon yastık aldım evde lazım olur diye
Yastıkların tanesi 12.90 tl gayet de güzel
Başka şeylerde aldım 49.25 tl ödedim
Haftalık alışveriş haricinde gönderttiğim paradan harcayıp geçiyorum
Benim bildiğim emekliliklerde tek evi olandan emlak vergisi alınmıyorKızlar yatırımlık almış olduğumuz içinde kiracımız olan bir dairemiz var çok şükür.
Emlak vergisi olarak 1000 kusur tl ödedik bu ay. İlk defa ödediğimiz bir vergi. Bence tek evi olandan alınmaması gerekli.
Allah'tan eşime ek bir miktar para geldi yoksa araba vergisi ev vergisi sağlık giderleri vs dibe vurmuştuk çoktan.
Bereketli olsunKızlar gün için hazır da düşmüşken çeyrek altın aldım. Bu ayki altını verdim. Bu da diğer ayın şimdiden hazır
Kuzucuk güle güle kullansınGüle güle kullan canım. Ben de oğluşa pijama takımı aldım. Kumaşı da kalınca güzel 24.90 almak isteyenlere
SağolasınBereketli olsun
İnşallah çok çabuk büyüyor. 4. sınıfta doymuyor bu aralar. Dolayısıyla aldıklarım hemen küçük geliyor. Bunu bulduğum iyi oldu.Kuzucuk güle güle kullansın
Tatlu gelmiş selam canımkaramelli_turta
E Esila09 tesekkurler kizlar..Uzun zamandır hatta birkaç yıldır istediğim bir şeydi..Hayırlısı deyip önümüze bakalim..
Dün akşam kendime her şeyden izin verdim yattım uyudum sadece...
Bugün hava biraz açık belki biraz yürürüz..
Yarın genel bir ev toplama yaparim..
Nedenini de yazayım. Kendisi tam bir savurgan olduğu için kendi isteğiyle verecek.Kızlar bir terslik olmazsa yakında 6 aylığına eşim yurt dışına gidecek. Maaş kartına el koyacağım o şartla gidiyor
Hayırlı olsunkızlar evdeki sorun nedeni ile sigorta şirketi tazminat yatırdı
normalde hiç bu kadar erken çözülmezdi
ikinci günü para geldi hesabıma çok şükür
eşim kaç zamandır alyans alalım sana diyordu, ama para durumu müsait değil masraf yapmayalım diyordum
ancak bir yerden, havadan para gelirse alırım demiştim
ve evdeki hasar şu an için müdahele etmemizi gerektirecek durumda değil, zaten yaza girmeden boya badana yaptırmak niyetimiz var, o zaman toptan çıkar aradan dedik
ve çok şık, gösterişli bir yüzük aldım kendime
maşallah paşaya rabbim üniversitesi mezuniyetini görmeniz nasip eder inşallah canım.O kadar mutlu ki anlatamam
7. Sinif öğrencisi paşam
Büyüdü artik ablasi, ne kadar mutlu olacak bu tura da kimbilir, bir kesinlestirelim de söyleyeceğim.
hayırlı olsun canım güle güle kullankızlar evdeki sorun nedeni ile sigorta şirketi tazminat yatırdı
eşim kaç zamandır alyans alalım sana diyordu, ama para durumu müsait değil masraf yapmayalım diyordum
ve evdeki hasar şu an için müdahele etmemizi gerektirecek durumda değil, zaten yaza girmeden boya badana yaptırmak niyetimiz var, o zaman toptan çıkar aradan dedik
kızlar evdeki sorun nedeni ile sigorta şirketi tazminat yatırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?