Okurken aklima kurutma makinesi geldi kahvemsi miktar olarak karsilar mi bilmiyorum ama alyansda guzel olmus gule gule kullan
Canım keşke karsilasa nerdeeee
Aslında benim niyetim kurutma makinasi için ayirmakti o parayı.
Ama eşim söylediğini unutma o para alyans için geldi, yoksa sigrota 48 saat olmadan para yatıracak görülmüş şey degil, git al hemen dedi.
Bu aralar alyansim olmamasına takmış durumda, çok zorda kalınca bozdurdugumuz için buruk bu konuda sanırım.
Ne yalan söyleyeyim hiç hevesim yoktu alyansa ama aldigimi tablada yüzlerce model içinde görünce heyecanlandım.
Çok içime sindi, eşimin de gönlü oldu.

Oh iyi yaptin gule gule kullan canim
Kurutma makineside yolda bence

Kahvemsi fotosunu atsana

Kızlar hayırlı cumalar
Ben de arkadaşlarım ile öğle yemeği ve kahve sohbeti yaptım iyi geldi. Kahveyi ben ısmarladım.
kk mı bu ay yüklü ödeyeceğim gezide de kk çok kullandım. Şubattan itibaren azalarak ödenecek. Bizim doğalgaz 350 gelmişti ama ortak kullanım alanları ve kapıcı dairesi toplam masraf daire sayısına bölünüyor her ay değişiyor ama bu ay 145tl de onu ödeyince üstüne aidat 350tl verince battık bu ay

Hiç duymamıştım elimdeki bitince alıyım onuda

Kahvemsi eşin evli olduğunu belli etmeni istemiş olmasın

Kahvemsi eşin evli olduğunu belli etmeni istemiş olmasın
Ben de bunu sordum ama eşim kıskanç değildir, güven konusunda sıkıntı yok ama içten içe belki düşünmüştür
Satarkenmi gözyaşlarım içini parçalamış diyor, en güzelini alacağıma yemin ettim o gün diyor
Dedim hesabına yazdım o zaman paran olunca ödersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…