- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.321
Canım keşke karsilasa nerdeeeeOkurken aklima kurutma makinesi geldi kahvemsi miktar olarak karsilar mi bilmiyorum ama alyansda guzel olmus gule gule kullan
Canım keşke karsilasa nerdeeee
Aslında benim niyetim kurutma makinasi için ayirmakti o parayı.
Ama eşim söylediğini unutma o para alyans için geldi, yoksa sigrota 48 saat olmadan para yatıracak görülmüş şey degil, git al hemen dedi.
Bu aralar alyansim olmamasına takmış durumda, çok zorda kalınca bozdurdugumuz için buruk bu konuda sanırım.
Ne yalan söyleyeyim hiç hevesim yoktu alyansa ama aldigimi tablada yüzlerce model içinde görünce heyecanlandım.
Çok içime sindi, eşimin de gönlü oldu.
Kahvemsi fotosunu atsanaCanım keşke karsilasa nerdeeee
Ama eşim söylediğini unutma o para alyans için geldi, yoksa sigrota 48 saat olmadan para yatıracak görülmüş şey degil, git al hemen dedi.
Bu aralar alyansim olmamasına takmış durumda, çok zorda kalınca bozdurdugumuz için buruk bu konuda sanırım.
Ne yalan söyleyeyim hiç hevesim yoktu alyansa ama aldigimi tablada yüzlerce model içinde görünce heyecanlandım.
Hiç duymamıştım elimdeki bitince alıyım onudagünaydınlar güzellikler...kronikuykucu deyince hoşuma gidiyor, ben de diyim dedim:)
A Alya_sura88 ne güzel gezmişsiniz... bol enerji iyi gelmiştir:) biz Zekeriya ustaya gittik dedik birer porsiyon istiyoruz katmer, adamcağız güldü, dedi siz birini iki kişi yiyin bir de:)) onun dediği gibi oldu zaten, zor bitirdik:) hiç görmemişiz ama napalım dimi
kızlar herkes iyidir inşallah... fırsat oldukça okumaya çalışıyorum. hayatınıza bir yönden dahil olmak çok keyifli... teşekkür ediyorum yazılarınız içinsiz hep yazın...
dün denk geldim bir hesapta. hm mağazaları 1 poşet eski kıyafet karşılığında yüzde 15 hediye çeki veriyormuş. yıpranmış da olsa oluyormuş. belki alışveriş yaparken işinize yarar...
Alya86 doktorun doğru demiş, bebekler 4. aydan itibaren duymaya başlıyor anne karnında. kelimelerin önemini anlamak için 30 milyon kelime kitabı var, okumadıysan onu okumanı tavsiye ederim mutlaka.
hayırlı bir gün, hayırlı bir cuma olsun hepiniz için...
Foto ekleyemiyorumKahvemsi fotosunu atsana
Yüzüğün fotosunu çekipFoto ekleyemiyorum
Pratik bir yolu var mı
Kahvemsi eşin evli olduğunu belli etmeni istemiş olmasınCanım keşke karsilasa nerdeeee
Ben de bunu sordum ama eşim kıskanç değildir, güven konusunda sıkıntı yok ama içten içe belki düşünmüştürKahvemsi eşin evli olduğunu belli etmeni istemiş olmasın
Güle güle güzel günlerde kullan canımKızlar eşim de bana doğum ve doğum günü hediyesi bir arada mini takı setlerinden aldı. Bu ayki birikimim buküpeyi farklı istemiştim henüz gelmedi ama foto çekip ekleyim ben de.
Çok şık güle güle kullan,
canım fotoyu dırekt ekleme önce ekran kaydı al sonra onu ekle benım de normal olmuyor öyle oluyorFoto ekleyemiyorum
Pratik bir yolu var mı
Allah Allah yaa tühEkran görüntüsü alınca da olmuyor kronik
whatsaptan bana atta ben yükleyeyimEkran görüntüsü alınca da olmuyor kronik
Merhaba cnm geldim geldim burdayım..Güle güle kullansın kıyafetleri..Tatlu gelmiş selam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?