Allah Allah 2 gündür bu topikte daha önce hiç yazmayanlar nparadan bahseder oldu.Hayırdır reklamın yeni şeklimi?Valla öyleyse çok akıllıc koca banka sen kadınlar kulubüne sız reklam yap

Merhaba kizlar
Bu izin oyle iyi geldi anlatamam bu hafta ne istersek onu yapiyoruz
Islerimi toparladim ( 3 e kde oturup oglene kdr uyudugumu soylemeyi bir borc bilirim)
Simdi disari cikacagiz

selam kızlar
stok için bime gelen fairy bulaşık makinası tableti aldım.
hb'den kahve ve bitki çayi, cilt maskesi siparişi verdim.
öğlen de pazar alışverişi yaptım.
haftasonuna kadar markete uğramam diyecetim ama kefir, süt gibi eksiklerim de var.
onları da yarın hallederim

Kahvemsim stoklar ne alemde?
Iyiki aldik onlari hiç ilâve almadım uzun süre giderler bana

selam kızlar
bugun evde temızlık var abla geldi annem onunla
biz ogluşla kv ye geldık yakın bir durak zaten.
bordrolar hala acıklanmadı maasa ılave aldgımız bi ucret var o belirsizmis sanırım hala ondan belli degılmıs içime kurt dustu valla maasta gec yatarmı diye. normalde farklar çoktan yatmıs olurdu sımdıye bizde.

ayy karamelli_turta turtiş dünden beri 5-6 makına camasır yıkadım bugunde her odanın tülü +2 fon ayrı makınalarda yıkanıyor su faturası 200 gelecek bu ay bu gıdısle

Kahvemsim stoklar ne alemde?
Iyiki aldik onlari hiç ilâve almadım uzun süre giderler bana
stoklarım epey gider
deterjan, temizlik malzemesi, şampuan, çay, şeker, yağ var
aslında bulaşık makinası tabletim de var.
kahvaltılık, meyve, yeşillik ve kasap dışında pek alışveriş yapmamı gerektirecek bir durum yok.
yaz bitene kadar stoklarım idare eder diye düşünüyorum
ama şöyle düşündüm kardeşim evlenirse
bir kısım stoklarımdan ilk market alışverişine katkı olsun diye onun evine götüreceğim.

Sosyal denge tazm mi uykucu?
Biz zam aldik fark var sendika ucreti var birde encumen vekaletim var cok mutluyum saat 12 yi heyecanla bekliyorum

Merhaba kızlar
Büyük oğlum tatilini bugün başlattı

Akşam yemeği olarak kahvaltı sofrası düşünüyorum
Kaşarlı sigara böreği yapacağım

14 günlük maaş 135 tl

Alışveriş listemi oluşturdum akşam yemeğinden sonra küçük oğlumla göndereceğim nasipse

Oo süperfikir, son durumlar nasil oldu cnm

Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir
Acaba şerre vesile olanın hali nicedir
Resmen kanım dondu düşününce
İnsanları faize teşvik ediyorsunuz
Bu ne demek biliyor musunuz ?
Bakara suresinin ilgili ayeti faizle uğraşmanın Allah(c.c) ve Resulüne (s.a.v) harp ilan etmek anlamına geldiğini ifade eder
Rabbim hepimize akıl fikir hidayet versin tevbe nasip etsin

Bizim gorumcede yatırmış esimde kızdı bi gorsen gayet normal gibi bahsediyor şok oldum.a ltininlarini bozdurmus .biz yapsam kv neler der hiç birşey demiyo

Selam kizlarr..Evde yemek hazır olması super bir şey.. Birazdan yeriz..Tabi hemen ortalığı toparladım..Okuldan gelince bile dağıtabiliyoruz anında.. Camasir yıkanıyor onu asacagim
Varyemez ben de yarin aksam kahvalti dusunuyorum

Iş çıkışı anneme gittim, oğluslarimla ödev yaptik eşim iş çıkışı aldi beni eve geçtik.
Dünden yemeklerim vardı ama yarina yapmam lazım.

Çok sevgili kv evine döndü
Gorumcemineşi hastaneden çıktı çünkü.
Gelir gelmez annemdeyken aradi beni diyorki küçüğü bari getir kızım gelirken biz okula götürürüz.
Anneme dedim oradan kv böyle diyor ne diyorsun diye
Kizim turtam kv n 1 senedir evde yok toparlasin yerlessin evine alirlar iki gün sonra çocukları
Dedim kaynanacim duydun annem evini toplasin yerlessin diyor sana
E tamam o zaman kizim diydum cuma aliriz dedi.
Hahha kendi aralarında anlasiverdiler böylece çocuklari

Ayrica kadin daha yeni geldi gelir gelmez gezme düşünüyorlarKp ile.
Sömestr da bg ye köye gitmek isterlermiş, görümcem ev aldı ya köyden eve bakmak lazımmış.
Torunlariyla gitmek isterlermiş.
Hey allahım.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba benim danışmak istediğim bir konu var şuan yaklaşık 5000 tl birikmiş param var. Ben bu parayı değerlendirmek istiyorum ? Ve elimde oldukça arttırmak. Katılım bankasına mi yatırsam. Altın mı alsam yoksa tl olarak bankada mı kalsa

Katılım Bankasına sor bakalım altın aldığında sana geri öderken altın olarak veriyor mu 1 gr bile olsa sana fiziki altın ödemesi yapıyorsa
Oradan alıp al sat yapabilirsiniz
Piyasayı takip eder sene de 1 ya da 2 kez artışlarda satıp düşüşlerde satabilirsiniz
Yapmıyorlarsa o zaman fiziki altın alıp yine sene de 1 2 defa aynı işlemi yapabilirsiniz
Yatırım tavsiyesi değildir
Karar sizindir
Bol bereketli birikimleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…