- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.521
Altınmış kumbaraymış valla kızlar ben artık biriktir biriktir yıldım :) ve gerçekten faize yatırmaktan başka çözüm olmadığına emin oldum.n kolay bono bu konuda benim hayatımı kurtardı kim ne derse desin :)) hergün al-sat
Allah Allah 2 gündür bu topikte daha önce hiç yazmayanlar nparadan bahseder oldu.Hayırdır reklamın yeni şeklimi?Valla öyleyse çok akıllıc koca banka sen kadınlar kulubüne sız reklam yap
Kahvemsim stoklar ne alemde?selam kızlar
stok için bime gelen fairy bulaşık makinası tableti aldım.
hb'den kahve ve bitki çayi, cilt maskesi siparişi verdim.
öğlen de pazar alışverişi yaptım.
haftasonuna kadar markete uğramam diyecetim ama kefir, süt gibi eksiklerim de var.
onları da yarın hallederim
stoklarım epey giderKahvemsim stoklar ne alemde?
Iyiki aldik onlari hiç ilâve almadım uzun süre giderler bana
selam kızlar
bugun evde temızlık var abla geldi annem onunla
biz ogluşla kv ye geldık yakın bir durak zaten.
bordrolar hala acıklanmadı maasa ılave aldgımız bi ucret var o belirsizmis sanırım hala ondan belli degılmıs içime kurt dustu valla maasta gec yatarmı diye. normalde farklar çoktan yatmıs olurdu sımdıye bizde.
ayykaramelli_turta turtiş dünden beri 5-6 makına camasır yıkadım bugunde her odanın tülü +2 fon ayrı makınalarda yıkanıyor su faturası 200 gelecek bu ay bu gıdısle
İnş canım ya anası gibi iştahlı olur tarifi okurken bile agzımı şapırdatıyorumTeşekkür ederim. İnşallah senin bebiş de memeyi hemen tutar cop cop emerbenimki ilk 1 hafta tutmadı, epey uğraştık, biberon vermedik.
Ben bursadayım problem olursa yardımcı olurumKahvemsim stoklar ne alemde?
Iyiki aldik onlari hiç ilâve almadım uzun süre giderler bana
Oo süperfikir, son durumlar nasil oldu cnmstoklarım epey gider
deterjan, temizlik malzemesi, şampuan, çay, şeker, yağ var
aslında bulaşık makinası tabletim de var.
kahvaltılık, meyve, yeşillik ve kasap dışında pek alışveriş yapmamı gerektirecek bir durum yok.
yaz bitene kadar stoklarım idare eder diye düşünüyorum
ama şöyle düşündüm kardeşim evlenirse
bir kısım stoklarımdan ilk market alışverişine katkı olsun diye onun evine götüreceğim.
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidirAltınmış kumbaraymış valla kızlar ben artık biriktir biriktir yıldım :) ve gerçekten faize yatırmaktan başka çözüm olmadığına emin oldum.n kolay bono bu konuda benim hayatımı kurtardı kim ne derse desin :)) hergün al-sat
Bizim gorumcede yatırmış esimde kızdı bi gorsen gayet normal gibi bahsediyor şok oldum.a ltininlarini bozdurmus .biz yapsam kv neler der hiç birşey demiyoHayra vesile olan hayrı yapan gibidir
Acaba şerre vesile olanın hali nicedir
Resmen kanım dondu düşününce
İnsanları faize teşvik ediyorsunuz
Bu ne demek biliyor musunuz ?
Bakara suresinin ilgili ayeti faizle uğraşmanın Allah(c.c) ve Resulüne (s.a.v) harp ilan etmek anlamına geldiğini ifade eder
Rabbim hepimize akıl fikir hidayet versin tevbe nasip etsin
Katılım Bankasına sor bakalım altın aldığında sana geri öderken altın olarak veriyor mu 1 gr bile olsa sana fiziki altın ödemesi yapıyorsaKızlar merhaba benim danışmak istediğim bir konu var şuan yaklaşık 5000 tl birikmiş param var. Ben bu parayı değerlendirmek istiyorum ? Ve elimde oldukça arttırmak. Katılım bankasına mi yatırsam. Altın mı alsam yoksa tl olarak bankada mı kalsa
Merhaba,Kızlar merhaba benim danışmak istediğim bir konu var şuan yaklaşık 5000 tl birikmiş param var. Ben bu parayı değerlendirmek istiyorum ? Ve elimde oldukça arttırmak. Katılım bankasına mi yatırsam. Altın mı alsam yoksa tl olarak bankada mı kalsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?