- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.541
Benim de çayım ve şekerim azaldi.Benim cay ve sabun azalmis
Ama biraz daha gider almayi dusunmuyorum
evet canım kesmemısler ama bızım de çok şükür.Sosyal denge tazm mi uykucu?
Biz zam aldik fark var sendika ucreti var birde encumen vekaletim var cok mutluyum saat 12 yi heyecanla bekliyorum
Bereketli olsun canımgünaydın güzellikler
çok şükür maaşlarımız yattı. ödemeleri yaptım.kalan 500 tl. ay basına kadar. eşimin maaşı ayın ilk haftası yatıyor tarih degısken. bizim evin düzeni esımın maasına göre o yuzden ocak ve temmuz zamlı harici maas beni heyecanlandırmıyor
tesekkur ederım canım Rabbim hayırlı helal kazanclar nasıp etsın cümlemizeBereketli olsun canım
Aynen öyle gibiSelam kızlar
Maaşım yatmış, artık izne ayrılmadan son maaşlarım. Zam falan farkedemedim ben, sadece vergi diliminden çıkmışım gibi.
Maaşa zam geldiği halde vergi dilimi sınırları hep aynı seviyede duruyor. O yüzden önceden mayıs haziran gibi dilime girerdik, şimdi maaşlara zam geldiği için mart nisanda hemen dilime girer olduk. O sınırları da yukarı çekmeleri lazım ama işte...Temmuz zammı zaten yok, vergi diliminden dolayı daha düşük bile oluyor. Önceden memur maaşı asgari ücretin 2.5 katı kadar olurdu, şu an 2ye düştü.Aynen öyle gibi
Şu vergi dilimini memurda hep %15 yapsalar keşke
Haklısın canım sana katılıyorum ve bu konuya adil ve anlayışlı bir çözüm bekliyorumMaaşa zam geldiği halde vergi dilimi sınırları hep aynı seviyede duruyor. O yüzden önceden mayıs haziran gibi dilime girerdik, şimdi maaşlara zam geldiği için mart nisanda hemen dilime girer olduk. O sınırları da yukarı çekmeleri lazım ama işte...Temmuz zammı zaten yok, vergi diliminden dolayı daha düşük bile oluyor. Önceden memur maaşı asgari ücretin 2.5 katı kadar olurdu, şu an 2ye düştü.
Geçmiş olsun canım
grip deyip geçiyoruz belki ama aslında çok ciddi bir rahatsızlık Allah beterinden korusun acil şifalar versin
Teşekkür ederim, çok geçmiş olsun.
çok sağolun kızlar hala kendime gelemedim bu hastalık nasıl birşey böyle elden ayaktan düşürdü resmen.Pazartesi günü dayanamayıp gidip rapor aldım artık.Bugünde iş başı yaptım ama hala iyi değilim birde dün büyük da kızım ateşlendiGeçmiş olsun ca ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?