Hafta sonu yağ takviyesi yaptim..Subay ay i basında tekrar kontrol edip stoklama yaparim..Iyi ki önceden stokladık kizlar rahat ettik..

Sabırla maaşın yatmasını bekliyorum yarin odemeleri halletmeliyim..
Param az bile kalsa odemeleri yapınca hafifliyorum

günaydın güzellikler
çok şükür maaşlarımız yattı. ödemeleri yaptım.kalan 500 tl. ay basına kadar. eşimin maaşı ayın ilk haftası yatıyor tarih degısken. bizim evin düzeni esımın maasına göre o yuzden ocak ve temmuz zamlı harici maas beni heyecanlandırmıyor

Bereketli olsun canım

Aynen öyle gibi
Şu vergi dilimini memurda hep %15 yapsalar keşke
Maaşa zam geldiği halde vergi dilimi sınırları hep aynı seviyede duruyor. O yüzden önceden mayıs haziran gibi dilime girerdik, şimdi maaşlara zam geldiği için mart nisanda hemen dilime girer olduk. O sınırları da yukarı çekmeleri lazım ama işte...Temmuz zammı zaten yok, vergi diliminden dolayı daha düşük bile oluyor. Önceden memur maaşı asgari ücretin 2.5 katı kadar olurdu, şu an 2ye düştü.

Haklısın canım sana katılıyorum ve bu konuya adil ve anlayışlı bir çözüm bekliyorum

Geçmiş olsun canım
grip deyip geçiyoruz belki ama aslında çok ciddi bir rahatsızlık Allah beterinden korusun acil şifalar versin
Teşekkür ederim, çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun ca ım
çok sağolun kızlar hala kendime gelemedim bu hastalık nasıl birşey böyle elden ayaktan düşürdü resmen.Pazartesi günü dayanamayıp gidip rapor aldım artık.Bugünde iş başı yaptım ama hala iyi değilim birde dün büyük da kızım ateşlendi allahtan yarı yıl tatili geldi de evde dinlenir kuzucum

Kızlar vergi dilimine sadece memurlar girmiyor biliyorsunuz ki
tüm ücretli çalışanlar gelir vergisi kesintisi ile uğraşıyor
memura hep %15 çok adaletsiz bir istek fikrimce
özel sektör çalışanları yeri geldiğinde daha çok yıpranıyor
belirli bir maaşa kadar gelir vergisi kesintisi hiç yapılmamalı bana göre
neticede aldığımız maaş ile yaptığımız tüm harcamalar için fazlasıya vergi ödüyoruz

Vergi diliminden tüm ücretli kesim muaf olmalı şahsi fikrim
Ya da alınan vergi bu kadar fazla olmamalı
22000 tl ye kadar olan kısım değil 50000 60000 tl ye kadar olan kazançtan %15 vergi alsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…