Canım işin gereği bizden daha çok fikrin vardır bu konuda, evet dediklerin çok mantıklı keşke olsa olabilse... Biz sadece kendi penceremizden yorum yapıyoruz işte.
Patronlar işini bilir canım daha doğrusu bildiğini sanır
Sosyal yardım projelerinde yer alırlar güya ama yaptıkları yardım karşılığında devlete vergiden düşerler
Neler neler
Adı yardım yersen
bir de firmanın reklamı çabası
Patronlar işçiyi 6 ayda bir işten girdi çıktı yaparlar

Türkiye şartları malûm,
Elden gelen budur.
Faize girdi diye kimse kimseyi yargilayamaz, haddine değil.
Dinin gereklilikleri Allah ile kul arasindadir.
Tabiki de herkesin dini, düşüncesi , yaşantısı kendine
Kimse yargı ve yetki mercii değil
Herkes düşüncesini saygı çerçevesinde paylaşır

Sonradan müslüman olan Yusuf İslam
Ben Müslümanlardan müslümanlığı öğrenseydim müslüman olmazdım dediği gibi
İslam ilkelerini bugünkü İslam ülkelerinden öğrenmeye kalksa insanlık acaba ortada islamiyet diye birşey kalır mı diye düşünmeden de edemiyor insan

Güle güle kullansın eşiniz
Sonuçta ne için kazanıyoruz

Ben de bu ay elektrik ve doğalgaz faturasını oldukça yüksek miktarda bekleyenlerdenim

Güle güle kullansın eşiniz
Sonuçta ne için kazanıyoruz

Ah abla esim para konusunda cok kibar ve centilmendir.
Benimle tanisali 4.5 sene oldu telefon alacakti
En son 1.5 yil once ben aldim dolar ilk arttiginda 1 gunde aldigim telefon 850lira artti benim eski telefonumu kullandi ki bende sonuna kdr kullanirim
Hem ici rahat etmedi hem cocuk gibi mutlu oldu kıyamam
Birde bot almam lazim ona botlari iyi ama brz kısa oda yaza artik bu sene de gecti

Merhaba arkadaşlar tesadüfen gördüm bu başlığı ve sizlere de sormak istedim eşim 5 bin lira verdi bana ne istersen onu yap dedi tabi her zaman bu kadar bonkör olmuyor bilezik mi alsam çeyrek yada lira mi karar veremedim.14 ayar bozdurulurken zarar oluyormuş siz ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler

Günaydın kizlar...Erken uyandım..Kitap okuyacağım..
1. Sınıf karneleri guzel olsun istedim..Gec saate kadar onlarla uğraştım.. Çok şükür yarin vereceğiz.. Okuma yazma bilmeden gelen minikleri böyle bilgili görmek cok guzel

karamelli_turta şahsi birikimim için 1 gr fiziki aldim ekler misin

Dün 1 saat çarşı işlerimi halletmeye gittik
.Kuyumcular dolup taşıyordu..

Tüm odemeleri gerceklestirdim. 300 tl harçlık biraktim. Yaklaşık 20 gün idare edelim diye.

Anladığım kadarıyla parayı yatırım amaçlı değerlendirmek istiyorsun
O zaman 2 cumhuriyet geri kalanıyla çeyrek bence ideal

Anladığım kadarıyla parayı yatırım amaçlı değerlendirmek istiyorsun
O zaman 2 cumhuriyet geri kalanıyla çeyrek bence ideal
Evet canım acil bi durumda bozdurmak gerekirse zarar olsun istemiyorum .teşekkür ederim

Evet canım acil bi durumda bozdurmak gerekirse zarar olsun istemiyorum .teşekkür ederim
Mesela acil durumda altını bozdurmak gerekirse diye lazım olacak para miktarını aşağı yukarı karşılayacak şekilde de altın biriktirebilirsin
Çeyrek yarım tam altın olarak karışık alım yapabilirsin

Merhaba arkadaşlar...
çok yazamıyorum ama takip ediyorum arada sizleri, umarım herkes iyidir... :)

evet gidişat kötü maalesef.... dün büyük oğlumun ilkokuldan velileri olan arkadaşlarla, bir arkadaşta buluştuk... herkes ekonomik krizde.... Rabbim sonumuzu hayır etsin.... böyle zamanlarda, olan olmayanla daha çok paylaşmalı düşüncesindeyim... düşenin dostu olmak, önemli.... elimizden geldiğince, az çok demeden, mutlaka herkesin yapacağı bir şeyler vardır... :)

nihayet tatil rotamız belli oldu, bir hafta, on gün kadar uzaklaşmak iyi gelecek inşallah... :) 5 aile birlikte gidiyoruz, ilk defa bu kadar kalabalık :) hepsi samimi olduğumuz, eşlerin, çocukların anlaşabildiği arkadaşlar, umarım güzel geçer... ilk rota Yedigöller le başlayıp, devam eden bir tatil olacak... tatili, 3-4 günlük kayınvalide/kayınbaba ziyaretiyle bitirip, döneceğiz inşallah... :)

altından ziyade, gümüş ve platin al/sata başladım , zevkli bir uğraş... :) mart kumbarasına da devam, elime geçeni, daha doğrusu eşimden tırtıklananları atıyorum ben... :))

mutlu huzurlu güzel bir tatil geçirmeniz dileğiyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…