- 6 Ağustos 2010
- 40.508
- 72.493
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.601
Patronlar işini bilir canım daha doğrusu bildiğini sanırCanım işin gereği bizden daha çok fikrin vardır bu konuda, evet dediklerin çok mantıklıkeşke olsa olabilse... Biz sadece kendi penceremizden yorum yapıyoruz işte.
Tabiki de herkesin dini, düşüncesi , yaşantısı kendineTürkiye şartları malûm,
Elden gelen budur.
Faize girdi diye kimse kimseyi yargilayamaz, haddine değil.
Dinin gereklilikleri Allah ile kul arasindadir.
Aynen öyle kahvemsi mutlulukCehennemde odunluk yok, herkes kendi odununu sırtında götürecek diyorsun yani
Sonradan müslüman olan Yusuf İslamAbla bahsettiğin eşitlik sadece komünist ülkelerde var ama oralarda da din yok. Müslümanlığı müslüman gibi yaşayan bir ülke görmedim zaten.
Bizim müslümanları görüyoruz. Arapların zenginliğini şatafatını zaten biliyoruz. Herkes kendini düşünüyor, o yüzden dinle, siyaseti çok birbirine katmamak lazım. Canım Atatürk taa o zaman ne güzel düşünmüş ama şimdi kemikleri sızlıyor...
Neyse çok konuştum, ilk defa ban yiyeceğim bu gidişle.
Güle güle kullansın eşinizBugun esime telefon aldik o kdr ihtiyaci vardiki telefonu bitik durumdaydi almaya zor ikna ettim magazada da istedigi telefonu ikna ettim bu ay birikim yapamam ama belki 1 gr alirim
Sonra kofteci yusufa gittik, aksamda kardesime geldik scrabble almistik onu deneyecegiz
Ben de bu ay elektrik ve doğalgaz faturasını oldukça yüksek miktarda bekleyenlerdenimSlm kızlar
Meral akşenerin asgari ücretliler ile ilgili bir fıkrası var izleyin tavsiye ederim.
bir İngiliz bir Fransız bir Alman asgari ücretliler ile alakalı
Ben siZe söyleyeyim dev survivor hayatı var asgari ücretlinin ek iş yapmak zorunda kalıyorlar yapamayanlar zaten borç batağında...
Allahım şu kış günlerinde yardımcısı olsun onların.
Elektrik faturamız 175tl geldik ben şok. Hep 120-130 arası geliyordu.
bu ay birikim yok kıZlar bir sonraki ay inş
Güle güle kullansın eşiniz
Sonuçta ne için kazanıyoruz
Anladığım kadarıyla parayı yatırım amaçlı değerlendirmek istiyorsunMerhaba arkadaşlar tesadüfen gördüm bu başlığı ve sizlere de sormak istedim eşim 5 bin lira verdi bana ne istersen onu yap dedi tabi her zaman bu kadar bonkör olmuyor bilezik mi alsam çeyrek yada lira mi karar veremedim.14 ayar bozdurulurken zarar oluyormuş siz ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 2577094
Altın hakkında bir yorum hanımlar
Bu hafta yazdığım gibi ben de bir süre tl de kalmayı ve tl birikim yapmayı
altında bir miktar geri çekilme yaşanırsa alım yapmayı düşünüyorum
Kesinlikle Ytd
Evet canım acil bi durumda bozdurmak gerekirse zarar olsun istemiyorum .teşekkür ederimAnladığım kadarıyla parayı yatırım amaçlı değerlendirmek istiyorsun
O zaman 2 cumhuriyet geri kalanıyla çeyrek bence ideal
Mesela acil durumda altını bozdurmak gerekirse diye lazım olacak para miktarını aşağı yukarı karşılayacak şekilde de altın biriktirebilirsinEvet canım acil bi durumda bozdurmak gerekirse zarar olsun istemiyorum .teşekkür ederim
mutlu huzurlu güzel bir tatil geçirmeniz dileğiyle canımMerhaba arkadaşlar...
çok yazamıyorum ama takip ediyorum arada sizleri, umarım herkes iyidir... :)
evet gidişat kötü maalesef.... dün büyük oğlumun ilkokuldan velileri olan arkadaşlarla, bir arkadaşta buluştuk... herkes ekonomik krizde.... Rabbim sonumuzu hayır etsin.... böyle zamanlarda, olan olmayanla daha çok paylaşmalı düşüncesindeyim... düşenin dostu olmak, önemli.... elimizden geldiğince, az çok demeden, mutlaka herkesin yapacağı bir şeyler vardır... :)
nihayet tatil rotamız belli oldu, bir hafta, on gün kadar uzaklaşmak iyi gelecek inşallah... :) 5 aile birlikte gidiyoruz, ilk defa bu kadar kalabalık :) hepsi samimi olduğumuz, eşlerin, çocukların anlaşabildiği arkadaşlar, umarım güzel geçer... ilk rota Yedigöller le başlayıp, devam eden bir tatil olacak... tatili, 3-4 günlük kayınvalide/kayınbaba ziyaretiyle bitirip, döneceğiz inşallah... :)
altından ziyade, gümüş ve platin al/sata başladım , zevkli bir uğraş... :) mart kumbarasına da devam, elime geçeni, daha doğrusu eşimden tırtıklananları atıyorum ben... :))
mutlu huzurlu güzel bir tatil geçirmeniz dileğiyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?