Harcliklari idareli kullanalım kizlar.
Harçlık kullanımı konusunda kendimi eğitmem lazım evde her şey var bütün borçlar ödendi yaklaşık 20 gün için 590 tl ayırdım. Eşimin günlük harcaması 5 tl dolmuş parası benimse sıfır. Ama bu para nereye gidiyor kocaman soru işareti.

Pardon eşimin de günlük harcaması sıfır çünkü akbiline aylık yüklüyoruz

öğlen birkaç parça eksiği aldım, akşamları markete girmek hem vakit hem de daha çok para harcamaya sebep oluyor.
yeşillik, yumurta, süt aldım.
internetten eşime evrak çantası siparişi vermiştim, o geldi. işe başlama hediyesi olarak aldım.
siyah deri bot almam lazım önümüzdeki yıl için, indirimleri takip ediyorum ama hala çık pahalı
önümüzdeki kış için ihtiyaç olan birkaç parça belirledim,
aybaşında bütçe ayırıp indirimde alacağım

Eşim tüm ödemeleri gerçekleştirdi sağ olsun. Ama gideceği için bana tüm ödemelerin listesini filan verdi. Hepsini ben yapacağım artık. Hayırlısıyla gider gelir inşallah.
Minik birlerimize okuma yazma ve diğer tüm bilgileri öğreten, öğretmen olan tüm arkadaşların emeklerine sağlık diyorum. Ne demiş hz. Ali "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum"

Akşamları karnimiz da aç olduğu için alışveriş listelerimiz şaşıyor
Iki kış sezonudur kullandığım siyah botumu indirimden 50 tl ye almıştım, taş gibi hâlâ maşşallah

Seneye giymesi için büyük oğluma kışlık kıyafet alışverişi yapmaliyim mont , eşofman vs.
Büyüyor küçük yavrusu artik delikanli oluyor.

Önceden banka karti kullanim bedeli ödememek için otomatik ödeme talimatı yeterliydi
Sonra hesap işletim ücreti kesilince geri iadesi için şubeye dilekçe veriyorduk
daha sonra telefonla merkezi arayıp iptal ettirdik
Şimdi ise yıl içinde 6000 tl harcama sözüne karşılık kesilen ücret iade ediliyor
En azindan geçen yıl öyle ifade etti müşteri temsilcisi telefonda
Beyaz eşya alacaktim o nedenle taahhüt ettim

Bakalım bu yıl ne olacak

Bir arkadaş var boğuyor beni,
Iş çıkışı ayni durakta iniyoruz.
Illa beraber gidelim istiyor, başka güzergâh kullanamiyorum.
Market vs. gideceğim dediğimde kusuyor gibi birde
Birde 4 12 çıkışlarımızda eşim aliyorya beni indigim yerden, hop diye geliyor oda arabaya bazen,eşim evde yok diyor.
Kötü niyeti yok biliyorum ama benim başkasına yapmayacağım şeyin bana yapılmasını da istemem.
Birkaç kez 4 12 çıkışı o da beni çağırdı eşi gelmiş, beni gelipalan varmıymış birakabilirlermis.
Yok dedim eşim geliyor o ışte olduğunda kp geliyor, o da evde yoksa babam gelir.
Biricik gelinlerivar bırakmaz onlar beni dedim.
Biraz anlasin artik istiyorum,
Çünkü bezdim
Onunla ayni vardiyada dönüyoruz ya bu konuda yaka silkecegim az kaldı.

Bende bugun aynı şeyi düşündüm.. Bu 11 11 indiriminden eşofman vs almıştım...

Sırada bot ayakkabi mont var uygun beğendiğim olursa alacağım

Canım belli ki o arkadaşı pek sevememissin..Ben yalnız takılmayı severim. Is donusu esnasında dinleniyorum falan de..Ayy ben de hiç hoşlanmam bu tarz seylerden

Everett cok guzel gramse..kuyumcuya girince hangisine bakacağını şaşırıyorum cok seviyorum

Denk gelir alınır vs ama her zaman her zaman da mesai gibi olmaz ki
Ben de sevmem böyle mecburi gibi tutulmaya çalışılan şeyleri
Bizim okulda da il merkezinden gelen birkaç kişilik grup var
Bazen bazı diyalogları da bana tuhaf geliyor
Sanırım aynı durumda olsam halk minibüslerine biner gelir giderim ama birisine ya da birilerine eksikli kalmak istemem

Bir akşam olsa tamam ama beni almaya geliyorlar yani onu degilki.
Çok rahatsız oluyorum.
Ben asla binmem onlarin aracina gerekirse taksi ile gelirim o durumda eve, ki yapmisligim var.
Onun kocasi beni de taşımak zorunda değil 1 hafta boyunca.
Benim bireylerde isim olsa eşim dışında kimseyi aramam gel al,getir götür diye hiç sevmem öyle keyfi olarak millete yükolmayı.

ben de genelde listeyle gidiyorum ama mutlaka artı birşeyler de alıyorum,
bazen indirim denk geliyor iyi oluyor ama artık haftalık alışverişe döndüm.
zaten pek çok şey stoklu. mutfak kalemi bütçede ciddi rakam tutuyor, kontrol altına almam şart.
benim klasik kıyafet ile kullanabileceğim siyah bota ihtiyacım var, şık birşey lazım.
ayaklarım da sorunlu onun için rakam yüksek, birkaç tane deneyip beğendim, netten takipteyim :)

Bu davranışları çok itici geliyor.
Tavrimi koymaya çalışıyorum cnm
Hergün gidemem birde onunla çarşı market vs isim oluyor.

Bu davranışları çok itici geliyor.
Tavrimi koymaya çalışıyorum cnm
Hergün gidemem birde onunla çarşı market vs isim oluyor.
benim de iki dakika arayla oturduğum bir servis arkadaşım vardı geçen sene :)
servisten inice eve yürüme mesafesi var 5 dakika kadar.
markete giriyorum peşimde, fırına giriyorum peşimde, bir an yalnız birakmıyor.
baktım olacak gibi değil, bir gün kuaföre uğrayacağım işim uzun dedim yolu uzattım, bir gün eşimi bekleyeceğim diyip yürümedim. başka gün başka bahane, sonra dedi ki ben üst yoldan gideceğim artık evimin önüne çıkıyor orası.
iyi sen bilirsin dedim, sen de gel buradan gidelim dedi.
yok dedim orası ara sokak, ben yol üstü işlerimi hallediyorum.
sussa yine gideyim birlikte ama full gıybet, o onu demiş, bu bunu giymiş.
5 dakikada bütün şirketin hayatını döküyordu, lafı bitmediyse benim evin önünde dikiliyordu.
ben o yolda yürürken annemle konuşuyorum, yalnız yürümem lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…