- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.621
Harçlık kullanımı konusunda kendimi eğitmem lazımHarcliklari idareli kullanalım kizlar.
Pardon eşimin de günlük harcaması sıfır çünkü akbiline aylık yüklüyoruzHarçlık kullanımı konusunda kendimi eğitmem lazımevde her şey var bütün borçlar ödendi yaklaşık 20 gün için 590 tl ayırdım. Eşimin günlük harcaması 5 tl dolmuş parası benimse sıfır. Ama bu para nereye gidiyor kocaman soru işareti.
o zaman yazmayı deneyin,Pardon eşimin de günlük harcaması sıfır çünkü akbiline aylık yüklüyoruz
Eşim tüm ödemeleri gerçekleştirdi sağ olsun. Ama gideceği için bana tüm ödemelerin listesini filan verdi. Hepsini ben yapacağım artık. Hayırlısıyla gider gelir inşallah.Günaydın kizlar...Erken uyandım..Kitap okuyacağım..
1. Sınıf karneleri guzel olsun istedim..Gec saate kadar onlarla uğraştım.. Çok şükür yarin vereceğiz.. Okuma yazma bilmeden gelen minikleri böyle bilgili görmek cok guzel
karamelli_turta şahsi birikimim için 1 gr fiziki aldim ekler misin
Dün 1 saat çarşı işlerimi halletmeye gittik
.Kuyumcular dolup taşıyordu..
Tüm odemeleri gerceklestirdim. 300 tl harçlık biraktim. Yaklaşık 20 gün idare edelim diye.
Yazıcam 590’ı eksilticem adım adım harcadıkça. Bitince buraya atarım görüntüsünüo zaman yazmayı deneyin,
ya da daha az harçlık ayırın
Akşamları karnimiz da aç olduğu için alışveriş listelerimiz şaşıyoröğlen birkaç parça eksiği aldım, akşamları markete girmek hem vakit hem de daha çok para harcamaya sebep oluyor.
yeşillik, yumurta, süt aldım.
internetten eşime evrak çantası siparişi vermiştim, o geldi. işe başlama hediyesi olarak aldım.
siyah deri bot almam lazım önümüzdeki yıl için, indirimleri takip ediyorum ama hala çık pahalı
önümüzdeki kış için ihtiyaç olan birkaç parça belirledim,
aybaşında bütçe ayırıp indirimde alacağım
Teşekkürler canim
Bende bugun aynı şeyi düşündüm.. Bu 11 11 indiriminden eşofman vs almıştım...Akşamları karnimiz da aç olduğu için alışveriş listelerimiz şaşıyor
Iki kış sezonudur kullandığım siyah botumu indirimden 50 tl ye almıştım, taş gibi hâlâ maşşallah
Seneye giymesi için büyük oğluma kışlık kıyafet alışverişi yapmaliyim mont , eşofman vs.
Büyüyor küçük yavrusu artik delikanli oluyor.
Everett cok guzel gramse..kuyumcuya girince hangisine bakacağını şaşırıyorum cok seviyorumTüm ödemeleri ben yapacağım maaşlarda ben de bakalım ne kadar artacak merakla bekliyorum.
KK kullanmazsam harika olacak nakit alışveriş yapmalıyım. Kızlar kuyumcuda gremse altın gördüm biriktiğinde ondan alacağım sanırım.
Denk gelir alınır vs ama her zaman her zaman da mesai gibi olmaz kiBir arkadaş var boğuyor beni,
Iş çıkışı ayni durakta iniyoruz.
Illa beraber gidelim istiyor, başka güzergâh kullanamiyorum.
Market vs. gideceğim dediğimde kusuyor gibi birde
Birde 4 12 çıkışlarımızda eşim aliyorya beni indigim yerden, hop diye geliyor oda arabaya bazen,eşim evde yok diyor.
Kötü niyeti yok biliyorum ama benim başkasına yapmayacağım şeyin bana yapılmasını da istemem.
Birkaç kez 4 12 çıkışı o da beni çağırdı eşi gelmiş, beni gelipalan varmıymış birakabilirlermis.
Yok dedim eşim geliyor o ışte olduğunda kp geliyor, o da evde yoksa babam gelir.
Biricik gelinlerivar bırakmaz onlar beni dedim.
Biraz anlasin artik istiyorum,
Çünkü bezdim
Onunla ayni vardiyada dönüyoruz ya bu konuda yaka silkecegim az kaldı.
Bir akşam olsa tamam ama beni almaya geliyorlar yani onu degilki.Denk gelir alınır vs ama her zaman her zaman da mesai gibi olmaz ki
Ben de sevmem böyle mecburi gibi tutulmaya çalışılan şeyleri
Bizim okulda da il merkezinden gelen birkaç kişilik grup var
Bazen bazı diyalogları da bana tuhaf geliyor
Sanırım aynı durumda olsam halk minibüslerine biner gelir giderim ama birisine ya da birilerine eksikli kalmak istemem
ben de genelde listeyle gidiyorum ama mutlaka artı birşeyler de alıyorum,Akşamları karnimiz da aç olduğu için alışveriş listelerimiz şaşıyor
Iki kış sezonudur kullandığım siyah botumu indirimden 50 tl ye almıştım, taş gibi hâlâ maşşallah
Seneye giymesi için büyük oğluma kışlık kıyafet alışverişi yapmaliyim mont , eşofman vs.
Büyüyor küçük yavrusu artik delikanli oluyor.
Bu davranışları çok itici geliyor.Bende bugun aynı şeyi düşündüm.. Bu 11 11 indiriminden eşofman vs almıştım...
Sırada bot ayakkabi mont var uygun beğendiğim olursa alacağım
Canım belli ki o arkadaşı pek sevememissin..Ben yalnız takılmayı severim. Is donusu esnasında dinleniyorum falan de..Ayy ben de hiç hoşlanmam bu tarz seylerden
benim de iki dakika arayla oturduğum bir servis arkadaşım vardı geçen sene :)Bu davranışları çok itici geliyor.
Tavrimi koymaya çalışıyorum cnm
Hergün gidemem birde onunla çarşı market vs isim oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?