Migrostan yardim toplama alanlarina bir koli gonderdim mama bez ped islak mendil ekledim not dustum az once 1 cocuk cikti yasiyor ama durumu kotu
Biraz disari ciktik yoksa evde esimle agla agla mahvolmustuk
Ben agladikca oda basladi bizimki hastaydi goctu gitti bu insanlar napsin diye basimiz catliyor
Bizim belediyeden ses yok hicmi akillarina gelmiyor yahu

Gönlünüze göre olsun inşallah

Anladim canim..Eş cocuk. Senin de farkli kosusturman var.. Tatil dinlenmek canim zaten. Nasıl iyi hissediyorsak oyle olmaktır.
Evett sabahın köründe yollara dusmuyor tüm gün kosturmacaya ara veriyorsun çok güzelll.
Siz gidecek misiniz peki seni ne mutlu ediyor

Selam kızlar
İnşallah tez zamanda kavuşurlar canım akcigerlerine nasıl su girmis acaba anne karnindami ordada zaten suyun içinde degilmi

Evett sabahın köründe yollara dusmuyor tüm gün kosturmacaya ara veriyorsun çok güzelll.
Siz gidecek misiniz peki seni ne mutlu ediyor
Gunubirlik bazen 1 gece kalmalı tarihi doğal yerleri gezmeyi seviyorum. Bir-kac gün aile ziyaretine gideriz istanbula..

Selam kızlar

İnşallah tez zamanda kavuşurlar canım akcigerlerine nasıl su girmis acaba anne karnindami ordada zaten suyun içinde degilmi
Sagolasın canım Gün içindede aslında bir miktar alıyolarmış bagırsak egzersizi oluyımuş bunun çok galiba dışardan nefes alması için yardım yapıyolar zaten küçük akciğer tam gelişmemiş yeni doğan ünitesi olması en önemli ayrıntı bence hastanede

Evin hayırlı olsun canım

Hayırlı ugurlu olsun rabbim agız tadoyla oturtsun

selam kızlar
market alısverısı yaptım 2-3 gundur farklı yerlerden 400 tuttu yaklasık cokta bıse almadım
dün migrostan deterjan aldm anneme bana.
Artık paranın adı var sadece 2 maas giriyor kac aydır tek maasla yasamak için uğrasıyoruz bebişin masraflarını ben üstlendim sözde her ay bişey çıkıyor gene bu ay mtv 2 kuzen bir yakın arkadsımız doğum yaptı şükür kışlıklar mutfak masrafını bayagı azaltıyor stoklar falan olmasa yanmıştık

Selam kızlar
Bugün tembellik gunumdu.
Kitap okudum, maske yaptım. Epey dinlendim.
Yürüyüşe çıktım, maşallah hava güneşli ve soğuk değildi.
Sumdi de kuaföre geldim, keratin bakımı yaptıracağım.
Eve giderken market eksiklerini almam gerek, haftalık diyet listeme göre alışverişimi yapıyorum.
Bu hafta çok gergin geçmişti işyerinde, umarım gelecek hafta daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…