- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.041
Gönlünüze göre olsun inşallahC sınıfı full yada fule yakın bir araç istiyorum ama onlarda 200 binler civarı.ikinci elede güvenemiyorum o kadar para vermeye.Ancak işte b sınıfı küçük bir araba alabilirim.Bakıcam artık hayırlısı diyorum canım,hakkımda hayırlısı hangisiyse o kısmet olur inşallah.Ama bu dönemde eldeki malada sahip çıkmak gerek,araba satılmaz satılan arabayı yerine koyamazsın malesef aynı paraya.Umarım herşey normale döner insan birşeyde alıp satamıyor.
Evett sabahın köründe yollara dusmuyor tüm gün kosturmacaya ara veriyorsun çok güzelll.Anladim canim..Eş cocuk. Senin de farkli kosusturman var.. Tatil dinlenmek canim zaten. Nasıl iyi hissediyorsak oyle olmaktır.
İnşallah tez zamanda kavuşurlar canım akcigerlerine nasıl su girmis acaba anne karnindami ordada zaten suyun içinde degilmiDün eşimin bir arkadaşı 1 koli temizlik malzemesi yollamış birazını anneme kayınvalideme falan ayırdık geri kalanı stok mutfak bezinden eldivene kadar var deterjanlarımda tam bayagı süre bunlara masraf etmeyiz.bir arkadsımızda dogum yaptı bebiş 36 haftalık akciğerlerine su girmiş nasıl hızlı hızlı nefes alıyor 3 gün tedavi vermiş doktor inş anacığına bir an önce kavuşur
Teşekkürler cümlemizin :)Gönlünüze göre olsun inşallah
Gunubirlik bazen 1 gece kalmalı tarihi doğal yerleri gezmeyi seviyorum. Bir-kac gün aile ziyaretine gideriz istanbula..Evett sabahın köründe yollara dusmuyor tüm gün kosturmacaya ara veriyorsun çok güzelll.
Siz gidecek misiniz peki seni ne mutlu ediyor
Sagolasın canım Gün içindede aslında bir miktar alıyolarmış bagırsak egzersizi oluyımuş bunun çok galiba dışardan nefes alması için yardım yapıyolar zaten küçük akciğer tam gelişmemiş yeni doğan ünitesi olması en önemli ayrıntı bence hastanedeSelam kızlar
İnşallah tez zamanda kavuşurlar canım akcigerlerine nasıl su girmis acaba anne karnindami ordada zaten suyun içinde degilmi
Evin hayırlı olsun canımGünaydın kızlar nasilsiniz yoğunluktan yazamadım, okuyamadım da
Hepimize geçmiş olsun
Yaralarımız çabuk sarılsın inş.
Umarım herkes iyidir.
Sonra geriyi okuyacağım,
Kızım burda kalabalığına
Ev alıyorum bu arada onun telaşını yaşıyorum
Hayırlı ugurlu olsun rabbim agız tadoyla oturtsunGünaydın kızlar nasilsiniz yoğunluktan yazamadım, okuyamadım da
Hepimize geçmiş olsun
Yaralarımız çabuk sarılsın inş.
Umarım herkes iyidir.
Sonra geriyi okuyacağım,
Kızım burda kalabalığına
Ev alıyorum bu arada onun telaşını yaşıyorum
Artık paranın adı var sadece 2 maas giriyor kac aydır tek maasla yasamak için uğrasıyoruz bebişin masraflarını ben üstlendim sözde her ay bişey çıkıyor gene bu ay mtv 2 kuzen bir yakın arkadsımız doğum yaptı şükür kışlıklar mutfak masrafını bayagı azaltıyor stoklar falan olmasa yanmıştıkselam kızlar
market alısverısı yaptım 2-3 gundur farklı yerlerden 400 tuttu yaklasık cokta bıse almadım
dün migrostan deterjan aldm anneme bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?