- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.061
Abla nerelerdesin?Hayirli haftalar hanimlar.
Banyo dolaplarini soyle bir sileyim dedim, ne cok sivi deterjan stogu yapmisiz. Farkli marketler guzel indirimler yaptikca almisiz da almisiz. Insallah iyi yapmisizdir.
Aldıklarınızı güle güle kullanın canımgunaydınlar kızlar
batmış bi uykucudan selamlar
dün avm ye bin tl bıraktım geldim
esıme mevsimlik mont
bana bot (3yıldır kullanıyodum eskidi)
arkadasıma ev hediyesi
evlendım evleneli tabak canak almamıstım arkadasıma alırken esım ck begendı ısrar etti aldım 12 kişilik set yaptım servis tabağı-pasta tabagı-minik salata kasesi kek fanusu buyuk salata kasesi hepsını 400e aldım.cok mutlu olduk
evde takımım var ck sevıyorum ama gorunce degısık olsn ıstedım ilk defa aldım.
oglusuma da pantolon aldım
Üzüldüm canımÇocuklar çok memnun oldu uludağ bursa turundan,
Ben gidemedim maalesef bazi özel sebeplerden.
Olsun zaten plân onlar içindi:) tek eksik bendim grupta
Cumadan beri raporluyum çarşamba başlıyorum kismetse.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BOL BOL DİNLENÇocuklar çok memnun oldu uludağ bursa turundan,
Ben gidemedim maalesef bazi özel sebeplerden.
Olsun zaten plân onlar içindi:) tek eksik bendim grupta
Cumadan beri raporluyum çarşamba başlıyorum kismetse.
Aslinda buralardayim, firsat buldukca birikimci hatunlar basligini okuyorum. Yazmak icin de duragan donemdeyim...Abla nerelerdesin?
BENDE 20 TL ATTIMkumbaraya 20 TL'yi attım,
cumartesi öğlen saatinde şirketteydim, yemeğimi evden getirmiştim.
yemek paramı da kumbaraya ekledim.
Depremden beri bende de var. Sanki gogsume okuz oturmus gibi...KIZLAR İÇİMDE TARİFSİZ BİR SIKINTI VAR RABBİM HAYRA ÇIKARSIN İNŞALLAH
Hanimlar, pazartesi kumbaranizda kacinci haftaniz?
9.haftadayız hanımlar önümüzde 4 hafta var 1 Mart gününeVaryemez abla kaçıncı haftadayız :)
Hayırlı olsun eviniz Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşaallahÇok şükür ev ödememiz belli oldu, elimizde kalan üç beş bin ile kredi kartını kapatıp temiz bakıcaz önümüze
Kumbara paraları ile ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar.9.haftadayız hanımlar önümüzde 4 hafta var 1 Mart gününe
Allah ödeme kolaylığı versin hepimizeÇok şükür ev ödememiz belli oldu, elimizde kalan üç beş bin ile kredi kartını kapatıp temiz bakıcaz önümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?