Benim hedef bu yıl için Allah nasip ederse 20 ya da 21 Cumhuriyet altını ya da o eşdeğerde altın almaktı. O nedenle bu hedefi gerçekleştirmeye yönelik olarak hareket etmeye devam
Bu ay bu yılın ilk cumhuriyeti alındı
Hatta ocakta 1 şubatta 2 martta 1 nisanda 2 olmak üzere bu yılın ilk dört ayı için de plan yapmıştım
İlk ayın hedefi şimdilik tamam

Bende henüz düşünmedim cnm.
Süper

Depremden beri bende de var. Sanki gogsume okuz oturmus gibi... Seyrettikce etkileniyorum, seyretmeden duramiyorum. Boyle bir kisir dongu...
AYNEN ABLA YA BİRDE AKHİSAR DA DA KARDEŞİM VAR AKLIMDA HEP ONDA DURMADAN SON DAKİKA DEPREMLERİNE BAKIYORUM PSİKOLOJİM BOZULDU RESMEN HER AN KÖTÜ HABER ALACAKMIŞIM GİBİME GELİYOR ALLAH KORUSUN
Hanimlar, pazartesi kumbaranizda kacinci haftaniz?
9. HAFTADAYIZ ABLACIM

BENİMDE 1 MARTA KADAR 320 OLACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR BENDE Bİ ÇEYREK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BAKALIM NASİP
MAŞALLAH CANIM İNŞALLAH HEDEFİNE ULAŞIRSIN ALLAH BEREKET VERSİN

BENİMDE 1 MARTA KADAR 320 OLACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR BENDE Bİ ÇEYREK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BAKALIM NASİP

MAŞALLAH CANIM İNŞALLAH HEDEFİNE ULAŞIRSIN ALLAH BEREKET VERSİN
Allah razı olsun canım
Senin de birikimlerin bereketli olsun

Rabbim korusun canim.
Ama gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor her an sallanıyormuşuz gibi hissediyorum bende.

Ben de 2 ocakta 336 tl ödemiştim aynı bankadan tek çekim

Elimde ajanda sayfalara bakıyorum da üzerimizden para nasıl gelip geçiyor biz köprü olmuşuz

Dün itibariyle de elektrik ve de cep telefonu ödendi
Çok şükür ocak ayı benim için bitti çevirdim sayfayı Şubat ayına

Dün gece şöyle bir hesap ettim de
Şubat ile Mart ayı zorunlu birikimi olan cumhuriyet altını miktarlarının yerini değiştirebilirim
Çünkü doğalgaz Şubat ortasında gelir tahminim 700 tl den az olmaz 800 tl civarı olabilir
Martta ise biraz daha düşer gibi sanırım
O nedenle Şubat ayında da 1 cumhuriyet
Mart ve Nisan aylarında 2 şer tane almak nasip olursa Nisan'da 6 cumhuriyet hedefim tutmuş olur
Bekleyip göreceğim İnşaallah

Hayırlı olsun eviniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…