- 6 Ağustos 2010
- 40.506
- 72.491
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.081
Benim hedef bu yıl için Allah nasip ederse 20 ya da 21 Cumhuriyet altını ya da o eşdeğerde altın almaktı. O nedenle bu hedefi gerçekleştirmeye yönelik olarak hareket etmeye devamKumbara paraları ile ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar.
Ben geçen haftalarda kumbara biriken para ile altın yapmıştım.
Şimdi baktım 190 TL olmuş.
4 hafta daha 300 TL olur en az
Üstünü tamamlar çeyrek alırım diye düşünüyorum.
Bende henüz düşünmedim cnm.Kumbara paraları ile ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar.
SüperBenim hedef bu yıl için Allah nasip ederse 20 ya da 21 Cumhuriyet altını ya da o eşdeğerde altın almaktı. O nedenle bu hedefi gerçekleştirmeye yönelik olarak hareket etmeye devam
Bu ay bu yılın ilk cumhuriyeti alındı
Hatta ocakta 1 şubatta 2 martta 1 nisanda 2 olmak üzere bu yılın ilk dört ayı için de plan yapmıştım
İlk ayın hedefi şimdilik tamam
Selâm kahvemsimselam kızlar
ayyy şimdi gördüm turtişimSelâm kahvemsim
Çay demledim gelsenize
AYNEN ABLA YA BİRDE AKHİSAR DA DA KARDEŞİM VAR AKLIMDA HEP ONDA DURMADAN SON DAKİKA DEPREMLERİNE BAKIYORUM PSİKOLOJİM BOZULDU RESMEN HER AN KÖTÜ HABER ALACAKMIŞIM GİBİME GELİYOR ALLAH KORUSUNDepremden beri bende de var. Sanki gogsume okuz oturmus gibi...Seyrettikce etkileniyorum, seyretmeden duramiyorum. Boyle bir kisir dongu...
9. HAFTADAYIZ ABLACIMHanimlar, pazartesi kumbaranizda kacinci haftaniz?
BENİMDE 1 MARTA KADAR 320 OLACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR BENDE Bİ ÇEYREK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BAKALIM NASİPKumbara paraları ile ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar.
MAŞALLAH CANIM İNŞALLAH HEDEFİNE ULAŞIRSIN ALLAH BEREKET VERSİNBenim hedef bu yıl için Allah nasip ederse 20 ya da 21 Cumhuriyet altını ya da o eşdeğerde altın almaktı. O nedenle bu hedefi gerçekleştirmeye yönelik olarak hareket etmeye devam
Bu ay bu yılın ilk cumhuriyeti alındı
Hatta ocakta 1 şubatta 2 martta 1 nisanda 2 olmak üzere bu yılın ilk dört ayı için de plan yapmıştım
İlk ayın hedefi şimdilik tamam
Allah razı olsun canımBENİMDE 1 MARTA KADAR 320 OLACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR BENDE Bİ ÇEYREK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BAKALIM NASİP
MAŞALLAH CANIM İNŞALLAH HEDEFİNE ULAŞIRSIN ALLAH BEREKET VERSİN
AMİN CANIM SAĞOLASINAllah razı olsun canım
Senin de birikimlerin bereketli olsun
Rabbim korusun canim.AYNEN ABLA YA BİRDE AKHİSAR DA DA KARDEŞİM VAR AKLIMDA HEP ONDA DURMADAN SON DAKİKA DEPREMLERİNE BAKIYORUM PSİKOLOJİM BOZULDU RESMEN HER AN KÖTÜ HABER ALACAKMIŞIM GİBİME GELİYOR ALLAH KORUSUN
9. HAFTADAYIZ ABLACIM
Ben de 2 ocakta 336 tl ödemiştim aynı bankadan tek çekimSlm kızlar nasılsınız?629tl MTV yi taksitlendirmemiş işbankası kredi kartım tek çekim olmuş kendim taksitlendirirsem 14 tl Faiz alıyor. Sinir oldum ya.
bu ay çok zorladı bizi bir an evvel 5 Şubat gelsin istiyorum
Hayırlı olsun evinizGünaydın kızlar nasilsiniz yoğunluktan yazamadım, okuyamadım da
Hepimize geçmiş olsun
Yaralarımız çabuk sarılsın inş.
Umarım herkes iyidir.
Sonra geriyi okuyacağım,
Kızım burda kalabalığına
Ev alıyorum bu arada onun telaşını yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?