Oy uykucum zor o bölük bölük uyku dönemi ama düzene girecek sabret cnm

Günaydın herkese
Haftasonu kardeşimin nişanı oldu, pazartesi de oğluşun aşısı vardı, ateş falan derken gelemedim buraya.

Damadımız küçükken annesiyle babası ayrılmış, babası sonradan yine evlenmiş. Damat her ikisiyle de görüşüyor, o yüzden nişan nasıl olsun diye stresliydi. Annesi tamam ben başka zaman aileyle tanışmaya gelirim demiş. Ama baktım damadımız annesine daha da yakın olduğu için biraz buruk, kardeşimle konuştuk. Öğlen babası tarafıyla akşam da annesi tarafıyla çift nişan yaptık. Hatta sabah çok kalabalık olduğu için biz kız istemeyi falan duyamamıştık, akşam herkesin içinde annesine dedim, abla bir de sen ister misin bizim de içimizde kaldı diye. Kadın çok memnun oldu, heyecanlandı, yanlarında enişteleri vardı onlar bir daha istedi. Tabi nasıl isteriz diye hazırlıklı gelmedikleri için heyecanlandılar onlar da lafları karıştırdılar falan komik oldu, güldük, ortam daha da yumuşadı. Sonra yine kurdele kestik. Sonra damat kardeşimden teşekkür yollamış bana, her iki taraf da çok mutlu ayrıldılar. Kardeşimin 2 kayınvalidesi oldu ama çifter çifter gelin bohçaları oldu. Böylelikle nişan stresimiz de geldi geçti.

Hayırlı olsun canım,
Bir insani mutlu etmişsin rabbim kabul etsin iyi niyetini.
Bu yüzden çok seviyorum topigimizi ne güzel insanlarsiniz,
Rabbim hepinizi iyilerle karsilastirsin.
Oglusa da geçmiş olsun

Merhaba zelalke
Tabiki hatırlıyoruz :)
Kiscen nasil büyümüştür artik.
Hayırlı olsun birikimlerin ilk sayfada listemiz var katilmak istersen.

hoşgeldin, tabii ki hatırlıyoruz
ev aldın, bebiş büyürken iş değiştirdin :)
birikimlere devam etmene çok sevindim, bereketli olsun

Hayırlı olsun canım, Allah utandırmasın.

iyi ki stok yapmışız canım, nasıl rahatlattı bütçeyi
arada azar azar takviye yapıyorum
ama temmuz-ağustos ayına kadar pek birşey almayı düşünmüyorum,
mevcuttakileri kullanıp yazın tekrar stoğa başlarım.
bu arada geçen gün kiler dolabını düzenlerken iki kutu çayın son kullanma tarihinin mart sonu olduğunu gördüm,
o zamana kadar bitirmemiz imkansız
yakındaki market tanıdık onlara söyledim yeni tarihli ile değiştirdiler, eskileri firmaya iade ederiz dediler.
bu nedenle özellikle gıda gurubu stoklarımı tamamen bitirip sonbaharda yenileme yapmak niyetindeyim.

evdeki temizlik malzemelerimden iki büyük poşet kardeşime ayırdım.
kardeşim düşüncemden gelin hanıma bahsetmiş, geçen gün konuşurken gelin hanım abla zahmet etme ama alıp hazırladıysan çok sevinirim, tabi ki kullanırım dedi.
ariel çamaşır deterjanı, omo çamaşır detarjanı, yumoş yumuşatıcı,
mrs mussıl mutfak+banyo, cif kireç sprey, cif jel, abc krem, camsil, viking genel temizleyici, domestos,
elde bulaşık deterjanı, fairy tablet, aspirin sprey, fırın temizleyici koydum.
bir sepete de temizlik bezlerini koydum.
bulaşık süngerinden, mikrofiber bezine kadar aklıma gelenleri koydum.
hiçbirine para ödemedim hepsi evde vardı.
bunları hazırlarken kendi stoklarımı da kontrol ettim, epey gider temizlik grubu.
sizce kardeşime hazırladıklarıma ilave etmem gereken birşey var mı ?

Cebimize de emeğimize de nasil yaradi stoklar.
Bende birçoğunu azaldiktan sonra ilâve yapacağım yaza anca biterler.
Iyiki değişim yapmışlar çöpe gitmemiş olmuş cnm.
Gida stoğunu çok abartmadan yaptım ben genelde kuru baklagil, yağ gruplarına.
Genel stoklar kağıt ve temizlik grubunaydi ama oldukça rahat ettim bu kış, koşa koşa soğukta marketten birde onlari tasiyacagima çıkarıp çıkarıp kullandım.

Ay süper olmuş daha ne olsun, böyle görümce herkesin başına

Size helal olsun ne guzel baslangic ne guzel ani olmus usenmemis banane dememissiniz karsi tarafta cok mutlu olmustur

Bende cok memnunum halimden en onemlisi tasimamak.
Bende 2 ev var bi tarafta sorun yok cay ilave ettim son paketti.
Annemde bazi seyler azalmis belki onumuzdeki ay ramazana eklerim
Ztn servise alistik eve getirtiyoruz yerel bir markette servise basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…