Merhaba zelalke
Tabiki hatırlıyoruz :)
Kiscen nasil büyümüştür artik.
Hayırlı olsun birikimlerin ilk sayfada listemiz var katilmak istersen.
Kızım 17 aylık teyzesi. Bıcır bıcır hareketli :)
Birikimim şunlar:
-Öncelikle 40 gr bi çift bilezik kayınıma nedelli askerlik için borç vermiştim onu verdi. Duruyor evde.
-2 tane tam altın
-2 tane çeyrek altın
-Bu ay da cuma günğ eşim de maaş alınca bu ayın birikimini ekleyeceğim. Kafamda 2 tam altın almak var ama bakacağım.
Listeye eklersen beni sevinirim tabi.
hoşgeldin, tabii ki hatırlıyoruz
ev aldın, bebiş büyürken iş değiştirdin :)
birikimlere devam etmene çok sevindim, bereketli olsun
hoşbuldum.
Evet ev aldık 8 yıls kredi çekmiştik. 3 yılı bitti bile :)
İi değiştirmiştim ama eski işime geri döndüm :) şartlarım bi tık düzeltilerek.
Birikimlerimin tek amacı babamdan aldığımız borcu bitirmek için. Ev kredisi beni hiç zorlamıyor.
Kredi kartı da sıkıntı onun 4000 tl borcu var. Ondan da kurtulmayı hedefliyoruz.
Hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah.

Rabbim korusun canim.
Ama gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor her an sallanıyormuşuz gibi hissediyorum bende.
aynen bende öyle canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ayy ne güzel okurken bende hem heyecanlandım hem mutlu oldum. Rabbim daha güzel günler görmenizi yaşamanızı nasip eder inşallah canım

hoşgeldin canım

Ne güzel gelişmeler:)
Ocak ayı birikim listemize ekleyeyim o zaman bu ayki birikimini cnm.
2 tam, 2 çeyrek olarak.
2 gün sonra şubat listemizi yapacağım.
Ev borcu zorlamiyorsa ne güzel, borcunu da en yakin zamanda ödersin bu gidişle inş.

Selam kızlar nasılsınızzz
Selâm canım iyiyiz sen nasılsın

Slm hanımlar
Dolap uygulamasından 9.90tl kazandım ilk defa ürün satıldı beyaz gömlekti. Kamu kurumu mülakatında bir kez giymiştim dolapta tozlanmış daha doğrusu giyinme odasında takım elbiselerimi de satılığa çıkardım çok çok az giydim beklemekten nasıl toz anlatamam üstüne beni yıka yazılır. Kapıyı kapalı tutmaya alışmam şart ya da kapak yaptırmalıyız.
Benim stoklarım da güzel sadece wc kağıt ekledim indirim görünce
Yumuşatıcı bitmek üzere
Yeşil mercimek Türkiye menşeili bulamadım evde yok o yüzden.

Mangodan Eylül de kazak almıştım söktüm hırkaya çeviriyorum günlerdir örgü derdine internete girmiyorum bir kol bitmek üzere bir kol daha örünce bitiyor üstüne işleme çiçek deseni yapacağım buse terim de kazak gördüm eski sezon zara imiş markası benim hırka da ona benzeyecek

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Anne baba ayrılıyor ama sonra çocuklar üzülüyor, hele böyle özel günlerde daha zor. İki nişanın arasında damat yine bana gelip bak abla istersen 2. Nişanı iptal edelim, sizin misafirler 2 kere sıkılır falan dedi. Ben de yok biz misafirlerimize anlattık, sen annenin tek çocuğusun nişanını görmek onun da hakkı dedim. Böyle günlerde her kafadan bir ses çıkarya mutfakta bir yengem yüzük tekrar çıkınca uğursuzluk olur falan diyordu. Ona da dedim yenge dedim batıl inanç onlar, aynı gün aynı kişi 2 kere nişan yapmışız, bağları daha güçlü bile olur dedim, annesi de çok mutlu olur dedim. Sonra doğru diyorsun deyip yorum yapmadılar.

Nişanı atlattık ama düğünde taraflar karşılaşacak, inşallah o da güzel geçer.

Bu sıralar çok yoğunum. Akşam eşimin arkadaşları oğluşu görmeye gelecek. Arkadaşlarından biri eşime tam altın takacağım demiş. Oğluşum ballı maşallah Tam hasılatı yarın birikim diye yazarım.
Perşembe de başka bir grup gelecek, bakalım peşpeşe bebekle neler yapabileceğim.

- Tiramisu
- Patatesli yufkalı börek
- Yaprak sarması
- Hindistan cevizli kurabiye
- Patates salatası yapacağım. Sizce menü iyi mi? 2 tane patatesli oldu, börekleri buzluktan çıkardım, peynirli sanıyordum patatesliymiş sonradan farkettim. Tahminen bizle beraber 8 kişi olacağız.

K kahvemsi mutluluk hediye paketin gayet güzel olmuş, her şey var maşallah. Daha eklemeye aklıma gelen bir şey yok. Şahsen ben en çok fairy tablete çok sevinirdim.

Biz de ocakta stokları tazeledik, yeni yıl zamları gelmeden gross marketten aldık. Bu stokculuk da sizden kazandığım bir özellik, sağolun kızlar

Kesinlikle bende en çok fairye sevinirdim
Bende stokculugu burda öğrendim
İyiki varsinizz hepinizz kızlar

Menü harika bende geliyimmi
Böreğin içinde patates çokta abes olmaz bence hem elinde o varmış olsun bebekli bebekli bunları yapabileceğine şükür valla daha ne olsun kız

menü güzel canım
tiramisu en sevdiğim benim
iki tane patatesli olmasın diyorsan patates salatası yerine makarna salatası, havuç tarator gibi bir çeşit yapabilirsin

Menü harika bende geliyimmi
Böreğin içinde patates çokta abes olmaz bence hem elinde o varmış olsun bebekli bebekli bunları yapabileceğine şükür valla daha ne olsun kız
Ayy hamiş hamiş canını çektirdim Gel tabiki Sana tavsiyem buzluğa kurabiye, börek, sarma falan at, ben buzluktan çıkardım.

Kızlar ben de sıvıyağı bile 1 litre alırdım yeni dank etti 5 litre aldım üstelik migros sanal marketten aldım adam kendi getirdi. Uğraşmamak sürekli ödeme yapmamak iyi oluyor. Evde yer olduğu sürece alınabilecek şeyleri bol almak sanki evin bereketini de artırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…