- 5 Ekim 2016
- 3.047
- 8.477
- 158
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.121
Kızım 17 aylık teyzesi. Bıcır bıcır hareketli :)Merhabazelalke
Tabiki hatırlıyoruz :)
Kiscen nasil büyümüştür artik.
Hayırlı olsun birikimlerin ilk sayfada listemiz var katilmak istersen.
hoşbuldum.hoşgeldin, tabii ki hatırlıyoruz
ev aldın, bebiş büyürken iş değiştirdin :)
birikimlere devam etmene çok sevindim, bereketli olsun
aynen bende öyle canım rabbim hepimizin yardımcısı olsunRabbim korusun canim.
Ama gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor her an sallanıyormuşuz gibi hissediyorum bende.
ayy ne güzel okurken bende hem heyecanlandım hem mutlu oldum. Rabbim daha güzel günler görmenizi yaşamanızı nasip eder inşallah canımGünaydın herkese
Haftasonu kardeşimin nişanı oldu, pazartesi de oğluşun aşısı vardı, ateş falan derken gelemedim buraya.
Damadımız küçükken annesiyle babası ayrılmış, babası sonradan yine evlenmiş. Damat her ikisiyle de görüşüyor, o yüzden nişan nasıl olsun diye stresliydi. Annesi tamam ben başka zaman aileyle tanışmaya gelirim demiş. Ama baktım damadımız annesine daha da yakın olduğu için biraz buruk, kardeşimle konuştuk. Öğlen babası tarafıyla akşam da annesi tarafıyla çift nişan yaptık.Hatta sabah çok kalabalık olduğu için biz kız istemeyi falan duyamamıştık, akşam herkesin içinde annesine dedim, abla bir de sen ister misin bizim de içimizde kaldı diye. Kadın çok memnun oldu, heyecanlandı, yanlarında enişteleri vardı onlar bir daha istedi. Tabi nasıl isteriz diye hazırlıklı gelmedikleri için heyecanlandılar onlar da lafları karıştırdılar falan komik oldu, güldük, ortam daha da yumuşadı. Sonra yine kurdele kestik. Sonra damat kardeşimden teşekkür yollamış bana, her iki taraf da çok mutlu ayrıldılar. Kardeşimin 2 kayınvalidesi oldu ama çifter çifter gelin bohçaları oldu. Böylelikle nişan stresimiz de geldi geçti.
hoşgeldin canımKızım 17 aylık teyzesi. Bıcır bıcır hareketli :)
Birikimim şunlar:
-Öncelikle 40 gr bi çift bilezik kayınıma nedelli askerlik için borç vermiştim onu verdi. Duruyor evde.
-2 tane tam altın
-2 tane çeyrek altın
-Bu ay da cuma günğ eşim de maaş alınca bu ayın birikimini ekleyeceğim. Kafamda 2 tam altın almak var ama bakacağım.
Listeye eklersen beni sevinirim tabi.
hoşbuldum.
Evet ev aldık 8 yıls kredi çekmiştik. 3 yılı bitti bile :)
İi değiştirmiştim ama eski işime geri döndüm :) şartlarım bi tık düzeltilerek.
Birikimlerimin tek amacı babamdan aldığımız borcu bitirmek için. Ev kredisi beni hiç zorlamıyor.
Kredi kartı da sıkıntı onun 4000 tl borcu var. Ondan da kurtulmayı hedefliyoruz.
Hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah.
Hayırlı olsun canım rabbim güle güle oturtsun inşallahhhÇok şükür ev ödememiz belli oldu, elimizde kalan üç beş bin ile kredi kartını kapatıp temiz bakıcaz önümüze
Ne güzel gelişmeler:)Kızım 17 aylık teyzesi. Bıcır bıcır hareketli :)
Birikimim şunlar:
-Öncelikle 40 gr bi çift bilezik kayınıma nedelli askerlik için borç vermiştim onu verdi. Duruyor evde.
-2 tane tam altın
-2 tane çeyrek altın
-Bu ay da cuma günğ eşim de maaş alınca bu ayın birikimini ekleyeceğim. Kafamda 2 tam altın almak var ama bakacağım.
Listeye eklersen beni sevinirim tabi.
hoşbuldum.
Evet ev aldık 8 yıls kredi çekmiştik. 3 yılı bitti bile :)
İi değiştirmiştim ama eski işime geri döndüm :) şartlarım bi tık düzeltilerek.
Birikimlerimin tek amacı babamdan aldığımız borcu bitirmek için. Ev kredisi beni hiç zorlamıyor.
Kredi kartı da sıkıntı onun 4000 tl borcu var. Ondan da kurtulmayı hedefliyoruz.
Hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah.
Selâm canım iyiyiz sen nasılsınSelam kızlar nasılsınızzz
Kesinlikle bende en çok fairye sevinirdimK kahvemsi mutluluk hediye paketin gayet güzel olmuş, her şey var maşallah. Daha eklemeye aklıma gelen bir şey yok. Şahsen ben en çok fairy tablete çok sevinirdim.
Biz de ocakta stokları tazeledik, yeni yıl zamları gelmeden gross marketten aldık. Bu stokculuk da sizden kazandığım bir özellik, sağolun kızlar
Menü harika bende geliyimmiBu sıralar çok yoğunum. Akşam eşimin arkadaşları oğluşu görmeye gelecek. Arkadaşlarından biri eşime tam altın takacağım demiş. Oğluşum ballı maşallahTam hasılatı yarın birikim diye yazarım.
Perşembe de başka bir grup gelecek, bakalım peşpeşe bebekle neler yapabileceğim.
- Tiramisu
- Patatesli yufkalı börek
- Yaprak sarması
- Hindistan cevizli kurabiye
- Patates salatası yapacağım. Sizce menü iyi mi? 2 tane patatesli oldu, börekleri buzluktan çıkardım, peynirli sanıyordum patatesliymiş sonradan farkettim. Tahminen bizle beraber 8 kişi olacağız.
menü güzel canımBu sıralar çok yoğunum. Akşam eşimin arkadaşları oğluşu görmeye gelecek. Arkadaşlarından biri eşime tam altın takacağım demiş. Oğluşum ballı maşallahTam hasılatı yarın birikim diye yazarım.
Perşembe de başka bir grup gelecek, bakalım peşpeşe bebekle neler yapabileceğim.
- Tiramisu
- Patatesli yufkalı börek
- Yaprak sarması
- Hindistan cevizli kurabiye
- Patates salatası yapacağım. Sizce menü iyi mi? 2 tane patatesli oldu, börekleri buzluktan çıkardım, peynirli sanıyordum patatesliymiş sonradan farkettim. Tahminen bizle beraber 8 kişi olacağız.
Ayy hamiş hamiş canını çektirdimMenü harika bende geliyimmi
Böreğin içinde patates çokta abes olmaz bence hem elinde o varmış olsun bebekli bebekli bunları yapabileceğine şükür valla daha ne olsun kız
Amin Allah razı olsun, Allah herkese hayırlısıyla ev almayı nasip etsin evi olanlara da daha güzellerini nasip etsinHayırlı olsun canım rabbim güle güle oturtsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?