Ben makarna salatasına döneyim en iyisi kızlar.
kereviz salatası da güzel olur benimde akşama misafirlerim var. Bende
kereviz salatası
içli köfte
ıslak kek
peynirli sigara böreği
poaça yapıcam

NOT!!!!!! hamile arkadaşlarımdan çok özür dilerim haklarını helal etsinler

Ellerine sağlık. Kereviz daha kolay, makarnadan vazgeçtim

Kızlar selam, ara ödemeyi hallettim 6 ay düştü, iyiki varsınız kozlar bu aklı siz öğrettiniz, ekimde almıştık böylece 10 taksit ödenmiş oldu. karamelli_turta ara ödemenin hesaplama şeklini anlatmıştın burda onu bilmesem ilk ara ödemeye gittiğimde 2 taksiti ödeyip çıkardım bankanın yanlış işlem yapması ile, çookk teşekkür ederim. Bu sefer de erken ödeme cezasını yatıracağım paradan çekmemiş ek hesaptan çekmiş, o sırada internet bankacılığına girdim kontrol için o zaman fark ettim,Bankadan ayrılırken diyorlar ki sizi burdan memnun gönderelim artık

Ara ödeme konusunda biri beni aydınlatabilir mi birkaç kez rastladım merak ettim

Evet kızlar hasılatı yazıyorum
1 tam altın, 2 çeyrek geldi oğluşa
Yarın akşam yine misafir var, bakalım ne hediye gelir minişime.

Bu arada bizim bebek zor oldu biliyorsunuz, yakın çevremiz durumu hep biliyor. O yüzden sanırım hem merak ediliyor, hem de (kayınvalidem hariç) daha hediyelere boğuluyor. İnşallah ömür boyu kısmetli olur. Bugünkü arkadaş mesela eşime biz tüp bebekle uğraşırken bebeniz olsun size tam altın takacağım demiş, bugün sözümü tuttum diyor. Eşim öyle dediğini unutmuş gitmiş.

Uzun ,güzel,sağlıklı,mutlu ve bereketli ömrü olsun :) her zaman şanslı olsu inşallah

Ara ödeme konusunda biri beni aydınlatabilir mi birkaç kez rastladım merak ettim
Bunu bende merak ediyorum.Mesela 5 yıllık bir kredinin 10 taksitlik kadarının ödemesini nakit yapsak ne kadar azalır?Yani bende aydan düşmek istiyorum.Kızlar bizi bi aydınlatsa iyi olur.Ara ödeme olarak ne kadar yapıyorlar mesela,normalde taksitleri ne kadar,yaptıklaru ödeme sayesinde kaç taksit azalıyor gibi örnekli anlatan olursa bende aydınlancam :)

Google'a kredi ara odeme yazarak hesap yapabilirsin.

Günaydınlar
Erkenden kalktım kahvaltı için tuzlu peynirli kurabiye yapıyorum

Bugün biraz çarşıda işlerim var onları hallederim nasip olursa

Bugün akşam menüsü olarak hindi kapama pilav yapmayı tasarladım

Dün liseden bir arkadaşım ,eski mahalleden çok sevdiğim bir abla, dayımın kızı ve gelini, annem vardı .
Çok da güzel vakit geçirdim
Güzel hediyeler aldım sağolsunlar.

hepimizin kredi kullanım tutarı, vade, ödeme tutarı farklı olduğu için net rakamlar için
google a ara ödeme hesaplama yazarak çıkan sitelerden hesap yapabilirsin.
5 bin TL ödeyeceksin mesela, vadeden mi düşüreceksin yoksa ödeme rakamını mı azaltacaksın iki farklı sonuç çıkar.

ben geçen aylarda bir miktar ödeme yaparak aylık ödeme rakamımı 1.000 TL civarı düşürdüm.
süreyi kısaltmak daha mantıklıydı aslında ama eşimin iş ve sağlık durumları belirsiz olduğu için tek maaş ile hissedilmeyecek bir rakam olmasını tercih ettik.
21 ay ödedim, 99 ay kaldı benim. bundan sonra da ara ödemeyi yıllık yapmayı planlıyorum.
o zaman vadeden düşeceğim.

kahvemsim gunaydın yıllık ödersen gitgide faiz mıktarı azalıyor ya 2-3 ayda bir degılde yıllık tercıh etmenın mantıgı ne canım aydınlatırsan sevınırım

Çok sevindim cnm
6 ay az mi. Faizi de düştü şimdi o 6 ayın.
Iyice araştırıp adım atilmali bankaci her zaman kendi kârını düşünür.
Erken ödeme cezası çok cüzi bir rakam oluyor genelde, ettiğin kârda devede kulak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…