- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.201
turtiş nerelerdesinin canımGünaydın altin kizlar,
Hayırlı cumalar olsun...
Şubat ayi birikim listemizi açıyorum ❣
Buradayim kuzum,turtiş nerelerdesinin canım
Hangisi daha ağır basiyorsa ona yönel kahvemsim,Kızlar acil fikir verin
Eşim sevgililer günü hediyesi tektaş alayım diye para yollamış.
Ben altın yapayım kalsın kenarda dedim ama tatile de gitmedik tektaş alacağız diye, yüzük al dedi.
Birkaç model beğendim, kendi yuzugumu verip değişim yapınca 800 TL farki var.
Ne diyorsunuz
Tatile zaten gitmedik canım.Hangisi daha ağır basiyorsa ona yönel kahvemsim,
Tektaş mi tatil mi
Tabi ki tektas...Kızlar acil fikir verin
Eşim sevgililer günü hediyesi tektaş alayım diye para yollamış.
Ben altın yapayım kalsın kenarda dedim ama tatile de gitmedik tektaş alacağız diye, yüzük al dedi.
Birkaç model beğendim, kendi yuzugumu verip değişim yapınca 800 TL farki var.
Ne diyorsunuz
Enişte bey tektaş niyetiyle atmış parayı bence tektaş al :)Tatile zaten gitmedik canım.
Onun parasını yollamış bana yüzük al diye.
Ben de altın yapsam diyorum ama eşim yüzük al diyor istarla
Bereketli olsun pandora ekliyorum :)Dün akşam da eşimin arkadaşları bebek görmeye geldi, iş yerinde stajer olan çocuk 1 uyku tulumu hediye getirmiş. Diğer 3 arkadaş da 1er gram taktılar saolsunlar. Hafif nezle gibi oldum, üstüste misafir bebekle ikram hazırlayamadım, iş çıkışı direkt bize gelmişlerdi, pizza sipariş ettik bu sefer.
karamelli_turta o zaman şubat listesine bizi yaz. 1 tam, 2 çeyrek, 3 gram
Kumbara da yapacaktım ama koşturmacadan fırsat olmadı. Martta açtıktan sonra yine kumbaraya devam edecek misiniz? Ben de kumbara birikimi yapayım.
Bebişin kısmeti maşallahEnişte bey tektaş niyetiyle atmış parayı bence tektaş al :)
Bereketli olsun pandora ekliyorum :)
Masallahin var bu ay cnm
Kumbaraya devam edeceğim ben mart itibariyle yine baştan başlarım :)
Canim şu an o zaman aylık ödemedeki faiz gayet az bir rakam. Eger öyle ise kendini çok da sıkma bencede.Atlamışım canım kusura bakma.
Şimdi şöyle; hesap yaptım, birkaç farklı alternatif ödeme tutari üzerinden, her ara ödemede vereceğimiz ceza aşağı yukarı ara odemeyi erteledigim ayın faizi kadar oluyor.
İki ayda bir ödeme yapmak ile yıllık ödeme yapmak arasında büyük bir fark çıkmadı benim odedigim rakam ve faiz orani üzerinden.
Bir de ben biraz garanticiyim, elimdeki para bende bir süre kalmalı ve hayatımızı devam etme şartlarımızda değişiklik olmadığını gormeliyim.
Eşim bu işyerinde pirimlerini yıllık alacak, onun da etkisi büyük. Pirimleri gelir olarak bütçeye dahil etmiyorum, biraz birikim yapip üstünü de pirimler ile tamamlayıp ara odeme yapmayı planlıyoruz.
Tamamen bütçemiz ile ilgili diyebilirim.
Bereketli olsun canım,
Iyi geceler kizlar. Sık yazamasam da takip ediyorum sayfayi. Onceden cok yazardim cunku birikim yapabiliyordum. Şu anda ucretsiz izinde oldugum icin birikim yapamiyorum. Ben size birsey danismak istiyorum. Ev borcumuz bu ay bitiyor cok sukur. 9 yildir dugun borcu ev borcu derken heo borc odedik. Cok sukur bu gunumuze
Allah saglik versin. Simdi arabamizi degistirmek istiyoruz. 50 bin degerinde bir arabamiz var. Almak istedigimiz araba 150.bin civarinda. 110 binliralik bir kredi kullanicaz. 3 yila boldurursek 26 27 bin faiz odemis oluyoruz. Siz olsaniz ne yaparsiniz? 1 yil daha bekleyip oara mi biriktirirsiniz yoksa krediyi ceker alir misiniz?
yaptığımız ara ödeme ile epey faiz indirimi oldu, yine az bir rakam değil amaCanim şu an o zaman aylık ödemedeki faiz gayet az bir rakam. Eger öyle ise kendini çok da sıkma bencede.
sağol turtişim.Bereketli olsun canım,
Gelsiiin birikimler
Güle güle kullan tektasini
çok teşekkür ederim abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?