- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.221
güle güle kullan canım altınında bereketli olsun artık bi foto atarsın
Evet muhtemelen artacak. 30 bin artmasa da bir miktar artacak. Ve bekledikce almak da zorlasacak gibi. TesekkurlerBen çekerim araba 3 yılda zaten rahat rahat 30 bin artar..
Arkdaşım kasım 67 ye araba aldı şu an 90 oldu arabasının fiyatı
Valla acikcasi icimden gecenler biraz da boyle. Yani aciktan istemeseler de hep bir beklenti icindeler. Bu sebeple esimi evlenir evlenmez ev borcuna soktumBunu en iyi siz değerlendirebilirsiniz, kredi çekmek mantıksız gibi görünüyor ama mesela sizin durum bizde olsa ödediğimiz bir borç kalmasa benim eşimin ailesi sürekli bizden borç ister, belki o durumda adı borç bile olmayabilir. Çünkü şu an bile gerekli gereksiz istiyorlar, o zaman bize verin derler.
Ya da eşin nasıl bir insan? Artık borcum yok diye har vurup harman savuracak birisiyse araba al daha iyi. Bu topikte kızlat hep der, erkeğin 2 kaşığı varsa 1ini kıracaksın.
Evrt biraz bakis acisi bu isler. Aslinda borca girme meselesi olmasa belki bem de dusunmezdim 150.binlik bir araba. Esime kalsa 3 sene odeyip bu sefer 250.binlik alacak. Yani bence biraz fazla araba icin 250 binTabiki ytd diye başlayayım.
Ekonomistler ihtiyaç dışında büyük borçlanmalar dan kacinmamiz gerektiğini, mümkün mertebe tasarruf yolunda gitmemizi soyluyor.
Ama kredi faizleri de epey dusuk.
İşiniz ile ilgili bir sorun yasamayacaginizi düşünüyor ve geliriniz iyi ise olabilir.
Ben kendim olsam; arabayı ayağımı yerden kessin olarak düşündüğüm için 110 bin TL kredi çekip araba almazdım.
Evet haklısın bakış açısı ve ihtiyaç doğrultusunda değişiyor.Evrt biraz bakis acisi bu isler. Aslinda borca girme meselesi olmasa belki bem de dusunmezdim 150.binlik bir araba. Esime kalsa 3 sene odeyip bu sefer 250.binlik alacak. Yani bence biraz fazla araba icin 250 bin
Estagfirullalah ne kusuru. Ben farkli bakis acilarini da degerlendirmek icin fikir istedim.zaten.Tesekkurler fikir icin.evet biz 5 yio once ev icin cekmistik.bu krediyi. Nasil da artmis fiyatlar. Biraz da esimin borca girmesini istiyorumKahvemsiiim plânlar plânlar:)
Rabbim gönlüne göre versin canım.
Ben olsam araba için 110 binlik krediyi asla çekmem, araba için değmez diye düşünüyorum kusura bakma cnm ama benim fikrim tâbi.
@zelalke kumbara listemize de ekleyeyim seni cnm
Evimiz oturdugumuz sehrin sartlarina gore ortalamanin uzerinde sayilir. Cok sukur memnunum degistirmeyi pek dusunmem.ama yatirimlik bir daire istitorum ilerde cocuklar icin. Ise basladigimda ilk once birkac yurt disi seyahati daha sonra da ev alma planlarim.var Allah nasip ederse. Bakalim zaman ne gosterecekEvet haklısın bakış açısı ve ihtiyaç doğrultusunda değişiyor.
Benim ve eşimin sürekli şirket arabaları olduğu için arabasız bir hayat beni çok zorlayabilir.
ikimizin de şirket arabalarını özel ihtiyaçlarımız için kullanabiliyoruz, benimkinin tüm masrafını isyerim karşılıyor.
Şirketin böyle bir imkanı olmasaydı araba almam gerekebilirdi, toplu taşıma beni fazla zorluyor, biraz da alışkanlıklar var tabi.
Ama 250 binlik bir araba alacağıma orta halli birşey alıp, daha lüks bir evde oturmayı tercih ederim ya da yatırımlık bir daire alıp pasif gelir sağlarım kendime.
Borca girme konusunda benim fikrim hep aynıdır, işine güveniyorsan sürekliliği varsa ve ödeme gucun varsa borca gireceksin. Bu devirde borç olmadan hicbirsey olmuyor.
Ben seni şimdi daha iyi anladım.Estagfirullalah ne kusuru. Ben farkli bakis acilarini da degerlendirmek icin fikir istedim.zaten.Tesekkurler fikir icin.evet biz 5 yio once ev icin cekmistik.bu krediyi. Nasil da artmis fiyatlar. Biraz da esimin borca girmesini istiyorum
Evet muhtemelen artacak. 30 bin artmasa da bir miktar artacak. Ve bekledikce almak da zorlasacak gibi. Tesekkurler
Biz 2019 Mayıs’ta 50 bin liralık araç için kura sistemine girdik. Bir yıl olmadı daha bizim almayı planladığımız araçlar yalan oldu :))Valla arkadaşın arabası 23 bin arttı. Kesinlikle 1 dk düşünmez alırdım ben. 3 yıl dediginiz su gibi geçiyor
Hem borç yığıdin kamcisidir:)
Abla ya son iki günün bari 8e kadar uyusaydinGünaydın kızlar
Güzel bir haftasonu olması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?