selam hatuncanlar;

bu virüs olayları beni oldukça gerdi. virüs hangi şartlarda hayatta kalıyor, kaç derece sıcağa ya da soğuğa kadar dayanabiliyor? havada kaç gün canlı asılı kalabiliyor belli değil. geliştirilmiş bir yöntem vs. yok. iki hafta kuluçka süresi olduğunu söylemişlerdi, bu durumda yayılma hızını da kontrol etmek zor geliyor bana.

ben sağlamcı bir insanım. yarın stoklarımı gözden geçirip, lazım olabilecek her türlü şeyi tedarik etmeye çalışacağım. ayrıca bankadaki altın ve doları satıp fiziki altına geçme kararımı pazartesi gerçekleştiriyorum.

umarım virüsü teğet geçeriz.

Valla acikcasi icimden gecenler biraz da boyle. Yani aciktan istemeseler de hep bir beklenti icindeler. Bu sebeple esimi evlenir evlenmez ev borcuna soktum
Cok kavga etti.benimle ev almam daha erken diye. 160.bine aldik.evimizi topraktan, su an 300 bin degeri. Iyiki de aldirmissin diyor simdi bana. Arabayabda ben o.kadar para vermek istemesem.de.borca girsin diyorum bir yandan.

Evrt biraz bakis acisi bu isler. Aslinda borca girme meselesi olmasa belki bem de dusunmezdim 150.binlik bir araba. Esime kalsa 3 sene odeyip bu sefer 250.binlik alacak. Yani bence biraz fazla araba icin 250 bin

Evrt biraz bakis acisi bu isler. Aslinda borca girme meselesi olmasa belki bem de dusunmezdim 150.binlik bir araba. Esime kalsa 3 sene odeyip bu sefer 250.binlik alacak. Yani bence biraz fazla araba icin 250 bin
Evet haklısın bakış açısı ve ihtiyaç doğrultusunda değişiyor.
Benim ve eşimin sürekli şirket arabaları olduğu için arabasız bir hayat beni çok zorlayabilir.
ikimizin de şirket arabalarını özel ihtiyaçlarımız için kullanabiliyoruz, benimkinin tüm masrafını isyerim karşılıyor.
Şirketin böyle bir imkanı olmasaydı araba almam gerekebilirdi, toplu taşıma beni fazla zorluyor, biraz da alışkanlıklar var tabi.
Ama 250 binlik bir araba alacağıma orta halli birşey alıp, daha lüks bir evde oturmayı tercih ederim ya da yatırımlık bir daire alıp pasif gelir sağlarım kendime.
Borca girme konusunda benim fikrim hep aynıdır, işine güveniyorsan sürekliliği varsa ve ödeme gucun varsa borca gireceksin. Bu devirde borç olmadan hicbirsey olmuyor.

Estagfirullalah ne kusuru. Ben farkli bakis acilarini da degerlendirmek icin fikir istedim.zaten.Tesekkurler fikir icin.evet biz 5 yio once ev icin cekmistik.bu krediyi. Nasil da artmis fiyatlar. Biraz da esimin borca girmesini istiyorum

Evimiz oturdugumuz sehrin sartlarina gore ortalamanin uzerinde sayilir. Cok sukur memnunum degistirmeyi pek dusunmem.ama yatirimlik bir daire istitorum ilerde cocuklar icin. Ise basladigimda ilk once birkac yurt disi seyahati daha sonra da ev alma planlarim.var Allah nasip ederse. Bakalim zaman ne gosterecek

Estagfirullalah ne kusuru. Ben farkli bakis acilarini da degerlendirmek icin fikir istedim.zaten.Tesekkurler fikir icin.evet biz 5 yio once ev icin cekmistik.bu krediyi. Nasil da artmis fiyatlar. Biraz da esimin borca girmesini istiyorum
Ben seni şimdi daha iyi anladım.
Eğer niyetim eşimi borca sokmak olsaydı alabileceğim en iyi parçayı alırdım

Kumbaraya parayı şimdiden attım. Ocak bütçesini kapatıyorum
Aksamustu 1 gram altın aldım.
303 TL
Bugün kuyumcu da artacak daha dedi. Takipteyim zaten canım dedim, kendi kendime
Bu ay bir yarım almam lazım düğün için.
Öbür ay da elbise paralarini ayiracagim.
Bu ayki maaşlar zamlı olacak ama patron bey yurtdışına gitti rakamları atmadı.
Sanırım yolda düşünecek

Yarın şirkete geçeceğim, bu yıl hiç mesai yapmadım aslında iyi gelir oluyor mesailer ama eşim hiç istemiyor.
Bu ay birkaç gün istemesem de kalmam gerek, işler çok birikti.
Bu arada Çin'deki organizasyonumuz ertelendi. Buradan rahat bir nefes aldık, şükür

Valla arkadaşın arabası 23 bin arttı. Kesinlikle 1 dk düşünmez alırdım ben. 3 yıl dediginiz su gibi geçiyor

Hem borç yığıdin kamcisidir:)
Biz 2019 Mayıs’ta 50 bin liralık araç için kura sistemine girdik. Bir yıl olmadı daha bizim almayı planladığımız araçlar yalan oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…