Bizim zam konusunda anlaşma sağlandı ya fazla mesailer başlıyor yine benim için.
2 ay kadar rahattik bu konuda.

Bu konuda sana hak veriyorum.
Eşinin eli çok açıksa onu hep borçlu tutmak mantıklı :))

Hadi hayırlısı canim
Ay ama artık çok zorlanıyorum hareketlerimde turtisim hele yatakta yatmak bı işkence sağa sola dönmekk doğurabilirim artık lütfen
Şubat annelerinin yarısından çoğu ocakta doğurdu artık subatada girdik yarın tam günü aslında 02.02.2020 hadi oğlum ha gayret yavrum

Oy kiyamam sana ben,gerçekten o kadar hak veriyorum sana son ay çok zor.
Nolur artık doğsun sağlıkla diye dua ediyordum bende son günlerde, beklemek de zor.
Bir küçük kova erkeği olacak dimi cnm

Oy kiyamam sana ben,gerçekten o kadar hak veriyorum sana son ay çok zor.
Nolur artık doğsun sağlıkla diye dua ediyordum bende son günlerde, beklemek de zor.
Bir küçük kova erkeği olacak dimi cnm
Ay evet inşallah kardesimin oğluda kova Allah'ım çok komik insan bu kadar mı ciddi olur bakım benimki nasıl olcak ona göre burçların özelliklerinin kisilere yansıdığına emin olcam

görmeyince merak ettim canım
sağlıklı, kolay ve hayırlı bir doğum olsun inşallah
Dün doktordaydik sonra ablam geldi koltuklarımi sildi sagolsun kardesime falan geçtik ay hiç bişey yapmasamda aşırı yoruluyorum ben aşağıya çok baskı oluyor yürürken falan kendi halimdeyim öyle

Ay evet inşallah kardesimin oğluda kova Allah'ım çok komik insan bu kadar mı ciddi olur bakım benimki nasıl olcak ona göre burçların özelliklerinin kisilere yansıdığına emin olcam
Senin oglusunun ciddi bir bebiş olacağını sanmam şekerim
Senin gibi sıcak matrak birkuzu olur

Merhaba iyi akşamlar kızlar
Birkaç gün önce bir haber aldık bu pazartesiden itibaren okulumuz başka bir okula taşınıyor
Deprem muhabbetleri nedeniyle
İlçede bir lise binasına yıkılacak o lisenin öğrencileri bizim okula biz de başka bir okula gidecekmişiz
Bizim okulun zaten kendine ait bir binası yok
Şimdiki gideceğimiz yer için de hep yıllardır o okulu bize verseler deyip duruyorduk
Hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…