- 6 Ağustos 2010
- 40.506
- 72.487
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.241
Abla ya son iki günün bari 8e kadar uyusaydin
benim için uyudun :)canım ben sabah namazından sonra bazen saat 10 11 12 ye kadar uyuyuverdim
Nasıl olduysa bu tatilde
Bizim zam konusunda anlaşma sağlandı ya fazla mesailer başlıyor yine benim için.Yarın şirkete geçeceğim, bu yıl hiç mesai yapmadım aslında iyi gelir oluyor mesailer ama eşim hiç istemiyor.
Bu ay birkaç gün istemesem de kalmam gerek, işler çok birikti.
Bu arada Çin'deki organizasyonumuz ertelendi. Buradan rahat bir nefes aldık, şükür
Cumartesi enerjisi buralara yansidi, günaydın canımGünaydın kızlar mutlu haftasonları
Bu konuda sana hak veriyorum.Valla acikcasi icimden gecenler biraz da boyle. Yani aciktan istemeseler de hep bir beklenti icindeler. Bu sebeple esimi evlenir evlenmez ev borcuna soktum
Cok kavga etti.benimle ev almam daha erken diye. 160.bine aldik.evimizi topraktan, su an 300 bin degeri. Iyiki de aldirmissin diyor simdi bana. Arabayabda ben o.kadar para vermek istemesem.de.borca girsin diyorum bir yandan.
Yok daha dogurmadim kahvemsim
Hadi hayırlısı canimYok daha dogurmadim kahvemsim
Ya sanki hiç dogurmicakmisim gibi geliyor
İnşallah dogurdugum gün yazarım
Ay ama artık çok zorlanıyorum hareketlerimde turtisim hele yatakta yatmak bı işkence sağa sola dönmekk doğurabilirim artık lütfenHadi hayırlısı canim
Oy kiyamam sana ben,gerçekten o kadar hak veriyorum sana son ay çok zor.Ay ama artık çok zorlanıyorum hareketlerimde turtisim hele yatakta yatmak bı işkence sağa sola dönmekk doğurabilirim artık lütfen
Şubat annelerinin yarısından çoğu ocakta doğurdu artık subatada girdik yarın tam günü aslında02.02.2020 hadi oğlum ha gayret yavrum
görmeyince merak ettim canımYok daha dogurmadim kahvemsim
Ya sanki hiç dogurmicakmisim gibi geliyor
İnşallah dogurdugum gün yazarım
Ay evet inşallah kardesimin oğluda kova Allah'ım çok komikOy kiyamam sana ben,gerçekten o kadar hak veriyorum sana son ay çok zor.
Nolur artık doğsun sağlıkla diye dua ediyordum bende son günlerde, beklemek de zor.
Bir küçük kova erkeği olacak dimi cnm
Dün doktordaydik sonra ablam geldi koltuklarımi sildi sagolsun kardesime falan geçtik ay hiç bişey yapmasamda aşırı yoruluyorum ben aşağıya çok baskı oluyor yürürken falan kendi halimdeyim öylegörmeyince merak ettim canım
sağlıklı, kolay ve hayırlı bir doğum olsun inşallah
Senin oglusunun ciddi bir bebiş olacağını sanmam şekerimAy evet inşallah kardesimin oğluda kova Allah'ım çok komikinsan bu kadar mı ciddi olur bakım benimki nasıl olcak ona göre burçların özelliklerinin kisilere yansıdığına emin olcam
Ay valla bende öyle olmasını çok isterim yaSenin oglusunun ciddi bir bebiş olacağını sanmam şekerim
Senin gibi sıcak matrak birkuzu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?