- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.261
Kahvemsim ocak ayının onyedisinden beri hastaligim tam olarak geçmedi. Dört gün önce bari yürüyüş yapayım dedim. 25 dk kadar yürüdüm ben yine hastalandiimmmİşten gelince evi supurdum, sildim, toz alıp banyoyu cifledim. Bir makina çamaşır attım.
Biraz dinlenip yürüyüşe çıkacağım, dönüşte de pazara ugrarim
Geçmiş olsun canımKahvemsim ocak ayının onyedisinden beri hastaligim tam olarak geçmedi. Dört gün önce bari yürüyüş yapayım dedim. 25 dk kadar yürüdüm ben yine hastalandiimmm
Tatilde evde olacağımdan surayi burayi camlari silerim .....gibi gibi düşüncelerim vardi. Temizlikle ilgili planlarımin çoğunu da hasta olduğum için gerçekleştiremedim maalesef. Bir salon perdelerini yıkayıp asabildim rutin haftalik temizlik yaptim. Kileri stokları filan annem düzenledi sağolsun.
Eşini yurtdışına yolcu ettik. Tatilde bitti böylece.
Tesekkur ederim canım. Plan yapmamak en iyisiGeçmiş olsun canım
Cnm slm deli gibi örgü örüyorum internete girmiyorum neredeyseKızlar bu aralar çok sessiz kalıyoruz nerelerdesiniz
Geçmiş olsun canımKahvemsim ocak ayının onyedisinden beri hastaligim tam olarak geçmedi. Dört gün önce bari yürüyüş yapayım dedim. 25 dk kadar yürüdüm ben yine hastalandiimmm
Tatilde evde olacağımdan surayi burayi camlari silerim .....gibi gibi düşüncelerim vardi. Temizlikle ilgili planlarımin çoğunu da hasta olduğum için gerçekleştiremedim maalesef. Bir salon perdelerini yıkayıp asabildim rutin haftalik temizlik yaptim. Kileri stokları filan annem düzenledi sağolsun.
Ben örgü ormeyi terapi gibi görüyorum ama hiç elimden gelmez. Solagim ben elime ilk şiş aldığım zaman annem gösteriyordu ama tersine geliyordu tabi beceremedim, sonra yengem de solak onunla bir iki denememiz oldu fena değildi. Çok ozenirim orebilenlere ama hem vaktim yok hem de internetten izlemeyle beceremiyorum ben.Cnm slm deli gibi örgü örüyorum internete girmiyorum neredeysesabah 5.38 de hortladım baktım yatakta dön dön olmuyor size yazayım dedim de öyle girdim
Herkese güzel bir pazar günü diliyorum
Ayyyyy çok güzel canım istediğin kiloya inersin inşallahhh Benim de diyet yapmam lazım ama boğazım hiç durmuyorrrrKızlar ben diyetisyen ile zayifliyorum anlatmıştım size, Instagram'da ücretsiz programı var, ihtiyacı olan ya da merak edenler için paylaşıyorum.
Reklam olarak algilanmasin, ben bir detoks ve bir ay online olarak satın almıştım, yarın da ikinci aya basliyorum. ücretini ödüyorum ben zaten, ayrı bir program uyguluyor bana
böyle bir kampanya görünce sizinle paylaşmak istedim.
Ben de öyleydim gerçi yine öyleyimAyyyyy çok güzel canım istediğin kiloya inersin inşallahhh Benim de diyet yapmam lazım ama boğazım hiç durmuyorrrr
Yaaaa muhteşemsin canım aslında benim herşey beynimde bitiyor geçen sene 3.5 ayda 15 kilo verdim çok iyiydim aradan bikaç ay geçtikten sonra çok fazla abarttım yemeyi şimdi de doymak bilmiyorumBen de öyleydim gerçi yine öyleyim
Doya doya zayifliyorum.
Listelerim çok fazla doyurucu.
Yediğimiz herşeyin sağlıklısı ile değiştiriyor.
Bir de ben planlı bir insanım, liste şeklinde ilerleyince bir de para ödüyorum diye hiç bozmadım şimdiye kadar.
Yaklaşık 10 kg verdim, bu ay da 4-5 kg verip korumaya gececegim
3 yıl önce kendi başıma 14 kg verdim.Yaaaa muhteşemsin canım aslında benim herşey beynimde bitiyor geçen sene 3.5 ayda 15 kilo verdim çok iyiydim aradan bikaç ay geçtikten sonra çok fazla abarttım yemeyi şimdi de doymak bilmiyorum
Bereketli olsun canımGünaydın kızlar. Ben 2 tam aldım 5000 ayırmıştık birikime ama 4000 e iki tam alarak çok da kasmayalım diye karar verdik..
Amin hepimizin birikimleri inşallahBereketli olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?