Canım sağol. İlk yurtdışı görevi olacak. Daha önce yollamamistım. Simdi de pek gönüllü değilim. İlla gitmek istedi. Ekonomik açıdan iyi gelecek diye düşünüyoruz. Borcumuz yok çok şükür. Bulunduğumuz yerde iyi bir ev almak için katkı olur inşallah.

Yaaa geçmiş olsun canım

Boyun kaç benim boyum 1.72 ama en iyi 55 de kendimi iyi hissediyorum en son 70 idim şimdi tartılmaya korkuyorum

Anladım canım benim eşimde gidince 6 ay gelemicek ama işte herşey çocuklar için deyip sabredicez

Yaaa geçmiş olsun canım

Boyun kaç benim boyum 1.72 ama en iyi 55 de kendimi iyi hissediyorum en son 70 idim şimdi tartılmaya korkuyorum
Benim boyum 1,73 canım. Yağ oranim az ve kemikli bir yapım var.
55 olsam goruntum çok kötü olur.
68 ideal benim için, en fazla 65.
Daha aşağısı hasta gibi görünüyorum.
Kendim diyet yaparken 61e kadar inmistim ama hiç kadınsı degildi

Benim yağ oranım biraz fazla sanırım ya da simit bölgem yağlı olunca biraz daha zayıf olmam lazım aslında bende bir ara diyetisyene gidip ölçüm yaptırsam iyi olur ona göre beslenmemi ayarlarım ama bizim evde genelde hep sağlıksız şeyler pişiyorrrrr ve yağlı

Ben devlet Hastanesi'nde tum testlerimi ve olcumlerimi yaptırıp öyle başladım.
Canım mutfağın yonetimi bizlerde çaktırmadan ufak dokunuşlarla sağlıklı hale getirebiliriz
Ben kendi programima göre yemek yapıyorum, esimde yiyor ki normalde bol yağlı ve salçalı sever. Kapuskayi bile yedi ve çok sevdi

Çok iyi kilo vermişsin canım tebrikler valla sana.

Bende kış gelince kilo aliyorum 56 57 tam ideal bana, boy 1.57
57yi geçinde simit gobus alıp başını gidiyor

Büyük oğlumu yolcu ettim.

Derindondurucuya sigara böreği sarıp koydum
Sütlaç yaptım
Akşam için de köfte makarna ayran brokoli salatası tasarladım

Haftalık alışveriş listemi yaptım küçük oğlanla gönderirim

Ocak ayı hedef birikimini gerçekleştirdim.
Şubat ayının ilk haftasında ekders, ikinci haftasında maaş yatar.
Benim faturalar ayın 15 ile 25 i arasında gelirler
Bu ayki hedef birikim 1 cumhuriyet altını
500 tl zaten gün parası veriyorum
Benim günüm Mayıs ayında
Gelecek olan 5000 tl ile 1 gremse almayı istiyorum nasip olursa .

Bugünkü fazla mesai ağır geldi.
Akşam 5 gibi yattım 2,5 saat kadar uyumuşum.
Midem de kötü
8 gibi kalktim yarin okullar açılıyor biraz hazirlik yaptik yarina, çocuklari yatırdım birazdan bende yatarım.
Geçmiş olsun canım

günaydın güzel arkadaşlarım
güzel bi ay bizi beklesin ınsAllah
aşırı aşırı harcamalı gecti bu ay
resmen battım yani dün oglusa mama sandalyesi aldık babannesi aldı sagolsun 3 paket bez aldım ındırımden.bezlerinde masAllahı var yani
daha da alıncak listem var ebebekten günlerini beklıyorum, oto koltugu var sırada sımdı.
bu ay arac kredinin son taksiti
ödemeleri yapıcam da esımın maası beklıyorum.patron sehırdısında geldıgı zaman artık haftaya bıle olabılır
bu ay kk 6bin toplam borç degıl bide sadece bu ay toplam borç 12bin lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…