- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.281
Sağol canım 6 aylık bir görev yaza gelecek inşallah.Geçmiş olsun canım
Allah kavuştursun
Ekonomistlerin bazilari altın 10 katına çıkabilir diyorlar.Altin yaza düşermi ki cok pahali
Canım sağol. İlk yurtdışı görevi olacak. Daha önce yollamamistım. Simdi de pek gönüllü değilim. İlla gitmek istedi. Ekonomik açıdan iyi gelecek diye düşünüyoruz. Borcumuz yok çok şükür. Bulunduğumuz yerde iyi bir ev almak için katkı olur inşallah.Geçmiş olsun canımAllah kavuştursun❤
Eşin sürekli mi gidiyor yurt dışına benim Eşimindr işi olursa gidecek ama ben tek başıma yapabilirmiyim biraz korkuyorum açıkçası çocukların sorumluluğu falan annemler filan yakın ama yine üzülüyorum
Yaaa geçmiş olsun canım3 yıl önce kendi başıma 14 kg verdim.
Sonra zamanla almaya başladım. O ara boynumda ve omurgamda sorun olduğu için tedavi başladı, kullandığım ilacın içinde kortizon var. O da hepten şişirdi beni. En son tartıda 81,5 görünce dedim ne yapıyorum kendime. Doktorum da çok takıntılı kiloya ama elimde olan birşey değil. Şu içsem yarıyordu.
Allah'tan uzun boyluyum da kilo heryere dağılıyor yoksa yarım dünya şeklindeydim.
Geçen hafta 72 idim, bu hafta en az 1 vermisimdir.
68e kadar dusup korumak istiyorum.
Daha zayıf olmak istemiyorum kemiklerim sayiliyor bu sefer, Safinaz gibi
Anladım canım benim eşimde gidince 6 ay gelemicek ama işte herşey çocuklar için deyip sabredicezCanım sağol. İlk yurtdışı görevi olacak. Daha önce yollamamistım. Simdi de pek gönüllü değilim. İlla gitmek istedi. Ekonomik açıdan iyi gelecek diye düşünüyoruz. Borcumuz yok çok şükür. Bulunduğumuz yerde iyi bir ev almak için katkı olur inşallah.
Benim boyum 1,73 canım. Yağ oranim az ve kemikli bir yapım var.Yaaa geçmiş olsun canım
Boyun kaç benim boyum 1.72 ama en iyi 55 de kendimi iyi hissediyorum en son 70 idim şimdi tartılmaya korkuyorum
Benim yağ oranım biraz fazla sanırım ya da simit bölgem yağlı olunca biraz daha zayıf olmam lazım aslında bende bir ara diyetisyene gidip ölçüm yaptırsam iyi olur ona göre beslenmemi ayarlarım ama bizim evde genelde hep sağlıksız şeyler pişiyorrrrr ve yağlıBenim boyum 1,73 canım. Yağ oranim az ve kemikli bir yapım var.
55 olsam goruntum çok kötü olur.
68 ideal benim için, en fazla 65.
Daha aşağısı hasta gibi görünüyorum.
Kendim diyet yaparken 61e kadar inmistim ama hiç kadınsı degildi
Ben devlet Hastanesi'nde tum testlerimi ve olcumlerimi yaptırıp öyle başladım.Benim yağ oranım biraz fazla sanırım ya da simit bölgem yağlı olunca biraz daha zayıf olmam lazım aslında bende bir ara diyetisyene gidip ölçüm yaptırsam iyi olur ona göre beslenmemi ayarlarım ama bizim evde genelde hep sağlıksız şeyler pişiyorrrrr ve yağlı
Çok iyi kilo vermişsin canım tebrikler valla sana.Ben de öyleydim gerçi yine öyleyim
Doya doya zayifliyorum.
Listelerim çok fazla doyurucu.
Yediğimiz herşeyin sağlıklısı ile değiştiriyor.
Bir de ben planlı bir insanım, liste şeklinde ilerleyince bir de para ödüyorum diye hiç bozmadım şimdiye kadar.
Yaklaşık 10 kg verdim, bu ay da 4-5 kg verip korumaya gececegim
Sağol turtişimÇok iyi kilo vermişsin canım tebrikler valla sana.
Bende kış gelince kilo aliyorum 56 57 tam ideal bana, boy 1.57
57yi geçinde simit gobus alıp başını gidiyor
Sağol turtişimÇok iyi kilo vermişsin canım tebrikler valla sana.
Bende kış gelince kilo aliyorum 56 57 tam ideal bana, boy 1.57
57yi geçinde simit gobus alıp başını gidiyor
Geçmiş olsun canımBugünkü fazla mesai ağır geldi.
Akşam 5 gibi yattım 2,5 saat kadar uyumuşum.
Midem de kötü
8 gibi kalktim yarin okullar açılıyor biraz hazirlik yaptik yarina, çocuklari yatırdım birazdan bende yatarım.
karamelli_turta geçmiş olsun canım.
Varyemez abla kurutma makinası linkini sen atmistin bana değil mi, rica etsem tekrar yollarmisin, bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?