Allah ödeme kolaylığı versin canım. Bebişi de seni de öptüm koccaman...

Günaydın kızlar. Ben 2 tam aldım 5000 ayırmıştık birikime ama 4000 e iki tam alarak çok da kasmayalım diye karar verdik..
Hanimlar bana biraz akil verin nolur. Ben de biraz birikim yapmak istiyorum. Gecen sene ev aldim. Aylik 3350 gibi bir kredi oduyorum. Evi kiraya verdim 1500 kira geliyor. Ev aldiktan sonra fazla birikim yapamadim haliyle ama bunda benim dikkatsiz harcamalarimin payi buyuk.
Hem hayatimi hem de cebimi duzene sokmak istiyorum.
Bugun itibariyle diyete basladim. Bunu sundan soyluyorum artik yemekleri evden getirecegim yani yemege fazla para vermeme gerek yok. Ancak isim geregi aksamlari da evde calismam gerekiyor am aben yalniz sessiz bir ortamda calisamiyorum. Calismak icin kafeleri tercih ediyorum. Hergun gitmesem de haftada 3-4 defa bu sekilde calismam gerekecek. Haliyle bu da PARA demek. Onun disinda cok alisveris yapan bir tip degilim.

Gelelim birikim olayina. Altina yatirim yapmak istiyorum. Az biriktirdigim bir para var ama son zamanlarda altin yukselise gecti. Bu donemde altin almali miyim? Sadece o biriktirdigim parayi altina cevirirken bunu ne zaman yapmam gerekiyor bilemedim. Altin duser diye beklesem mi? Onun disinda maasi alir almaz aylik gram altin almayi dusunuyorum. Bu sekilde ilerleyecegim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Cafe yerine evinizde tv radyo video film dizi açın arka planda çalsin dursun.

Altın uzun vadede hep kazandırır. 2 3 aya bozdurmayacaksanız şimdi de alınır altin

Ben altının en sağlam yatırım olduğunu düşünüyorum dövizde ziyade. Ama alıp kısa sürede bozdurmaman gerek. Uzun bi süre unut gitsin. Az az al ama mutlaka birşeyler al.
Bi de kafede çalışma olayı kafama takıldı. Yani nasıl bir iş ki sessizlikte çalışamama. Bem olsam evde müziği açarım, masama çayımı çerezimi koyar kafe havası yaratırım :)

Yalniz calisamama tamamen benimle alakali bir sorun. Sessiz oldugu icin kutuphanede de calisamam mesela. Her ne kadar Tv acsam da olmuyor malesef. Hareketli, insanlarin oldugu yerleri seviyorum.

Son düzenleme:
Ne güzel hedefler Varyemez ablacım maşallah.
Şubat hedefimiz ayni sayilir birikime 2bin tl ayirmayi plânladım bende.

Telefonumu değiştirmem gerekli artık şarjı hemen bitiyor
Ekim ayında pil almıştım 3.5 ay dayandı
1 tane daha sipariş vermiştim
Küçük oğlum anne benim telefonu kullan ben nasılsa yaz tatilime kadar kullanmayacağım yeni bir pile para vereceğine o parayı bana ver dedi
Anlaştık
Ben oğlana 100 tl verip 4 ay onun telefonunu kullanacağım
Önümüzdeki 4 ay içinde telefon için de para biriktirmeyi düşünüyorum
Alacağım telefon 2200 tl

Abla xiaomi markasının telefonlarını öneririm sana, dünyada çok yaygın kullanılıyor.
Uzun süreli kullanım için uygun, kaliteli ve fiyatı samsunglara göre oldukça uygun.

Abla xiaomi markasının telefonlarını öneririm sana, dünyada çok yaygın kullanılıyor.
Uzun süreli kullanım için uygun, kaliteli ve fiyatı samsunglara göre oldukça uygun.
Teşekkür ederim canım
Küçük oğlum da bahsettiğin markayı hatta bir modelini ısrarla tavsiye ediyor
Büyük oğlum alma diyor 2 3 sene sonra kasmaya başlar pişman olursun diyordu
Samsung galaxy a 50 al madem
2500 tl ye kadar bütçe ayırıyorsan dedi
Ben kararsızdım
Bahsettiğin markayı da takibe alayım

Abla söylediğim markanın telefonu Çin'de ilk çıktığı zamanlar eşime aldık. Bizim şirketin Çin ile çok işbirliği oluyor, giden arkadaslardan rica ettim getirdiler. 100 USD bile değildi o zaman. 3 yıli doldu maşallah çok iyi durumda.
1,5 yıl önce üst modelini de kendime aldım.
Yanlış hatırlamıyorsam 1.300 TL ye aldım.
Samsung dışında hiç telefon kullandım, tereddüt ederek aldım ama o zaman iyi bir telefon için bütçem yoktu. Bunun hafızası, kamerası özellikleri çok iyiydi. Çok memnunum.
Kullanıcı yorumlarına da bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…