- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.301
Sağlıcakla dönsünler inşallahAnladım canım benim eşimde gidince 6 ay gelemicek ama işte herşey çocuklar için deyip sabredicez ❤❤
Allah ödeme kolaylığı versin canım. Bebişi de seni de öptüm koccaman...günaydın güzel arkadaşlarım
güzel bi ay bizi beklesin ınsAllah
aşırı aşırı harcamalı gecti bu ay
resmen battım yani dün oglusa mama sandalyesi aldık babannesi aldı sagolsun 3 paket bez aldım ındırımden.bezlerinde masAllahı var yani
daha da alıncak listem var ebebekten günlerini beklıyorum, oto koltugu var sırada sımdı.
bu ay arac kredinin son taksiti
ödemeleri yapıcam da esımın maası beklıyorum.patron sehırdısında geldıgı zaman artık haftaya bıle olabılır
bu ay kk 6bin toplam borç degıl bide sadece bu aytoplam borç 12bin lira.
Hanimlar bana biraz akil verin nolur. Ben de biraz birikim yapmak istiyorum. Gecen sene ev aldim. Aylik 3350 gibi bir kredi oduyorum. Evi kiraya verdim 1500 kira geliyor. Ev aldiktan sonra fazla birikim yapamadim haliyle ama bunda benim dikkatsiz harcamalarimin payi buyuk.Günaydın kızlar. Ben 2 tam aldım 5000 ayırmıştık birikime ama 4000 e iki tam alarak çok da kasmayalım diye karar verdik..
Hanimlar bana biraz akil verin nolur. Ben de biraz birikim yapmak istiyorum. Gecen sene ev aldim. Aylik 3350 gibi bir kredi oduyorum. Evi kiraya verdim 1500 kira geliyor. Ev aldiktan sonra fazla birikim yapamadim haliyle ama bunda benim dikkatsiz harcamalarimin payi buyuk.
Hem hayatimi hem de cebimi duzene sokmak istiyorum.
Bugun itibariyle diyete basladim. Bunu sundan soyluyorum artik yemekleri evden getirecegim yani yemege fazla para vermeme gerek yok. Ancak isim geregi aksamlari da evde calismam gerekiyor am aben yalniz sessiz bir ortamda calisamiyorum. Calismak icin kafeleri tercih ediyorum. Hergun gitmesem de haftada 3-4 defa bu sekilde calismam gerekecek. Haliyle bu da PARA demek. Onun disinda cok alisveris yapan bir tip degilim.
Gelelim birikim olayina. Altina yatirim yapmak istiyorum. Az biriktirdigim bir para var ama son zamanlarda altin yukselise gecti. Bu donemde altin almali miyim? Sadece o biriktirdigim parayi altina cevirirken bunu ne zaman yapmam gerekiyor bilemedim. Altin duser diye beklesem mi? Onun disinda maasi alir almaz aylik gram altin almayi dusunuyorum. Bu sekilde ilerleyecegim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben altının en sağlam yatırım olduğunu düşünüyorum dövizde ziyade. Ama alıp kısa sürede bozdurmaman gerek. Uzun bi süre unut gitsin. Az az al ama mutlaka birşeyler al.Hanimlar bana biraz akil verin nolur. Ben de biraz birikim yapmak istiyorum. Gecen sene ev aldim. Aylik 3350 gibi bir kredi oduyorum. Evi kiraya verdim 1500 kira geliyor. Ev aldiktan sonra fazla birikim yapamadim haliyle ama bunda benim dikkatsiz harcamalarimin payi buyuk.
Hem hayatimi hem de cebimi duzene sokmak istiyorum.
Bugun itibariyle diyete basladim. Bunu sundan soyluyorum artik yemekleri evden getirecegim yani yemege fazla para vermeme gerek yok. Ancak isim geregi aksamlari da evde calismam gerekiyor am aben yalniz sessiz bir ortamda calisamiyorum. Calismak icin kafeleri tercih ediyorum. Hergun gitmesem de haftada 3-4 defa bu sekilde calismam gerekecek. Haliyle bu da PARA demek. Onun disinda cok alisveris yapan bir tip degilim.
Gelelim birikim olayina. Altina yatirim yapmak istiyorum. Az biriktirdigim bir para var ama son zamanlarda altin yukselise gecti. Bu donemde altin almali miyim? Sadece o biriktirdigim parayi altina cevirirken bunu ne zaman yapmam gerekiyor bilemedim. Altin duser diye beklesem mi? Onun disinda maasi alir almaz aylik gram altin almayi dusunuyorum. Bu sekilde ilerleyecegim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Yalniz calisamama tamamen benimle alakali bir sorun. Sessiz oldugu icin kutuphanede de calisamam mesela. Her ne kadar Tv acsam da olmuyor malesef. Hareketli, insanlarin oldugu yerleri seviyorum.Ben altının en sağlam yatırım olduğunu düşünüyorum dövizde ziyade. Ama alıp kısa sürede bozdurmaman gerek. Uzun bi süre unut gitsin. Az az al ama mutlaka birşeyler al.
Bi de kafede çalışma olayı kafama takıldı. Yani nasıl bir iş ki sessizlikte çalışamama. Bem olsam evde müziği açarım, masama çayımı çerezimi koyar kafe havası yaratırım :)
Ne güzel hedeflerBüyük oğlumu yolcu ettim.
Derindondurucuya sigara böreği sarıp koydum
Sütlaç yaptım
Akşam için de köfte makarna ayran brokoli salatası tasarladım
Haftalık alışveriş listemi yaptım küçük oğlanla gönderirim
Ocak ayı hedef birikimini gerçekleştirdim.
Şubat ayının ilk haftasında ekders, ikinci haftasında maaş yatar.
Benim faturalar ayın 15 ile 25 i arasında gelirler
Bu ayki hedef birikim 1 cumhuriyet altını
500 tl zaten gün parası veriyorum
Benim günüm Mayıs ayında
Gelecek olan 5000 tl ile 1 gremse almayı istiyorum nasip olursa .
Abla xiaomi markasının telefonlarını öneririm sana, dünyada çok yaygın kullanılıyor.Telefonumu değiştirmem gerekli artık şarjı hemen bitiyor
Ekim ayında pil almıştım 3.5 ay dayandı
1 tane daha sipariş vermiştim
Küçük oğlum anne benim telefonu kullan ben nasılsa yaz tatilime kadar kullanmayacağım yeni bir pile para vereceğine o parayı bana ver dedi
Anlaştık
Ben oğlana 100 tl verip 4 ay onun telefonunu kullanacağım
Önümüzdeki 4 ay içinde telefon için de para biriktirmeyi düşünüyorum
Alacağım telefon 2200 tl
Teşekkür ederim canımAbla xiaomi markasının telefonlarını öneririm sana, dünyada çok yaygın kullanılıyor.
Uzun süreli kullanım için uygun, kaliteli ve fiyatı samsunglara göre oldukça uygun.
Abla söylediğim markanın telefonu Çin'de ilk çıktığı zamanlar eşime aldık. Bizim şirketin Çin ile çok işbirliği oluyor, giden arkadaslardan rica ettim getirdiler. 100 USD bile değildi o zaman. 3 yıli doldu maşallah çok iyi durumda.Teşekkür ederim canım
Küçük oğlum da bahsettiğin markayı hatta bir modelini ısrarla tavsiye ediyor
Büyük oğlum alma diyor 2 3 sene sonra kasmaya başlar pişman olursun diyordu
Samsung galaxy a 50 al madem
2500 tl ye kadar bütçe ayırıyorsan dedi
Ben kararsızdım
Bahsettiğin markayı da takibe alayım
Not 8 pro al bence.Peki siz olsanız red mi not 8 mi (1680 tl)
Red mi not 8 pro (2240 tl )mu alırdınız ?
Teşekkür ederim canımNot 8 pro al bence.
İşlemcisi, tami daha iyi, kamera çözünürlüğü mükemmel.
Zaten 2200 TL bütçe düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?