CanTorun abla bence de 1 kereye özgü temel gıda alisverisi yapip sonrasında duruma göre hareket etmek.
Ayrica ihtiyacı varsa kadın erkek çalışmalı..Ne demek kendi evinde bakmak karşı tarafla anlaştıktan sonra onun da evin de cocuk bakılır.. Durum biraz tuhaf geldi
Ama sen vicdanını rahatlamak icin elinden geleni yap bencede...

esımınde patron iş için il dısında gelınce yatırıcakmıs sanki internet bankacılıgı dıye bısey yok
dilimi tutayım dıyorum işimiz var sukur eksıksız alıyoruz diyorum ama durmuyor dilim biraz daha dusunceli olabılır bence

karamelli_turta şubat birikimime 1 gr yazar misin
Eşim maaşını almış 1 gr aldim.. Ufaktan zorunlu odemeleri yaptim..Bu ay Ek ders yari yarıya düşük ayrıca zorunlu birkaç ödeme cıktı.. Şimdiden mart maasi gelsin diyorum Ne kadar dikkat etsem de her seyseki ufak tek artislar totalde ciddi farkediliyor

Biz her yıl zam dönemi tartışıyoruz patronla
Özel sektör ve patron şirketi olunca her yerde aynı sorunlar maalesef

Selam kızlar
Yan tarafımızdaki ev satıldı, çok sevdiğimiz başka bir komşumuz aldı evi. Yanımıza taşınacaklar ama önce evde epey bir tadilat var.
Kırma dökme seslerine bebek korkar diye annemlere geldik.
Doğum iznim bitti, bebeği anneme bırakıp iş yerine gidip kalan yıllık izinlerimi ve ücretsiz izin işlerimi hallettim. Yaklaşık 2 maaş daha alacağım, sonra maaşsızım artık.
2-3 ay önce maaşım normale göre az yatmıştı, onu soruşturdum, 500-600 lira civarı döner sermaye eksik yatmış, tam tespit edip geri ödeyecekler. İyi ki sormuşum. Hastaneye gitmişken doğum yardımı için de başvurdum, o ücret 40-50 gün sonra pttye yatarmış, bakalım ne kadar yatacak.

canım 1 ay içerisinde yatıyor hemen düzen oturduğu için 1 aya kalmadan yatırıyorlar parayı e devletten takip görürsün canım.

Merhaba kizlar..
Bugün nasıl bir sıcak hava var. Lodos esiyor.Firtina bekleniyormuş .Birazdan yürüyüş yapacağız. Simdi okuldan geldik biraz hava alalim diyoruz

Menü köfte patates zaten hazır var yaparim hemen... Ek ders yatmadı hemen kk ödeyeceğim.. Tatilde yakıt gezme vs ondan harcadım

Sabırla ayın 15 i ni bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…