- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.341
esımınde patron iş için il dısında gelınce yatırıcakmıs sanki internet bankacılıgı dıye bısey yokSelam kızlar
Sinir harbi bir gün geçirdim.
Patron bey maaşların son durumunu hala yollamadi, bekle dedi. Herkesin ödemesi var kismi ödeme yapacağım bugün, siz de cumaya kadar netlestirirsiniz dedim!
Kendime iş cikardim ama ayın 5i son maaş günüdür, herkes ödemesini ona göre ayarlamış. Eski maaşlara göre ödeme yaptım.
Farkları liste netlesince ödeyeceğiz.
Öğlenden sonra mesleki bir seminere katıldım.
Oradan da eve geldim.
Cay koyup boş boş TV izlemek istiyorum, beynim arapsaçı gibi
Sağol turtisim.Onun da bunun farkinda olmasi gerek ki sadece sen farkındasın canım. Ki yeniden hesaplama yapacaksin bu durumda
Ellerine sağlık diyorum.
Biz her yıl zam dönemi tartışıyoruz patronlaesımınde patron iş için il dısında gelınce yatırıcakmıs sanki internet bankacılıgı dıye bısey yok
dilimi tutayım dıyorum işimiz var sukur eksıksız alıyoruz diyorum ama durmuyor dilim biraz daha dusunceli olabılır bence
Hayırlı olsunEsimin ailesi ev icin anlasmis sanirim pesinat lazim yarin gondericem
hayırlı olsun canımEsimin ailesi ev icin anlasmis sanirim pesinat lazim yarin gondericem
canım 1 ay içerisinde yatıyor hemen düzen oturduğu için 1 aya kalmadan yatırıyorlar parayı e devletten takip görürsün canım.Selam kızlar
Yan tarafımızdaki ev satıldı, çok sevdiğimiz başka bir komşumuz aldı evi. Yanımıza taşınacaklar ama önce evde epey bir tadilat var.
Kırma dökme seslerine bebek korkar diye annemlere geldik.
Doğum iznim bitti, bebeği anneme bırakıp iş yerine gidip kalan yıllık izinlerimi ve ücretsiz izin işlerimi hallettim. Yaklaşık 2 maaş daha alacağım, sonra maaşsızım artık.
2-3 ay önce maaşım normale göre az yatmıştı, onu soruşturdum, 500-600 lira civarı döner sermaye eksik yatmış, tam tespit edip geri ödeyecekler. İyi ki sormuşum. Hastaneye gitmişken doğum yardımı için de başvurdum, o ücret 40-50 gün sonra pttye yatarmış, bakalım ne kadar yatacak.
Tamam canım bakayım ordan, bebekle pttye git zor iş, saolasın.canım 1 ay içerisinde yatıyor hemen düzen oturduğu için 1 aya kalmadan yatırıyorlar parayı e devletten takip görürsün canım.
ne demek canım benimTamam canım bakayım ordan, bebekle pttye git zor iş, saolasın.
Benim de şu an 438 tl görünüyor ama önümde 10 gün filan vardogalgaz gelmedi henüz hesaplamadan baktım 560 gözüküyor escobara döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?