- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.381
3.900 TL cikFiyati neymiş bu bilekligin cnm
Düğünden sonra al alacaksan, masraflar azalsin.
Düğün dernek masraflı oluyor kuzum hayırlısı ile geçsin de ileride bakarsin.Şu an hicbirsey alamam zaten turtiş, altın almaya gittiğimde fiyatını sordum sadece.
Daha elbiselerim var, kuaför, eşime kıyafet.
Ev hediyesi derken düğünun bize daha çok maliyeti olacak
Offff aynı dert bende de var, patron bey hala yeni maaşları yollamadi.Eşimin maaşı gecikti yine, patronun keyfi gelemedi herhalde
Bütçeyi yapacağım ama yarim kaliyor hâliyle.
Tamamen duygusal cevap veriyorumKızlar kuyumcudan gram külçe altın mı yoksa ata tam altın mı almak mantıklı ne dersiniz?
Canim sen yine düşüncelisin bir miktar ayarladin bir şekilde, bunlar tövbe yarabbi çok müslümanlar ama sira alin terine gelince günü belli değil.Offff aynı dert bende de var, patron bey hala yeni maaşları yollamadi.
Bütçe yapacağım ama elim gitmiyor.
Sanırım haftasonu dönünce yollar artık pazartesi yaparım butceyi
Kesinlikle ata derimKızlar kuyumcudan gram külçe altın mı yoksa ata tam altın mı almak mantıklı ne dersiniz?
Bizimkine kalsa o da bekle dedi.Canim sen yine düşüncelisin bir miktar ayarladin bir şekilde, bunlar tövbe yarabbi çok müslümanlar ama sira alin terine gelince günü belli değil.
Insanlarin belki borcu var.
Bazı insanlar ne kadar bencil oluyorlarOffff aynı dert bende de var, patron bey hala yeni maaşları yollamadi.
Bütçe yapacağım ama elim gitmiyor.
Sanırım haftasonu dönünce yollar artık pazartesi yaparım butceyi
Bende kızıyorum ama bekliyor insan mecbur.Bizimkine kalsa o da bekle dedi.
Neyi bekliyoruz anlamadım ki, zaten zam yapacağı kişi sayısı belli. Bizim müşteri temsilcisi yoğunlukta, onlar prim alıyor.
Asgari ücret anlaştıklarının zammı zaten otomatik olacak.
Eee geriye idari kadro, yöneticiler kaldı.
Yapacağı da büyük birşey değil aslında ama illa surundurecek.
Ben resti çektim yine öyle ödedim maaşları.
Kimse düşünmüyor tabi calisanlarun parası var mı, ödemesi gereken birşey var mı.
Valla yine sinirlendim.
Bizim patronda oyleydi çok geç verirdi kendi borcu harcı en sona işçinin en son alırdık maaşı borcu mu var ihtiyacımı var demezdiBizimkine kalsa o da bekle dedi.
Neyi bekliyoruz anlamadım ki, zaten zam yapacağı kişi sayısı belli. Bizim müşteri temsilcisi yoğunlukta, onlar prim alıyor.
Asgari ücret anlaştıklarının zammı zaten otomatik olacak.
Eee geriye idari kadro, yöneticiler kaldı.
Yapacağı da büyük birşey değil aslında ama illa surundurecek.
Ben resti çektim yine öyle ödedim maaşları.
Kimse düşünmüyor tabi calisanlarun parası var mı, ödemesi gereken birşey var mı.
Valla yine sinirlendim.
Allahım böyle patronları duyunca deli oluyorum hiç mi vicdan Allah korkusu yok ya bir günü geçtim gün içinde geç yatsa bile mağduriyet oluşur yazık yahu.Bizim patronda oyleydi çok geç verirdi kendi borcu harcı en sona işçinin en son alırdık maaşı borcu mu var ihtiyacımı var demezdi
Kızlar kuyumcudan gram külçe altın mı yoksa ata tam altın mı almak mantıklı ne dersiniz?
Hırkanı güle güle kullanSlm kuzular hırkamı bitirdim az önceartık gelirim sık sık. Bu ay da birikim yok içeri girdik kk lar patladı gitti
bencede ck canım,bide yeni eski tarih onlara bakmıyorlar burda sanırım ya kimse bılmıyor bu olayıCokmus canım, benim kuyumcunun farkı 5 TL.
Bence birkaç yere daha sor bozdurmadan önce, ben ev alırken bozdurdugumda kuyumcu annemin komsusuydu 1 TL fark ile bozmuştu 2 yıl önce.bencede ck canım,bide yeni eski tarih onlara bakmıyorlar burda sanırım ya kimse bılmıyor bu olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?