- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.361
Uykucum senin faturalarinin maşallahi var.dogalgaz gelmedi henüz hesaplamadan baktım 560 gözüküyor escobara döndüm
Bereketli olsun cnm altının ata çeyrek satarken dahami karlı oluyor biraz bahseder misin çeyrek altına goreKizlar selam, caddeye çıktım biraz yürüyüş olsun diye.
Eşim maaşını almış, para yolladi.
Yol üstü kuyumcuya uğradım, 2 tane ata çeyrek aldım 500 TL'den.
Bir tane de bileklik beğendim ama fiyatı 3.900 TL.
Allah'ım bir ben değilimdir umarım, kuyumcuya girince kendimi kaybediyorum resmen. Herşeyi beğeniyorum. Ne güzel parliyorlar.
Satıcı kk ile taksit yapariz dedi, dedim kahvemsi at kendini dışarı. Amacını aşma, biraz daha kalırsan bu adamlar bunu sana satar. Koşarak uzaklastim, ama aklım kaldı.
Ben düğün takilarimi falan da doya doya takamadim ya ondan sanırım bendeki bu altın merakı.
Üstünde tarih yok, bildiğimiz atanın çeyreği.Bereketli olsun cnm altının ata çeyrek satarken dahami karlı oluyor biraz bahseder misin çeyrek altına gore
Şu an kendim için düşündüm ve kesin kuyumcuya gider kendime ziynet alırdım diyorum1 ay hic maasima dokunmadan ne yapacagimi şaşırmak istiyorummümkün mü hayirrr
Ben de cumhuriyet altını ya da çeyrek filan alırken hep eski tarihli alırımÜstünde tarih yok, bildiğimiz atanın çeyreği.
Çeyrek altında eski yeni tarih farkı oluyor satarken.
Bunda yok. Çeyrek altından 10 TL fiyatı yüksek.
Ben ileride butunletir ata yaparım diye bundan alıyorum.
Benim aldığım kuyumcu tanıdık, yatırim için alıyorsan paran yeterse ata al. Paran yoksa küçüklerini al butunletiriz, ona da paran yetmezse gram al, fazla paran varsa 5-10-15 gramlık kulceler var istediğin miktara göre ayarlarız dedi.Ben de cumhuriyet altını ya da çeyrek filan alırken hep eski tarihli alırım
Acaba onlar da alım satım farkı nasıldır?
Kuyumcudan 10 gramlık filan külçe almak mantıklı mıdır ne desin
gecen bızım kuyumcuya sordum tanıdık, ev alırken ceyrekleri getırcem fark ne kadar oluyo diye, normalde ceyrek basına 10 alıyolarmısta 8 alırız senden dedi.Ben de cumhuriyet altını ya da çeyrek filan alırken hep eski tarihli alırım
Acaba onlar da alım satım farkı nasıldır?
Kuyumcudan 10 gramlık filan külçe almak mantıklı mıdır ne desin
Cokmus canım, benim kuyumcunun farkı 5 TL.gecen bızım kuyumcuya sordum tanıdık, ev alırken ceyrekleri getırcem fark ne kadar oluyo diye, normalde ceyrek basına 10 alıyolarmısta 8 alırız senden dedi.
Bereketli olsun canım benim.Kizlar selam, caddeye çıktım biraz yürüyüş olsun diye.
Eşim maaşını almış, para yolladi.
Yol üstü kuyumcuya uğradım, 2 tane ata çeyrek aldım 500 TL'den.
Bir tane de bileklik beğendim ama fiyatı 3.900 TL.
Allah'ım bir ben değilimdir umarım, kuyumcuya girince kendimi kaybediyorum resmen. Herşeyi beğeniyorum. Ne güzel parliyorlar.
Satıcı kk ile taksit yapariz dedi, dedim kahvemsi at kendini dışarı. Amacını aşma, biraz daha kalırsan bu adamlar bunu sana satar. Koşarak uzaklastim, ama aklım kaldı.
Ben düğün takilarimi falan da doya doya takamadim ya ondan sanırım bendeki bu altın merakı.
Dimi ama, nasil göz alıcı, nasıl ışıl ışıl öyle.Altin bu,sari sari, çil çil hepimize cazip geliyor valla
AmiiinnDimi ama, nasil göz alıcı, nasıl ışıl ışıl öyle.
Hepimizin çok çok olsun inşallah
Ayyyy kalbimi fethediyorsun turtişim.Amiiinn
Bileklik de pek şıkmış,güzel görümceye yakışır
Fiyati neymiş bu bilekligin cnmAyyyy kalbimi fethediyorsun turtişim.
çok beğendim, belki nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?