Kizlar selam, caddeye çıktım biraz yürüyüş olsun diye.
Eşim maaşını almış, para yolladi.
Yol üstü kuyumcuya uğradım, 2 tane ata çeyrek aldım 500 TL'den.
Bir tane de bileklik beğendim ama fiyatı 3.900 TL.
Allah'ım bir ben değilimdir umarım, kuyumcuya girince kendimi kaybediyorum resmen. Herşeyi beğeniyorum. Ne güzel parliyorlar.
Satıcı kk ile taksit yapariz dedi, dedim kahvemsi at kendini dışarı. Amacını aşma, biraz daha kalırsan bu adamlar bunu sana satar. Koşarak uzaklastim, ama aklım kaldı.
Ben düğün takilarimi falan da doya doya takamadim ya ondan sanırım bendeki bu altın merakı.

Bereketli olsun cnm altının ata çeyrek satarken dahami karlı oluyor biraz bahseder misin çeyrek altına gore

Bereketli olsun cnm altının ata çeyrek satarken dahami karlı oluyor biraz bahseder misin çeyrek altına gore
Üstünde tarih yok, bildiğimiz atanın çeyreği.
Çeyrek altında eski yeni tarih farkı oluyor satarken.
Bunda yok. Çeyrek altından 10 TL fiyatı yüksek.
Ben ileride butunletir ata yaparım diye bundan alıyorum.

Üstünde tarih yok, bildiğimiz atanın çeyreği.
Çeyrek altında eski yeni tarih farkı oluyor satarken.
Bunda yok. Çeyrek altından 10 TL fiyatı yüksek.
Ben ileride butunletir ata yaparım diye bundan alıyorum.
Ben de cumhuriyet altını ya da çeyrek filan alırken hep eski tarihli alırım
Acaba onlar da alım satım farkı nasıldır?

Kuyumcudan 10 gramlık filan külçe almak mantıklı mıdır ne desin

Benim aldığım kuyumcu tanıdık, yatırim için alıyorsan paran yeterse ata al. Paran yoksa küçüklerini al butunletiriz, ona da paran yetmezse gram al, fazla paran varsa 5-10-15 gramlık kulceler var istediğin miktara göre ayarlarız dedi.
Çeyrek, cumhuriyet gibi tarih yazan altınları yatırım için saklama dedi.
Bir tane abla geldi 20 yıl öncesinin altınını getirdi, altın her zaman altın ama alırken insanlar çok eski tarihli almıyor. Atölyeye gönderip eritiyoruz onu dedi. O zaman da fiyat farkı fazla oluyor dedi.

gecen bızım kuyumcuya sordum tanıdık, ev alırken ceyrekleri getırcem fark ne kadar oluyo diye, normalde ceyrek basına 10 alıyolarmısta 8 alırız senden dedi.

Kızlar ben de internet bankacılığı kullanıp 50 gram olunca kuyumcudan 50 gram alıyorum.

Hoş sadece 1 kere yaptım ama olsun haha(oğlumun gelen tüm altınlarının üzerine ekledim tam 50 gram olunca 50 gramlık altın aldım fiziki elimde)

Şimdi de ikinci 50 grama başladım. Şu an 40 gram diyebiliriz..bi 10 gram daha aldığım an iş tamamdir:)

Bereketli olsun canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…